111
mivel játszol mostanában?
  • dinomano
    Aham..hany resze van ennek a game-nek? (igaz, ritmusgame-ek sohasem erdekeltek igazan; Rayman Raving Rabbids-el toltam picit a tancot, annyi...)
  • Banyapapa
    nem tudom,ps2 nincsmeg,psp-s meg nincs ilyen vagy nemtom behozni
  • dinomano
    Haha, nah, ez tök jó! :-P Jóóó öreg Klonoa; PS1en frankó volt az elsö rész! :-) Vannak még vendegszereplö star-karakterek a game-ben?
  • Banyapapa
    azt nemtom,de a psp-s verziora elvileg lehet letölteni zeneket.
    De csak psp-n keresztül sajn wifi-n,azmeg nékem nincseeen:(

most találtam egy képet (a amcsihoz volt berakva),nem is akárkik táncikálnak a zene alatt:D

• dinomano
    Ezekhez a ritmusgame-ekhez lehet sajat zenet is "hazsnalni"; ugy ertem PS2-ön USB-n keresztül a kedvenc szamokat pl.? Anno ha jol emlekszem, PS1-en a Vib Ribbonban lehetett sajat zenei cd-t nyomatni... :-)
  • Banyapapa
    ebböl a taikobol van 2 rész is,meg ami igy eszembe jutt valami DJ Max portable (de ennek a "ritmikája" nem áll a kezemre)
  • testerlnx
    Mintha pont egy youtube-os gombos "zongoramester" video-t láttam volna vele, vagy több ritmus játék is van psp-re?
  • Seth
    kösz
  • Banyapapa
    sztm nem muszály a dob hozzá,mert anélkül is láttam,max gombokkal kell ügyködni (és nehezebb fokozaton ugy a lehetetlennel egyenlö:P)

Ill,nekem az:D

Taiko Drum Master az amcsi verzio neve
  • Seth
    mi az angol címe?? Ja és muszály hozzá dob?? (ps2-re )
  • Banyapapa
    najo,nem sok normális videt találtam rola.
    De van benne rengeteg zene,játékzene,jpop,klasszikusok is (azok baromijok).

PS2re is van,de japoba elég sok része van,amcsiba egyet láttam csak,drum master cimel (és két dobbal árultákis minap ebay-en,de elvitték elölem:((( )
  • dinomano
    Wááá! Ez nagggyon komoly! Hogy én mennyire utaltam azokat a roman g*ciket akik azt a f*stömlő szamot nyomják a videoban... :-P
  • Banyapapa
    Én ezzel:D

intro
    szösszenet a játékbol
  • dinomano
    Hüle vagy ecsém; mááá' ne haragudjal... Semmi közöd hozza, mint ahogy nekem sem; hogy ki mire költi itt a pénzét, ill. fizetese X %at mire hasznalja... :-P
  • testerlnx
    Világos! Szerintem nem szükséges, hogy kifejtsd ;) Esetleg talán egy pc-hcgamer topic-ban...
  • Pacal17
    Nemaz a szánalom hogy konzolon nanem az hogy ennyi konzolon
  • Szabyka
    STALKER(PC)
    Burnout Revenge(Xbox)
  • Lizardman
    Már bocs, de szerintem te vagy az ultreszánalom, szerinted egy felnött ember nem is játszhat konzolon? Gondolkodj el mielött ilyeneket irsz te szellemileg visszamaradott...
  • testerlnx
    :D. Nos én már dolgozom több mint 10 éve, és Te? Ha már ilyen kedvesen közvetlen vagy, akkor hadd kérdezzem meg: utcán is oda mész azokhoz az autókhoz amik többe kerülnek mint 1 millió forint, és meg"interjúvolod" a sofört, hogy miből tellett rá? Gondolom nem, mert akkor már ide sem tudnál írni...
  • Seth
    vegyél vissza mártonka, vki már dolgozik és nem kell a szülei pénzén csüngenie, mint mondjuk neked. Ha irigykedsz legalább ne ilyen nyilvánvalóan tedd
  • Fido4life
  • testerlnx
    Oblivion (360)
    Kameo (360)
    Motorstorm (PS3)
    Resistance (PS3)
    Super Monkey Ball: Banana Blitz (Wii)
    Puzzle Quest (PSP)

De elég casual mod-ban tolom őket :)
    A legjobban most az Oblivion tetszett, és a Kameo(ettől a játéktól azért olvadoztam rendesen).
  • cenobite
    WWE Smackdown vs Raw 2007
    Oblivion

Ezeket 360-on.

PS2-n még mindig van egy halom kijátszatlan cuccom, amihez jó lenne hozzáfogni/folytatni. (Forbidden Siren, Wild Arms 3, stb...)
  • dinomano
    nekem nagyon tetszett...Nem tudom miért..talan amiatt, hogy a korlatolt mozgástér ellenere volt valami idötlenseg a game-ben+hatalmas térérzet(magassag-mélység...a hatalmas erdöség, a folyó a váron kivül)...
    Nem tudom, nalam TOP10 vlt a hangulat...hiper-superlavitusz... a melankolikus sorsszerüseg... Eh, egyik legjobb game amit jatszottam; NAON-NAON tetszett...
  • Seth
    credits után el lehet menteni,akkori időm volt az 5:32.Kapsz egy ilyen jelet a mentésed mellé, 2. végigjátszásra kapsz 1-2 új dolgot, irányítható Yorda a 2-es irányítóval, bekapcsolhatsz ilyen zanzásító film-noir effektet,buzogány helyett fénykard. De nem kezdtem neki másodjára, ennyi elég volt belőle. Nem volt rossz, de nem is estem hasra tőle.
  • dinomano
    Banyek, nagyon gyorsan tolod... Közelitö értéket mondtam; mivel kb. fél-majdnem 1 év szünettel toltam a game-et..gondolom ezert tünt olyan soknak a gameidö...egy részen elakadtam eleg hosszu idöre; és backtrack-eltem is; mikor nem kellett volna... az gond. +1 óra... :-| Nem tudom mennyi lehetett a vegigjatszas, uyagnis nem volt összesitett eredmeny a végén+nem csinalhattam outro utani mentest, mint mas kalandgame-ekben... (CD verziot toltam; lehet h. az ilyen?)
  • Seth
    na ICO vége - 5 óra 32 perc volt, hol volt itt 20 óra dino?? :D

most következik a haunting ground
  • dinomano
    GOW2 végre; és FFX...
  • Seth
    Zone of the Enders 2nd Runner - jó kis mechás, "aztselátomhol vagyokannyiazeffekt " akciógame. Bár sok ismétlődő elem van benne, azért jó kis game.

Akkor nekiálltam az ICO-nak,eddíg tetszik a hangulata

JA és Kingdom Hearts 1 még mindíg
  • Sheltem
    Wizardry8 PC
    Final Fantasy tales: Chocobo fables NDS
  • Max 36
    Kingdom Hearts II[PS2].A Rayman:raving rabbids-t nem rég végeztem ki,beteg humorral megáldott,bár egy idQ után monotonná váló minijáték-kavalkád[üvölt róla,hogy elsQ gondolattal a Wii-re tervezték].Lehet,belekezdek a Heaatseeker c. Ace Combat klónba is:)
  • dinomano
    Nah, akkor majd proba... :-Pfelkeltetted a kivancsisagom:-P
  • Seth
    majdnem olyan, de gyengébb a graf,irányítás néhol zavaró(sok platformrész van és a kamera soxor bekavar), harc ugyanolyan, de a kamera itt is sokat bénázik (bár meg lehet szokni , reflexből korrigál az ember L2-R2-vel). Ja és a világok közti utazás sokkal szarabb mint a 2. részben(az úgynevezett gummi shippel kell menni, mint egy 3d-s shoot em up). Így visszaolvasva nemsok pozitívat írtam, de ez ne tévesszen meg,csak a 2. részhez viszonyítottam, remek játék és tökjól elnosztalgiázik vele az ember. Te majd inkább ezzel kezd, sztori miatt is ( én 2. résszel kezdtem és soxor csak hüledeztem hogy most miva' meg ki a rák ez?)Fantasztikusan jó sztorija van, 2 rész tökéletesen összefügg. Tipikusan az a játék ahol kis üresség marad miután végeztél, és megnézed a várható következő rész előzetesét és nem bírsz magaddal (én legalábbis így voltam:D)
  • dinomano
    KH1? Nekem a 2 van csak meg...miben más az elsö rész? :-P
  • Seth
    kingdom hearts 1 , végülis 2. rész után illene ezt is végigvinnem
  • dinomano
    2. rész "DotHack"-ből mikor jön ki in english? :-P
  • ph03nxd0wn
    jelenleg 2 japó rpg: digital devil saga 2, .hack//G.U. Vol. 2
  • dinomano
    most nyomtam ki a MOH-vanguardot, igaz eleg kaka volt, most FFX... régi hianyossagot potolok azzal, hogy kijatszom... :-P (igaz, még kb.4honap, amennyi idöm van)
  • akosBK

• Derapo
    A shenmue sokkal komplexebb játék mint a farenizé.
    Nem azt mondom,hogy rosszab a maga nemében királyságos.