75 millió letöltésnél tart a Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
A minimo-t meg fogják csinálni PalmOS alá?
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Egyébként a méretekkel kapcsolatban csak az jut eszembe, hogy az Opera installerje 3.7MB.ebben rengeteg olyan funkció benne van, amit a tûzrókánál külön extensionként kell felrakni beleértve az email klienst is.
nezz meg egy csupaszon telepitett sp2es xpt, kezdj el barangolni vele
azon ie6 van, aztan hova jutsz el vele ha nem telepited ezeket? kivancsi lennek akkor tenyleg mi van 80 megaban? :)
Battletag: coolpet#2467
A 75 milliós letöltés jóval több, mint a felhasználók száma. Nagyon jóval...
Starcraft + Diablo III - esemve
Starcraft + Diablo III - esemve
Mindenesetre felreertes ne essek, jomagam is Firefox-ot hasznalok, az AdBlock plugin kesz aldas, igen nagy mertekben javitja az oldalak olvashatosagat az izgo-mozgo reklamok kiiktatasaval...
Forza.
Én meg a pluginjai miatt szeretem nagyon és rosszul vagyok ha egy-egy oldal miatt át kell mennem IE-be.
Megszoktam például, hogy egy linket ráhúzok az 'Új ablak' ikonra és voilá megnyílik új ablakban.
Aztán ott a 'Web Developer', a 'Lorem Ipsum Generator', 'ShowIP' ...mind nélkülözhetetlen lett.
A biztonságról nem is beszélek - lassan harapok ha valaki elindítja a gépemen az Exszpojlert.
A trükk az hogy van egy kiegészítés amit le kell szedni ez a FlashGot nevû cuccos, ez képes kezelni az összes ismert letöltõ progit. Az FF önmagában egy lecsupaszított böngészõ. Pont ezért is szretem az FF -et.
A masik: egy felhasznalo leszedi a frissiteseket, vagy ujra letolti, mikor ujrateszi a rendszert, van masik gepe es arra is letolti, stb... Ez mind beletartozik a 75 milkaba?
off/ mozilla 1.7.10 nyammi :)
Például az Arash weblapján (Arash webpage) a videókat a firefox nem akarja lejátszani, és még sorolhatnám, az operának a letöltés-kezelõje jön be, ráadásul a Firefox-ba nem akar beintegrálódni a reget, getright, stb. Bár errõl nem biztos, hogy õk tehetnek.
Azt hiszem most ennyi, azért még hozzáteszem, az esetek 75%-ában én is inkább a Firefoxot részesítem elõnyben...
megyek update-elni, mert az 1.0.4 már elég régi :-/
a faszom ki van a reklámokkal.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
__|__ ________(*)________
Egyébént fél év(!) után ma ráeresztettem a gépemre az ad-aware-t és össz-vissz 3db cookie-t removeált, azok is a nagyon ritka IE-használotból keletkeztek... (Összehasonlításképp, még az IE korszakomból van egy 109-es bejegyzés a logban, pedig akkoriban rendszeresen használtam ilyesmit...)
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
HF1L 04/05 szezon 3. helyezett MF1CB 04/05 szezon 2. helyezett