Új Samsung mobiltelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát Skyper, nem akarlak bántani, de mennyire vagy benne a telefonok világában? én korábban még adtam-vettem telókat, de az általános tapasztalat azt mutatta, hogy a nokia fos...14 nokia telefonból mindnek volt valami kínja, kivéve a 8850-et...ezzel szemben samsunggal még
sose volt kínom, a családomban mindenkinek az van...akkor mondd el nekem pls...hogy a nokia azóta(2 éve) fejlõdött?? nem a tudással van nekem problem, hanem az állandóan baszakodó software-el...ezek szerint azóta a nokia megbízható telefonokat ad ki?
fejlõdünk :D
sose volt kínom, a családomban mindenkinek az van...akkor mondd el nekem pls...hogy a nokia azóta(2 éve) fejlõdött?? nem a tudással van nekem problem, hanem az állandóan baszakodó software-el...ezek szerint azóta a nokia megbízható telefonokat ad ki?
fejlõdünk :D
szar telcsik én kább a nokia series 60nal maradok
( a samsung csak próbál bevágódni d szentem CSAK nokia t vegytek mer csak az megbízható minden szempontbol )
( a samsung csak próbál bevágódni d szentem CSAK nokia t vegytek mer csak az megbízható minden szempontbol )
Köszönjük, hogy kipróbálta, mûködnek-e a szmájlik... <#sniffles>#sniffles>
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
Nokia Series 60 powaaa utol sem éri semmi sem...<#nyes>#nyes><#taps>#taps><#puszi>#puszi><#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2><#circling>#circling><#violent>#violent><#gun>#gun><#nezze>#nezze>
Skareb
smartphone bocsi:)
én azt mondom nokia smartpgone powaaaa!!!
csak az ara nemtetszik, telefon az akkoris csak telefon, de ha 30ert kaphato lenne akkor de vele :)
Battletag: coolpet#2467
A Samsung SGH-E730 igen jól néz ki és a paraméterei is nagyszerûek.
Ha a memóriája is bõvíthetõ lenne (lehet hogy az) akkor meg egyenesen szuper!
Ha a memóriája is bõvíthetõ lenne (lehet hogy az) akkor meg egyenesen szuper!