165
2004-es év hangja
-
Ben C #45 Bírom amikor a sok elképesztő okos ember szinte látatlanban egy kalap alá veszi a többi szennyel, a valóság show-kal.
"Aki tehetséges úgyis felfedezik általánosban,, vagy középiskolában.."
Igen? És mondd csak kedves gameplusz te melyik bolygón élsz?
Sok idő óta az egyetlen nézhető adás volt amit a két "nagy" kereskedelmi csatorna le tudott adni.. -
_Vegeta_ #44 Tamogatom alairom duplan is! :D -
#43 LOL VAGY, A ROBOTZSARU A TV713O5734864974Ö3876-EN MEGY... -
#42 hát aki gazdag így csinálja...amugy csa nézd meg a nyertesek nevét akik nyertek ez azt amazt , tvt, dvdt, mobiltelefont vagy amit lehetett nyerni -
#41 Retekklubon normális film???Robocop 500-ik része?Vagy mire gondolsz? -
#40 Ott voltál? Saját szemeddel láttad? Mivel tudod bizonyítani? -
#39 Petíciót kéne benyújtani, hogy ilyen szarokat ne adjanak tv-ben, mert ez már kínzás. Aki tehetséges, azt úgyis felfedezik általánosban,, vagy középiskolában... -
_Vegeta_ #38 Szep, sokan valaszoltak a kerdesemre. :DD Megaszar. Nemcsodalom nem veszik. :D -
#37 Én nem tudom, hogy mi volt, mert ilyenkor átkapcsolok az RTL-re, és nézek valami normális filmet... -
#36 ez is nc -
#35 egyáltalán nem a legtehetségesebb nyerte meg...hanem az nyerte meg akinek az apucija megtöltötte a város sporcsarnokát, mindenkinek egy feltöltő kártyát adva a belépőhöz, hogy ugyanmá amig ott ülsz nyomogasd má a telefonod és szavazz a lányomra
szóval nc tóth család...gabinál is ugyanezt csinálták ha nézted a tv -t, de hála az égnek nála nem volt elég -
#34 Anyám, ha ez rámesne, akkor rosszabul járnék, mint a csávó a az Őrült volágból, aki 1300Kg téglát rakatott a testére... -
#33 Vigyázz, dől!
-
#32 LOL AZ EGÉSZ BMEG! ILYEN FELKAPOTT SZAROKÉRT RAJONGANI, EZ MÁR LÚZERSÉG... A dagit majd kb. 4-5 hónap múlva mindenki elfelejti, addig meg hízik a pénzből, amiért kiröfögte maghát... TV2 -
#31 Akkor én voltam, upsz sryjajbocsléccibocsy. -
#30 nem ő tehet róla.... -
Darkboy #29 fujjdedagatt!!!! :| -
Alice Sabbat #28 S épp ezért már a filmeket sem teljes hoszukban nézük ... A tökéletes célpontbol minimum 20 percet kivágtak ... most viszatérve az 1. hozzászóláshoz én nemhallotam az albumot és szerintem nem is fogom de amit én halotam a hangjábol az alapján nem mnodom hogy tetszik de jól énekel és jo hangja van azomban valakit a borítókra is kell tenni meg mutogatni kell a klippekben ... és ennek alapfeltétele néhány olyan dolog ami hiányzik Verábol meg már tárgyaltátok és ezen nem is éri meg vitatkozni miért maradt el a nagy siker .... -
#27 Egy kereskedelmi csatorna műsora a pénzről szól? Nebassz... -
Alice Sabbat #26 2006 év hangja ... akor meg A Tóth család ül majd a zsűriszékekben és megint leadnak egy olyna műsort amin lehet kaszállni és talán megnit benntartnak sokáig egy kisebségi emberkét akire meg a roma nép nyomja az sms-t , Ez az egész megasztár a pénzről szól szerintem .. én nemmondtam hogy vera roszul énekelt csak már volt egy Ien hangunk és aszem nem kell még egy .. -
#25 kirákezképethtx. -
#24 kicsit késett a topik -
#23 persze, mert egy büdös cigány qva, nem úgy, mint a Tóth Vera... -
#22 oláh ibolya sokkal tehetségesebb meg életrevalóbb. -
#21 hidegen hagy:c -
blackgamer #20 nem ismerem, valami linket nyomathatnál -
#19 ezzel én is így vagyok -
#18 -
#17 Első mondat gyááááááááááááááááááááááááá :DDDDDD -
_Vegeta_ #16 Hö? Kiezmiez? -
#15 köszike kedves ismeretlen korú Cuncimókus!
ha lány lennék belédszeretnék.... -
#14 Nem hagyhatom viszonzás nélkül!
Kedves Frank99, te is nagyon okos, sőt! Nagyon szép is vagy! -
#13 szívesen -
#12 nincs véleményem, mert azt sem tudom kiről van szó :]
nem is bánom, hogy nem néztem a megaszart, a "tudatlanság áldásos" (jelen esetben) :) -
#11 nem butasag.. most miert? nekem ez a velemenyem. meg ha nem is igy van - en igy latom :)
(vegulis ez volt az alapkerdes az elso hozzaszolasban: "Nektek mi a véleményetek róla?")
en pedig csak leiratam :) -
#10 Kösz az elismerést :) -
#9 te olyan sokat-tudó vagy, hogy az már fáj.
a Gabi az egy ringyó, de jó a teste, és eladható, sok kis fütyinek ez kell.
a nagytesónak meg kiváló a hangja, de a teste az felejthető.
a kistesó meg megnyílik mindenkinek
:-))) -
#8 2 nem túl szerencsés kivétel, mert pályájuk elején még nem voltak malacok, Cserháti különösen nem. Más idők jártak akkoriban, ma erre nincs igény. Nagy hanghoz lehet, hogy kell a nagy test, de ők vannak többen. A piacnak viszont gyönyörű előadók kellenek szép hanggal(ez már nem is feltétel) nem mangalicák. -
#7 ez butaság, Gabi csak árnyék... -
#6 aretha franklin? cserháti? ezt még gondold át :)