23
-
RpPRO #23 A Google Earth-hez kepest ez meg a fasorban sincs.
Nem tudom, h mennyi idosek a felvetelek masfele, de azt igen, h a veszpremi Plazat 2004 tavaszan kezdtek el epiteni, a felveteleken meg csak a foldmunkak nyoma latszik. -
FTeR #22 ja,csak az a béta végén van...
kugli meg az m$-t akarja lenyomni. és akkor mi van? -
#21 Lehet hogy beta, de a google earth is az. Ez nem mentség.
Ebből látszik, hogy az ms mindenáron le akarja nyomni a google-t (minden téren: asztali és web kereső, gmail, ...) -
#20 Melyikek "nagyon" régiek?
Mert a Google-n a szomszédban tavaly kezdődött építkezés is rajta van. (Budapest VII-ker) -
patrik #19 nekem a Google Earth nagyon tetszik :)
bugger: a Google Earth-es térképek is régiek? -
stinkydiver73 #18 Mindíg szerettem volna átmenni a golden-gate hídon, rázoomoltam, eldöntöttem a képet, bal klikkel meghútam az egeret és egy álmom teljesült :)
( a googleról van szó ) -
bugger #17 Nos... sokan nem veszik szre, de ezek NAGYON régi térképek... -
#16 BRUTÁLIS!!!!
qrwa jó!! -
#15 Köszönet a piramisokért.
Már kétségbe voltam esve hogy nem is léteznek.
-
Equ #14 már megint ez a fene nagy tájékozottság a cikkíró részéről... A ms több mint 5 évvel megelőzte ezzel az egésszel a google-t (és mindenki mást), a teraserverrel, amivel az mssql 2000 megjelenésekor bizonyították a skálázhatóságát. Az volt az első 1 tb-os nyilvános adatbázis és már akkor látni lehetett a kocsikat is még magyarországon is és nem csak azon a pár négyzetkilóméteren ahol ma a google használható. (igaz akkoriban a képek 90% fekete fehér volt)
A google maps megjelenésekor meg nemhogy részletes képek, de mégcsak európa mint kontinens se volt rajta. Aki meg bétákból von le követztetéseket az meg magáról állít ki szakmai szegénységi bizonyítvánt. -
#13 Piramisok -
#12 Ha a rétegeknél bekapcsolod a legfelsőt (valami User/Bss/Mittomén), akkor megtalálod, mert be van jelölve. Kairótól nyugatra. -
Rain1 #11 " Az alig egy hónapja startolt Google Earth használatával a netezők körbeutazhatják a 3D-ben ábrázolt bolygót, és megpróbálhatják megkeresni saját otthonaikat is "
Jaja! Még a medencénk is látszik a felvételeken :) -
#10 Ho találtál piramist? Én hiába kukkoltam Egyiptomot:( -
Black Penguin #9 mondjuk én a googleben azt szerettem hogy felülről láthattam a piramisokat stb.
ami ebből eddidg van az egy normál térkép, igaz hogy a progi mégcsak béta addig nem is igazán érdemes mondani semmit amíg nemlesz meg a teljese verzió.Miért baj hogy nincs rjjta az Apple?? én speciel eddig egy közelítésel se láttam semmit.
A googleben meg kéne annyi hogy a déli sarkon is klehessen nézelődni mert ott ugye van sok zászló illetve állomások ami érdekelhnek és sajna eléggé barázdált lett. -
#8 gagyi, bocs -
#7 Nagyon gatyi ez az MS-es föld.
A google 1000x jobb. -
FTeR #6 1. ez a cucc a publikus béta elején van, nem tudom mi a bajotok.
2. ha 11 évesek a felvételek, akkor mi olyan érdekes abban, h nincs rajta az apple? valszeg nem fognak pénzt kidobni új felvételekre, ha még az sem biztos, h működni fog. -
#5 Ahelyett hogy orulnetek a konkurencianak, hulesegeket beszeltek... legyen ebbol is tobb, legyen mibol valogatni. -
#4 ez nagyon szánalmas. a hír meg egy kicsit csúszott, már az is bejárta a netet, hogy az apple főhadiszállása nincs rajta a térképen. mondjuk az oka is megvan: 11 évesek a képek.
ki használ egy 11 éves térképet? szokásos m$ - mindegy, majd reklámmal meg szabadalmakkal betolják a szekeret. -
#3 Lassan üzembe helyezhetik a skynetet is... -
busman001 #2 ez egy kalap kaki a google a király:) -
jefferson83 #1 Késő bánat :P Nálam már a google nyert. Na jó azért majd meglesem.