mivel játszol mostanában?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Far Cry Instincts (XBOX)
Petyus_
Super Mario64 (DS), Conker Live Reloaded (XBX), Burnout Revenge (XBX)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Neme.
Wizardry - Tale of the Forsaken Land
...mer' vinyóra rakva már gyönyörûen élvezhetõ.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Luiprima
Suikoden Tactic (COOL), Romancing Saga

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Max 36
Soulcalibur3,Mercenaries,COD:Big red one

Isten most nem ér rá,segíthetek?

tyler82
GTA SA, SoulCalibur 3
<#hehe><#vigyor2><#beka3><#vigyor><#vigyor><#finom>

A smooth sea never made a skillfull sailor

Batman Begins, Spyro, Asterix
Mostanában ewel a 3mal nyomulok.

Mindharom brillians cucc... 😊 Smugglers Run, hogy mit szivtam az elso resz utolso palyajan, meg a belassitasos trukel is csak 0,02 szazaddal az ido lejarta elott sikerult felerni a hegyre.

En Arc The Lad: ToS, Eternal Darkness es Dead Or Alive Ultimate-t es Metroid Zero MIssion-t nyomom.. 😊

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Neme.
ICO és Smuggler's Run 2 --- újra! 😊 Valamint természetesen a Disgaea.

Nem csak a mesterien kidolgozott részleteket és atmoszférát szeressük, hanem a száguldozás közben arcunkba kapott minimálteknót is.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

ehe-ehe
Area 51 (XBOX) 😊
aabyssx
Shadow Hearts Covenant (PS2)
Ha csak 15-20 percem van, akkor megcsinálok egy Fire Emblem (GBA) csatát - vagy nem.

www.youtube.com/aabyssx

star ocean
meg néha disgaea

Luiprima
Nosztalgiázom PS2-õn a Soul Calibur 2-vel és a Kingdom Hearts-al

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Flórika
GBA-n a Golden Sunnal, Sword of Mana-val, PC-n meg Guild Wars-szal 😊

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

...mostanába Gran Turismo 3 A-Spec...Devil May Cry...Final Fantasy X...azt nemsokára Devil May Cry 3...😄

_Vermyne_

Crazygirl
baratom kopejaval <#hehe><#hehe><#hehe>

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

WoW -.-

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

:_DDDDADSD

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Mostanában CS-zem, és Tony Hawk's Underground 2-zöm, amit ma vittem végig harmadjára...

Botond
én próbáltam,de azt mondták a szülei,hogy este 8 után már nem jöhet le a térre mászókázni <#rinya>
mindenki játsszon az Enthusiával!!!
szanics
CYCLING MANAGER!!!
Hallod, McFrost??? CYCLING MANAGER!!!

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Ez meg a másik, szal #36ot ugy venni hogy ez a teendõ felesleges topik esetén.

Nos hogy on legyek:
Nincsen della konzolra, pey.

Inkább ez lenne a válasz, ujregek nem születnek ugy hgy vágják a szabályokat, hatványozottan bebizonyosult hogy nem ismerik a keresõt akkorsem ha popup ablak van ami felkéri õket hogy használják, moderátornak szólni, gyereknek elmondani mi a szitu, érthetõeeen, nem basztatvaa, +1 büntipont nyomatékositásnak és sosem felejti el.

rezsofiz
A többieknek meg grat hogy ilyen magas színvonalú hsz-ekkel szétszpemmelték a topikot.

sazl : c

rezsofiz
Khm. Ha jobban megnézed az a topic a PC-seknek van. Ez a konzolosoknak.

sazl : c

Teszteld már pliz, érdekelne jó játék e de igy látatlanba nem veszem a fáradtságot.

k8bal
mekkora lol...

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Davidus
és? moderátor vagy?😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
jajajj szaladjatok a moderátor bácsihoz és jelentéstek a topicot... ki a faszt érdekell hogy ki milyen topicot nyit?(moderátorokon kivül😛) Tényleg ez a problémátok?😛

V9ykn8_TZL0

akyyy
az hogy nem nézni meg mi itt a dörgés, egybõl hülyül!!! még be sem nézet atopicjába!!!! akkor meg delû!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

DanielT
Jabocs, nem láttam, hogy a kis nyomorékoktól kérdezted 😊 Na mindegy, mosmá válaszó'tam. 😄
DanielT
Nekem EZ a bajom vele.
Davidus
Mi a fasz bajotok van ezzel a topikkal? sok kis nyomorék! Ha egy újreg nyit egy topicot rögtön be kell jönni vergõdni?

V9ykn8_TZL0

cikasz
wow

http://www.akciofigura.hu

bazza
én a félszemû kígyümmal, akit ha sokáig ingerelsz, szembeköp! 😄D

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Rafaelo
😊

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Geeryy
Nem jatszok.
Neked viszont ajanlom a feszultség alatt levo kenyeripiritot probald ki a kadban.
Megrázo elmeny lesz.

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

McGrady
én jkazok...
a fark az meg alap 😛 😄

Kuss!-magyarázta.

IlluminatoR
Te kis fütyi! -.-

zaki
akkor nézz meg engem :c

Rafaelo
farkammal 😊

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Frank99
nem, élõben.

hol volt kérdés a konzol? He?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Esrohnoil
Konzolon? 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Frank99
az asszonnyal, de azzal gyakran

<#ravasz1>

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Glpetyus
😄

Met
na menj innen de nagyon gyorsan<#alien>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

DJ Skyline
de az a játékosok fóruma,ez meg konzol!<#idiota>
nemmindegy'😄