A Sony 10 éves életciklust vár a PlayStation 3-tól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vegyél egy xb2-t meg egy ps3-at, aztán ugasd a holdat, hogy melyik a jobb. Addig meg silencio.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Rá akarom tenni mohó kis mancsomat ide vele hamarjában de izibe.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
De tíz év?!???
2-3 év múlva lesznek szerinted 16-32 magos x86-osok? Én valahogy nem úgy érzem. Ráadásul sokkal nehezebb valamit 16-32 szálúra írni, mint néhány ütõs vektor-procit kihasználni (amik a Cellnél egy lapkán vannak).
A fejlõdés pedig lassul, a játékszoftverek hosszú fejlesztési ideje miatt. Anno egy kis team fél-1 év alatt megcsinált egy gamét (nem beszélve a kezdeti hõskorról), ma egy profi 40-50 fõs team dolgozik rajtuk 4-5 évet.
Elõször Ázsia, majd US, legvégül EU. És akkor reménykedhetünk, hogy nem a már bevett 1 USD = 1 EUR átváltást használják... 😊.
R Ö R G E
Gyorsan kibujt a szog a zsakbol... 😊
Egy olyan PC ami felvehetné vele a versenyt árban többszöröse lenne. Kb. egy szarabbb állapotú Suzuki Swift-é... És még akkor is ott görnyedsz az asztalnál a moncsi elõtt...
Részemrõl maradok a konzolnál.<#eplus2>#eplus2>
R Ö R G E
R Ö R G E
V9ykn8_TZL0
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
Egy PS-el, vagy XBOX-al teljesen más jaccizni mint számitógépen. Aki azt mondja, hogy szarabb, vagy jobb mint a másik az nem tudja mit beszél. Egyszerüen más érzés az egész.
A 150ezer az lesz 200 itt nálunk, de én a ps2-met is 175ért vettem megjelenéskor, és abszolút nem bántam meg. 😊 Ezért a technológiáért ez borzalom kevés pénz, elnézve a PC ipar videokártya szörnyeit és csupán megahertzekben (teljesítményben minimálisan) fejlõdõ procijait.
jólvan... de a játékok darabja is lesz 20 ezer körül, ha nem több...
A megjelenéskor még tartja majd a szintet a modern
PC-kel, aztán pár év múlva, olyan lesz mint a PS2
elavult... részemrõl maradok a PC-nél...
<#eplus2>#eplus2>
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Az ára (130-150e) meg nem is annyira sok (nem mintha nekem lenne rá ennyim 😊 ), ha asztvesszük hogy sokan 100eFT körüli vidókarikat vesznek a gépükbe és ráadásul ezek kb 2-3 év múlva jó ha egy akkori középkategóriás kártya szintjét megütik. Ha meg veszek egy PS3-at akkor meg legalább 5 év múlva is normális grafikájú játékok fognak normálisan futni rajta (legalábbis az eddigi PS -eket alapúl véve).
A normál TV kb 60 éve van a piacon úgy hogy a szabványai nem változtak. Ha a PS3 képes egy új média szabványává válni, akkor simán mûxik az a 10 év.
Márpedig a SONY-ék valami ilyesmire célozgatnak.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A PC teljesen más tészta. Több oldalról. Más emberek játszanak PC-vel, mint különféle konzolokkal, teljesne más igényekkel. Van átfedés persze, de vannak tipikus PC-s játékok, pl. a hosszú stratégiák, valós szimulátorok; és vannak a tipikus konzoljátékok: leginkább az árkád kategória.
Másik pont: van egy olyan félelmem, hogy a PC piac be fog szûkülni, egyszerûen azért mert már nincs benne annyi profit, az emberek már nem buknak rá a legújabb vasakra, mert nem nyújtanak annyit. Ez abban nyilvánul meg, hogy ritkábban fejlesztik a gépüket (mert minek), ritkábban vesznek programokat is. (Erre panaszkodik folyamatosan pl. a Dell, a Microsoft, és az Intel is.) (A grafkártyák még szárnyalnak, de a prociknál, memóriákban, vagy épp a winyóknál már közel sem ekkora a lendület; filléres dologgá váltak. Ha valakinek így jobban tetszik: az árverseny lett a fontosabb.) Az Apple sem véletlenül húzódik kifele a vasgyártó piacból. (Inkább kiegészítõket, és multimedia vasakat nyom.)
😊
technológia ne merüljön ki. Talán a nanotechnológia képes lesz megoldani a problémát a csíkszélesség drasztikus csökkentésével. De ne feledjük, hogy minnél több a mag, annál több energia kell ,és annál több hõt kell elvezetni.
egyszerûen már most is a nevetségesség határát súrolja az, hogy egy 3Ghz-es procinak micsoda fogyasztása, és hûtõ rnedszere van.
Mi is volt 1995-ben? Gondoljátok végig és azt is hogy tudomány exponenciálisan fejlõdik!!
Nézzen egy kicsit magába, aki ilyet hazudik!
LEHETETLEN!! HAHÓ!!
azt se leeht tudni, hoyg a PC-k hova fejlõdnek a jövõben. Valószínû, hogy a magok számát fogják szépen duplázgatni, és így max. 2-3 év múlva lehagyhatják a PS3-at.
Mindössze két variáció jöhet szóba:
1. A Sony 10 évig nem akar új konzolt kiadni. Hát ez nem nagyon valószínû.
2. 10 évig tervez bevételhez jutni a PS3 játékok eladásából. Ez teljesen hihetõ.
itten nem errõl van szó.
Egyszerûen bíznak az új technológiákban, és abban, hogy ezek miatt a ps3 folyamatosdan, hosszabb távon fogja kimutatni erejét.
A proci benen egyáltalán nem hagyományos, hanem zsír új technológia. Mire ez a technológia kiforrja magát, és elkezd terjedni, az 3-5 év. De inkább a kettõ között. Ugyanez él a blue ray, illetve a hdtv-re is. És ne feledjük, hogy ezalatt nem csak a japán piacot értjük, hanem a világot. Sarkalatos példa hazánk, ahol nézhetjük mikor lesz teljes hdtv támogatás.😊
Én amondó vagyok, hogy 5 éven belül a pda-kban nem terjed el lényegesen a cell prci. Bár ez az iparág elég sok váratlan meglepetést szolgáltatott már.
Mellesleg a sony könnyen beszél, mert ha téved, 5 év múlva zokszó nélkül kidobja a ps4-et, ami már mondjuk 2 vagy 4 cell procit tartalmaz, és ez az összes fejlesztés😊
Én úgy látom, hogy a sony-nak minden technológia a kezében van ahhoz, hogy magasan vezesse a konzol piacot, és akkor lépjen új irányba, amikor csak akar. Az xbox2 pedig csak akkor lesz ellenfele a ps3-nak, ha az m$ elkezdi licenszelni a cell procit (biztos vagyok benne, hogy ez fog történni), egyébként túl sok esélyt nem látok rá. Bár most gondolom az intel, és amd vegykonyhájában õrült meló folyik, hogy nekik is legyen valami hasonló tudású/sebességû procijuk.
igaz akkor jóval erõsebb volt a dollár 😊
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
SZERINTEMIS!!!
REAL MADRID
Megéri az árát!!!<#eljen>#eljen><#nevetes1>#nevetes1>
REAL MADRID
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray