A Sony 10 éves életciklust vár a PlayStation 3-tól

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XBox 360 a király!! Olcsóbb lesz ,vinyó,és pc hez köthetõ! 😄 Ezt meg vegye meg 150 ért az akibe belcspott a gömb villám! 😄
Dzson, primitív kis kötekedõ görcsöknek tartják egyesek az olyan embereket, akik úgy beszélnek mint te.

Vegyél egy xb2-t meg egy ps3-at, aztán ugasd a holdat, hogy melyik a jobb. Addig meg silencio.

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Sok a duma, boltba vele. Baz.

Rá akarom tenni mohó kis mancsomat ide vele hamarjában de izibe.

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Dzson
A 10 éves életciklus abból aszempontól is jó, hogy egy rendes játék fejlesztése 2-3 év, vagyis egy csapatnak van 4-6 éve ahoz, hogy rendesen kitanulja a hardvert (konzolon, mert pc-n összecsapnak valamit amit tudsz játszani fél év múlva mert akkor lesz a szar kódot jól futtató gép, és egybõl tölthetsz le hozzá patch-okat, hogy legalább elindítani tudd).

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Dzson
Novemberben X360 - 80ezerért, amikor még tömegtermelésre sem adták ki valakinek? 😊)) Ne álmodozz, a májkrémszoft megmondta, hogy az új gépen nem akar veszteni semmit és árban adják. 😊))

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Dzson
Zozóka, te is fizetni fogsz a macról koppintott X360-adért, ami fele olyan innovatív mint a PS3. Látom az xesek már másba nem tudnak (nem mernek) belekötni PS fronton. 😊))))

szerintem 10 év az nagyon hosszú idõ. Bár ki tudja? Az irányító hányás. A gép bizti jó.
De tíz év?!???

Az életciklus nem azt jelenti, hogy a leteltéig nem lesz ps4.

Honnan veszed, hogy még nem bizonyított? Bizony, hogy bizonyított, már többféle demonstráció is volt, brutális eredménnyel.

2-3 év múlva lesznek szerinted 16-32 magos x86-osok? Én valahogy nem úgy érzem. Ráadásul sokkal nehezebb valamit 16-32 szálúra írni, mint néhány ütõs vektor-procit kihasználni (amik a Cellnél egy lapkán vannak).

Szerintem simán reális a 10 év, fõleg ha arra gondolok, hogy akkor érdemes új masinát kihozni, mikor a játékok grafikáján/összetettségén eldobják a hajukat a vásárlók. Ez csak jelentõs technikai ugrással lehetséges, márpedig egy PS3-verõ új technika kifejlesztése saccra 5-8 év.
A fejlõdés pedig lassul, a játékszoftverek hosszú fejlesztési ideje miatt. Anno egy kis team fél-1 év alatt megcsinált egy gamét (nem beszélve a kezdeti hõskorról), ma egy profi 40-50 fõs team dolgozik rajtuk 4-5 évet.
Macc
Sztem jo sokaig birni fogja. A PS2-re meg most is jelennek meg olyan jatekok, amikhez foghatot szamitogepekre a mai napig nem adtak ki...

Hmm, ahogy a Sony PSP-s felhajtást nézem, EU-ba jut el legkésõbb a cucc. Az milyen régen kijött már, és errefelé csak a sokszorosárú feketeimportból jut úgy-ahogy elegendõ mennyiség. (Amire fújol is a Sony, dehát ez van, õk csinálták ilyen jóra 😊).

Elõször Ázsia, majd US, legvégül EU. És akkor reménykedhetünk, hogy nem a már bevett 1 USD = 1 EUR átváltást használják... 😊.
Lenny
Ok, akkor bírjon ki 4-5 évet. De egy PC-re , hogy mindíg tudj játszani a legjobb, legújabb játékokkal, mennyit költesz 4-5 év alatt? Sokkal többet...

R Ö R G E

"ám a vállalat elnöke arra figyelmeztetett, hogy a PlayStation 3 kezdetben egyáltalán nem lesz olcsó"

Gyorsan kibujt a szog a zsakbol... 😊
Lenny
Te mirõl beszélsz? A legmodernebb PC-t is porig fogja alázni úgy 3 évig biztosan.
Egy olyan PC ami felvehetné vele a versenyt árban többszöröse lenne. Kb. egy szarabbb állapotú Suzuki Swift-é... És még akkor is ott görnyedsz az asztalnál a moncsi elõtt...
Részemrõl maradok a konzolnál.<#eplus2>

R Ö R G E

Lenny
Biztos,hogy futni fognak, a konzolnak ez a lényege, hogy optimalizálni tudják rá a progikat maximálisan.

R Ö R G E

Davidus
hahó gyerekek! vegyük már észre hogy eu tagok vagyunk! abbol az eu-s online shopbol rendeled meg ahol a legolcsóbb és a postaköltségen kívül semmit nem kell rá fizetned. csak a hülyék fogják nálunk megvenni az elején😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
a megjelenés után legalább 2 évig sehol nem lesz a pc

V9ykn8_TZL0

Azért annyira nem bõven...
Lenny
Pont ezt akartam írni...

R Ö R G E

icespeakyy
150,000,-200,000,-Huf nem sok ahhoz képest h mi van benne...igaz h nem jönki ennyibõl egy olyan teljesítményû szám.gép,de mégse lehet benne cserélni a dolgokat,stb...én csak 2-3év múlva veszemmeg ,ha már normális áron lessz,addig pedig november körül veszek egy xbox360-at ami megfizethetõ 50-80ezer Ft-körül lessz itthon is..szerintem rengeteg pénz egy konzolért 170,000,-HUF..xtem..én várok vele az árcsökkenésig.Mellesleg nemhiszem hogy 10évet is kibírna egy konzol,max.4-5 évet ahogy az elõzõ generációs gépek.De majd meglátjuk,Addigis Xbox 4ever<#pias><#pias><#pias>

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

Természetesen a PS2 a mai gépekhez képest elavult, ilyen szemmel hülyeség nézni a dolgokat. A PS3 tíz év múlva már szintén "gagyi" kategória lesz. Én 100%, hogy veszek PS3-at (ahogy két éve vettem vettem PS2-ot), de csak 2-3 év mulva, mikor lesznek normális chipek, és természetesen játékok.

Egy PS-el, vagy XBOX-al teljesen más jaccizni mint számitógépen. Aki azt mondja, hogy szarabb, vagy jobb mint a másik az nem tudja mit beszél. Egyszerüen más érzés az egész.
UNREG
Azt már tudni lehet, hogy kb. 60-70 euros játékárak lesznek. Az bõven kevesebb, mint 20ezer.

Dzson
Mint írták már, a PS sorozat esetében a teljesítmény növeléshez elég egy-két új CELL (pár év múlva úgyis jobb technológiával = kevesebb áramfelvétel + hõleadás gyártják majd). Nem tudom, miért lenne lemaradva a Ram kezelésben, mivel mikor fejlesztették és kezdték a bejelentéseket, még nem volt hozzá elég gyors ram a kereskedelemben.

A 150ezer az lesz 200 itt nálunk, de én a ps2-met is 175ért vettem megjelenéskor, és abszolút nem bántam meg. 😊 Ezért a technológiáért ez borzalom kevés pénz, elnézve a PC ipar videokártya szörnyeit és csupán megahertzekben (teljesítményben minimálisan) fejlõdõ procijait.

NuCLEARScoRp
130-150 ezer forintos alapgép... erre még azt mondom
jólvan... de a játékok darabja is lesz 20 ezer körül, ha nem több...

A megjelenéskor még tartja majd a szintet a modern
PC-kel, aztán pár év múlva, olyan lesz mint a PS2
elavult... részemrõl maradok a PC-nél...
<#eplus2>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

UNREG
Teljesen logikus a 10 éves ciklus, a PS2 lassan 6 éves és még mindig tudnak hova fejlõdni rajta a játékok, akkor el lehet képzelni, hogy egy sokkal bonyolultabb architektúrát (Cell) még ennél is hosszabb ideig fognak kihasználni.

Kíváncsi leszek mit fog tudni.

Az ára (130-150e) meg nem is annyira sok (nem mintha nekem lenne rá ennyim 😊 ), ha asztvesszük hogy sokan 100eFT körüli vidókarikat vesznek a gépükbe és ráadásul ezek kb 2-3 év múlva jó ha egy akkori középkategóriás kártya szintjét megütik. Ha meg veszek egy PS3-at akkor meg legalább 5 év múlva is normális grafikájú játékok fognak normálisan futni rajta (legalábbis az eddigi PS -eket alapúl véve).
NEXUS6
Szerintem jelentõsen is lassul a fejlõdés. Sõt, ha a PS3 képes lesz fotorealisztikus megjelenítésre (a demok alapján van rá esélye) akkor egy újfajta média jön létre: 3d interaktív mozi.

A normál TV kb 60 éve van a piacon úgy hogy a szabványai nem változtak. Ha a PS3 képes egy új média szabványává válni, akkor simán mûxik az a 10 év.
Márpedig a SONY-ék valami ilyesmire célozgatnak.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

A PS2 kb 5 éve van piacon. Azóta már teljesen máshogy néz ki (pl. slim edition), játékok is jelennek meg rá. Vajon kihúzza MÉG 5 évig? Háát, biztos lesznek még, de kb. olyan szinten kezelve, mint az alap-PS. A PS2 legalább akkora durranás (DVD-lejátszás, online játékok, stb.) volt akkor, mint amilyennek most a PS3-at nyomják. De, ez persze csak szerintem 😊.

A PC teljesen más tészta. Több oldalról. Más emberek játszanak PC-vel, mint különféle konzolokkal, teljesne más igényekkel. Van átfedés persze, de vannak tipikus PC-s játékok, pl. a hosszú stratégiák, valós szimulátorok; és vannak a tipikus konzoljátékok: leginkább az árkád kategória.

Másik pont: van egy olyan félelmem, hogy a PC piac be fog szûkülni, egyszerûen azért mert már nincs benne annyi profit, az emberek már nem buknak rá a legújabb vasakra, mert nem nyújtanak annyit. Ez abban nyilvánul meg, hogy ritkábban fejlesztik a gépüket (mert minek), ritkábban vesznek programokat is. (Erre panaszkodik folyamatosan pl. a Dell, a Microsoft, és az Intel is.) (A grafkártyák még szárnyalnak, de a prociknál, memóriákban, vagy épp a winyóknál már közel sem ekkora a lendület; filléres dologgá váltak. Ha valakinek így jobban tetszik: az árverseny lett a fontosabb.) Az Apple sem véletlenül húzódik kifele a vasgyártó piacból. (Inkább kiegészítõket, és multimedia vasakat nyom.)
Nah jó, az megint egy másik tészta, hogy a leg kommerszebb számítógép a pc, mert gyorsan terjedt a bõvíthetõsége, és az olcsóbb ára miatt.
😊
énmég 94 köörül kaptam a 32 bites sega-mat ami még mais mûködik. igaz hogy egyik irányítója tropa.de az egy olyan gép aminek a játékait kár hogy nem adták ki legalább kommodore 64 esekre vagy dos verziós szarokra.
Én nem hiszek benne, hogy magszám növelés, vagy az órajel képes lenne megoldani azt, hogy a jelenlegi
technológia ne merüljön ki. Talán a nanotechnológia képes lesz megoldani a problémát a csíkszélesség drasztikus csökkentésével. De ne feledjük, hogy minnél több a mag, annál több energia kell ,és annál több hõt kell elvezetni.
egyszerûen már most is a nevetségesség határát súrolja az, hogy egy 3Ghz-es procinak micsoda fogyasztása, és hûtõ rnedszere van.
10 év múlva a holografikus adattárolás lesz hétköznapi és nem a kéksugár! sztem.

Na de emberek! 10 év????
Mi is volt 1995-ben? Gondoljátok végig és azt is hogy tudomány exponenciálisan fejlõdik!!
Nézzen egy kicsit magába, aki ilyet hazudik!
LEHETETLEN!! HAHÓ!!

Azért még nem kell annyira elájulni a cell-tõl, élesben még nem bizonyitott. És bár elvileg brutális cucc, azért van gyenge pontja is (pl. a RAM).
azt se leeht tudni, hoyg a PC-k hova fejlõdnek a jövõben. Valószínû, hogy a magok számát fogják szépen duplázgatni, és így max. 2-3 év múlva lehagyhatják a PS3-at.

Mi olyan bonyolult ebben?
Mindössze két variáció jöhet szóba:
1. A Sony 10 évig nem akar új konzolt kiadni. Hát ez nem nagyon valószínû.
2. 10 évig tervez bevételhez jutni a PS3 játékok eladásából. Ez teljesen hihetõ.

hm
itten nem errõl van szó.
Egyszerûen bíznak az új technológiákban, és abban, hogy ezek miatt a ps3 folyamatosdan, hosszabb távon fogja kimutatni erejét.
A proci benen egyáltalán nem hagyományos, hanem zsír új technológia. Mire ez a technológia kiforrja magát, és elkezd terjedni, az 3-5 év. De inkább a kettõ között. Ugyanez él a blue ray, illetve a hdtv-re is. És ne feledjük, hogy ezalatt nem csak a japán piacot értjük, hanem a világot. Sarkalatos példa hazánk, ahol nézhetjük mikor lesz teljes hdtv támogatás.😊
Én amondó vagyok, hogy 5 éven belül a pda-kban nem terjed el lényegesen a cell prci. Bár ez az iparág elég sok váratlan meglepetést szolgáltatott már.

Mellesleg a sony könnyen beszél, mert ha téved, 5 év múlva zokszó nélkül kidobja a ps4-et, ami már mondjuk 2 vagy 4 cell procit tartalmaz, és ez az összes fejlesztés😊

Én úgy látom, hogy a sony-nak minden technológia a kezében van ahhoz, hogy magasan vezesse a konzol piacot, és akkor lépjen új irányba, amikor csak akar. Az xbox2 pedig csak akkor lesz ellenfele a ps3-nak, ha az m$ elkezdi licenszelni a cell procit (biztos vagyok benne, hogy ez fog történni), egyébként túl sok esélyt nem látok rá. Bár most gondolom az intel, és amd vegykonyhájában õrült meló folyik, hogy nekik is legyen valami hasonló tudású/sebességû procijuk.

130-150 volt a ps1 és ps2 is
igaz akkor jóval erõsebb volt a dollár 😊

arty
ha a br3 nem gyõz, akkor azzal csak a sony jár jól: nem lehet másolni majd a játékaikat 😉

Forza.

[HUN]PAStheLoD
Ha a cikk a címérõl szól, akkor az azt jelenti, hogy 10 évig tart egy életciklusa a ps3-nak.. mivel ez egy mûanyag termék, organikus és metafizikai dolgok nélkül, felesleges életciklusról beszélni, ha viszont a PS mint termékCSALÁD gernerációiról beszél ünk, akkor 10 évet adnak a ps3-nak, tehát ps3 kiadása után 10 évvel már a ps3 halott lesz, ebbõl az következik, hogy a sony becsõdöl, vagy a sony kivonul a konzol piacról, esetleg jön valami új helyette talán ps4 ..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Elirtam bocs!

SZERINTEMIS!!!

REAL MADRID

Szerintemse!!!
Megéri az árát!!!<#eljen><#nevetes1>

REAL MADRID

Szerintem meg arról szól, h 2015 elött nem jön a ps4 😄DDDDDDD
Hedgehunter
Tenyleg nem draga.... Bar ha a Blue ray nem gyoz akkor vege....
Mike
szvsz a cikk arról szól, hogy a PS1 támogatás miatt 10 év

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
10 év? szép
95-ben milyéen konzolok is voltak?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Nem is drága...
A mai technológiai fejlõdés mellett a PS3 3 év múlva nem sok mindent fog érni.Én biztos nem veszek.Majd megyek játszani azokhoz akik vesznek<#smile>
Kell valamit hazudni, hogy megegyék az emberek a magas árrat.

Rincewind
Szerintem az elettartamot ugy ertik, hogy addig akarjak tamogatni, nem azt, hogy mas nem lesz a piacon. Elvegre meg mindig adnak ki PS1-es jatekokat is, az meg mar lassan 10 eves.
← ElőzőOldal 2 / 2