G8 államok a kalózkodás visszaszorításáról

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ott a pont,na meg itt is -> .

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

mrzed001
Viszont ha összehasonlítod azzal, hogy a normál keresõk mekkora pénzeket költenek, akkor a szegényekre jutó természetesen pipiáner összeg
PC eladások: normál háztatrásban átlag 1, szegényeknek ilyen olyan programmal is ritkán (magyarán a gazdasági tényezõt kitevõ normál emberek veszik, a szegényeknek néha 1-1 ilyen-olyan program keretében csurran-cseppen csak)
Lakásvásárlás: elég sok új lakás épül, ami el is fog kelni, a szegényeknek néha 1-1 önkormányzati lakás bérbe

Szóval a szegény réteg elhanyagolható biznisz a középréteghez képest. Ezért nem is érdekli a gazdasági 8-akat

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Nem gazdasági tényezõk?!? Nézd csak meg az államilág támogatott olcsó-pc/mobilteló programokat? Vagy Kína egybedoboz netkávézó gépét (ala Intel, egy megrendelés = milliós tétel). A szegények és az éhezõk ÓRIÁSI biznesz... (Ez egy ilyen világ...) Csak nem õk fizetik közvetlenül, hanem az államuk, illetve indirekte azok akiknek van valamennyi keresetük/bizneszük. De ugyanide vehetõ pl. a romatelepek felszámolához kapcsolódó építési vállalkozók is. De nézhetjük a kakaóálló óvodai számítógépeket is. Példa van rengeteg.
Mit jelent, hogy a kalózkodás veszélyezteti az egészséget?
Megfájdul a jogvédõk feje?
mrzed001
Hát, az éhezõk és a szegények nem gazdasági tényezõk
Hogy is volt az Összeomlásban, mit is ordibált a bank elõtt a néger ipse: nem vagyok gazdaságilag kifizetõdõ (vagy mi?)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

tenyleg ez a legnagyobb problema a vilagon. nesze neked live 8.