111
mivel játszol mostanában?
-
Number One #70 hat ps2 meg rosszabb a helyzet:(
de mint tudjuk nem a grafika szamit!
hat azert kalsszikus mert nem igazan lehetet hasonlo stilusu jattekal talalkozni konzolon talan a sheumen(?) sorozat volt hasonlo.
grafikara vissza terve az arc mimikak szerintem k.rva jol megcsinaltak meg alapbol az erzelmi megnyilvanulasok is egesz jok. -
Derapo #69 Az x-es nagyon kaki grafiakailag kb. ps1 pixel összemosás semmi.De a filing:)
Ugyanazokat a .pak fileokat használja. -
Flower #68 Van nagy(!) különbség? -
Derapo #67 Én előkapartam a quake2-őt:)de az az érdekes,hogy pc-n és x-en is azzal jáccom:) -
Flower #66 Miért klasszikus, hisz nem régi gáme?! -
Number One #65 Fahrenheit(ps2)
mar most klasszikus!! -
#64 Eredetileg CD-n van a játék, és a CD-k nálam nagyon hangosak, megaztán töltöget is egy keveset. Így az egyik megoldás az lett volna, hogy átírom DVD-re, de aztán később meglett a HDD. Maga a játék tempója is elég lassúcska egyébként. Majd ha a végére érek, lehet, hogy írok róla egy kis beszámolót. -
Flower #63 Vinyóval élvezhető?
Miért, sokat/lassan tölt, ha DVDn van? -
killer1983 #62
HÁT ÉN EZZEL JÁCCCOK AKIT ÉRDEKEL KLIKK A KÉP
-
#61 GTA:SA -
Zozo76 #60 Far Cry Instincts (XBOX) -
#59 Super Mario64 (DS), Conker Live Reloaded (XBX), Burnout Revenge (XBX) -
#58 Wizardry - Tale of the Forsaken Land
...mer' vinyóra rakva már gyönyörűen élvezhető. -
#57 Suikoden Tactic (COOL), Romancing Saga -
#56 Soulcalibur3,Mercenaries,COD:Big red one -
#55 GTA SA, SoulCalibur 3
-
Flower #54 Batman Begins, Spyro, Asterix
Mostanában ewel a 3mal nyomulok. -
Olcsi2 #53 Mindharom brillians cucc... :) Smugglers Run, hogy mit szivtam az elso resz utolso palyajan, meg a belassitasos trukel is csak 0,02 szazaddal az ido lejarta elott sikerult felerni a hegyre.
En Arc The Lad: ToS, Eternal Darkness es Dead Or Alive Ultimate-t es Metroid Zero MIssion-t nyomom.. :) -
#52 ICO és Smuggler's Run 2 --- újra! :) Valamint természetesen a Disgaea.
Nem csak a mesterien kidolgozott részleteket és atmoszférát szeressük, hanem a száguldozás közben arcunkba kapott minimálteknót is.
-
Julezz #51 ehe-ehe -
Zozo76 #50 Area 51 (XBOX) :) -
#49 Shadow Hearts Covenant (PS2)
Ha csak 15-20 percem van, akkor megcsinálok egy Fire Emblem (GBA) csatát - vagy nem. -
rolika #48 star ocean
meg néha disgaea -
#47 Nosztalgiázom PS2-őn a Soul Calibur 2-vel és a Kingdom Hearts-al -
#46 GBA-n a Golden Sunnal, Sword of Mana-val, PC-n meg Guild Wars-szal :) -
Vermyne #45 ...mostanába Gran Turismo 3 A-Spec...Devil May Cry...Final Fantasy X...azt nemsokára Devil May Cry 3...:D -
#44 baratom kopejaval -
Ben C #43 WoW -.- -
Ben C #42 :_DDDDADSD -
pH03N1X #41 Mostanában CS-zem, és Tony Hawk's Underground 2-zöm, amit ma vittem végig harmadjára... -
#40 én próbáltam,de azt mondták a szülei,hogy este 8 után már nem jöhet le a térre mászókázni -
Julezz #39 mindenki játsszon az Enthusiával!!! -
#38 CYCLING MANAGER!!!
Hallod, McFrost??? CYCLING MANAGER!!! -
Ben C #37 Ez meg a másik, szal #36ot ugy venni hogy ez a teendő felesleges topik esetén.
Nos hogy on legyek:
Nincsen della konzolra, pey. -
Ben C #36 Inkább ez lenne a válasz, ujregek nem születnek ugy hgy vágják a szabályokat, hatványozottan bebizonyosult hogy nem ismerik a keresőt akkorsem ha popup ablak van ami felkéri őket hogy használják, moderátornak szólni, gyereknek elmondani mi a szitu, érthetőeeen, nem basztatvaa, +1 büntipont nyomatékositásnak és sosem felejti el. -
#35 A többieknek meg grat hogy ilyen magas színvonalú hsz-ekkel szétszpemmelték a topikot. -
#34 Khm. Ha jobban megnézed az a topic a PC-seknek van. Ez a konzolosoknak. -
Ben C #33 Teszteld már pliz, érdekelne jó játék e de igy látatlanba nem veszem a fáradtságot. -
#32 mekkora lol... -
#31 és? moderátor vagy?:P