Olympique Lyon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BUDA > miskolc.

BUDA > miskolc.

BUDA > miskolc.

BUDA > miskolc.

BUDA > miskolc.

BUDA > miskolc.

BUDA > miskolc.

szegény galaktikusok

BUDA > miskolc.

BUDA > miskolc.

BUDA > miskolc.

Sheva
jaja ha megtennéd <#smile>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

rakjak inkább normális képeket olwebrõl?

BUDA > miskolc.

Sheva

Sheva

siker edzõnk <#smile>

Sheva
ne nekem gratulálj nem én játszottam csak szurkoltam a csapatnak <#smile>

semmi nyugi <#wilting>

BUDA > miskolc.

fernando torres
mi kár van?

<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

BUDA > miskolc.

fernando torres
GRAT A gyõzelemhet Sheva !!!
szép kis meccs volt

Sheva
Raymond Domenech szövetségi kapitány megtalálta végre Fabien Barthez helyettesét Gregory Coupet, a Lyon hálóõrének személyében. A bajnokcsapat kapusa védett az Írország ellen 1-0-ra megnyert VB selejtezõn is.

Barthez évek óta kirobbanthatatlan a válogatott kapujából, eltiltása miatt viszont megingott a helye a keretben. A Marseille egyese még februárban köpött le egy játékvezetõt az egyik marokkói felkészülési mérkõzésen, amely miatt legközelebb október 15-én léphet pályára.

"Gregoryt soha nem tekintettem tartaléknak, õ Barthezzel ugyanazt a klasszist képviseli" - nyilatkozta Domenech Coupet-rõl.

Sheva
köszönjük szépen McFrost

McFrost
Gyerekek, hatalmas grat a csapatnak!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Sheva

Sheva
Méretes lebõgéssel indította nemzetközi idényét a Real Madrid. A spanyolok a francia bajnok Olympique Lyon otthonában 3-0-ás vereséget szenvedtek, s a franciák mellett szól, hogy a legnagyobb kihagyott helyzet - Juninho kimaradt büntetõje - is hozzájuk fûzõdik. Az Olympique elsõsorban motivációban és csapatjátékban múlta felül ellenfelét: a Real szétesett - vagy össze sem állt - társaság benyomását keltette; a nyáron érkezett Robinho felvillanásai kevésnek bizonyultak.

Idegenben aratott gyõzelemmel kavarta meg az F-csoport papírformáját a norvég Rosenborg. Az Olympiakosz vendégeként felléõ trondheimiek elõbb lago öngólját követõen hátrányba kerültek, azonban még térfélcsere elõtt egyenlítettek: a találkozó legjobbja, Stortflor indításából Skjelbred talált a hazai hálóba.

Szünet után az északiak ott folytatták, ahol elõtte abbahagyták. Elõbb Mavrogenidisz "egyenlített" az öngólok terén, majd a hosszabbításban Stortflor maga is betalált. A Rosenborg a csoport második helyére ugrott.

Bajnokok Ligája, csoportkör

F-csoport, 1. játéknap

Olympiakosz-Rosenborg 1-3 (1-1)
Athén, Karaiszkakisz-stadion. Vezette: Farina (olasz)
Gól: Lago (öngól, 19.), illetve Skjelbred (42.), Mavrogenidisz (öngól, 49.), Stortflor (90+4.)
Olympiakosz: Nikopolidisz - Mavrogenidisz, Georgatosz, Kosztulasz, Anatolakisz - Sztoltidisz, Toure (Kafesz, 90.), Rivaldo (Dani Garcia, 87.), Djordjevics - Babangida (Okkasz, 80.), Konsztantinu.
Rosenborg: E. Johnsen - Winsnes (Braaten, 66.), Kvarme, Berg, Dorsin - Roar Strand, Lago, Solli, Helstad (F. Jonsen, 80.) - Skjelbred, Storflor.

Lyon-Real Madrid 3-0 (3-0)
Lyon, Stade Gerland. Vezette: De Santis (olasz)
Gól: Carew (21.), Juninho (26.), Wiltord (31.)
Lyon: Coupet - Reveillere, Cacapa, Cris, Berthod - Juninho, Diarra, Tiago (Pedretti, 86.), Malouda - Wiltord (Govou, 80.), Carew (Fred, 72.).
Real: Iker Casillas - Salgado, Helguera, Sergio Ramos, Roberto Carlos - Beckham, Gravesen (Guti, 61.), Julio Baptista, Pablo Garcia - Raúl, Robinho.

Sheva
na ez nem a szidjuk a Realt Topic!!!

Laffite
Végre megkapta a Real ami már régóta kijárt volna nekik! <#eljen>

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

na takarodjá innen a picsába páj

BUDA > miskolc.

Rudee
Ha az említett Margit inter szurkoló, akkor õ is eljuthat, csak pénz kérdése az egész <#hehe>

Szar Bayern, szar Bayern :)

Inter legalább eljut oda a margit kérdéses

Rudee
Ja, ha mindig beleérnek vagy takarják a labdát. Remélem a nyolcaddöntõben Juninhoék megkapják a buzeráns Intert és még többször érkeznek majd a társai a kapu elé ívelt labdákra.

Szép volt!<#eljen>
Rudee ha Juninho 5 percenként volna lõtte a szabadot mint te azt mondtad 15 : 0 lett volna <#mf2>

Sheva

Sheva

Rudee
Õ volt a legjobb, 0-0nál volt 1 nagy védése, 1 és 2-0nál összesen 3 újabb bravúr.

Sheva
SZÉP VOLT FIÚK!!!!!!!!!!!!!!

HAJRÁ LYON!!!

Sheva
ezt mûteni kell 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

gabber_saviola
és megkontrázza egy : De az elejétõl ezt játszák! -kal

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Sheva
hülye van a cipõjébe

gabber_saviola
a margit topikbol......azt hittem beszarok

© kilyking ma 22:29 | Privát | Válasz | #6435
Mekkora szar ez a lyon 10 emberrel beáll védekezni és utána kontráznak 1-2 és be is jön nekik.

szerintem ez a srác nem vágja , hogy mi az a taktika .....

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Sheva
lejön Wiltord érkezik Govou

Sheva
grat <#taps>

gabber_saviola
Üzenetek száma: 20479

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Sheva
ok azt hittem nálatok másmegy

franco
igen mi is azt a meccset nézzük

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

franco
well, én már a meccs elõtt bevállaltam a cseten hogy a lyon nyer

más

Kanál nem hiszem h nõvel vagy :C vagyha igen kis putah vagy

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Sheva