FC Parma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fyrex
29' Tiro parato. Jorge Bolano (Parma) un tiro di destro da fuori area parato palla indirizzata nel centro della porta. Assist di Bernardo Corradi da fuori area.
29' Tiro respinto. Bernardo Corradi (Parma) un tiro di destro da posizione molto ravvicinata.
29' Calcio d'angolo, Parma. Calcio d'angolo causato da Andrea Coda (Empoli).
27' Jorge Bolano (Parma) conquista un calcio di punizione nella propria meta' campo.
27' Fallo di Fabrizio Ficini (Empoli).
26' Tiro parato. Sergio Almiron (Empoli) un tiro di destro da fuori area parato palla indirizzata nel centro della porta.

Avanti Crociati!

Fyrex
Empoli Parma
45.4% Possesso Palla 54.6%
0 Gol Segnati 0
6 Azioni Attacco 1

legalább a labda nálunk van

Avanti Crociati!

Fyrex
25' Fallo di Vincenzo Grella (Parma).
25' Christian Rigano (Empoli) conquista un calcio di punizione nella meta' campo avversaria.
22' Jorge Bolano (Parma) conquista un calcio di punizione nella propria meta' campo.
22' Fallo di Davide Moro (Empoli).
21' Tentativo fallito. Davide Moro (Empoli) un tiro di destro da fuori area che e' completamente fuori bersaglio sulla sinistra. Assist di Antonio Buscé da fuori area.
20' Tentativo fallito. Fabrizio Ficini (Empoli) un tiro di destro da fuori area che esce di molto sulla sinistra. Assist di Davide Moro da fuori area.
20' Jorge Bolano (Parma) conquista un calcio di punizione nella propria meta' campo.
20' Fallo di mano di Christian Rigano (Empoli).
18' Tiro parato. Christian Rigano (Empoli) un tiro di destro da fuori area parato palla indirizzata nel centro della porta. Assist di Francesco Tavano da fuori area.

Avanti Crociati!

Fyrex
5 Azioni Attacco 1

ez igy nem lesz jó

Avanti Crociati!

Fyrex
Empoli Parma
42.2% Possesso Palla 57.8%
0 Gol Segnati 0
3 Azioni Attacco 1
1 Tiri in Porta 0
2 Tiri Fuori Porta 0
0 Tiri Bloccati 1
0 Corner a Favore 1
1 Falli Commessi 4
1 Fuorigioco 0
0 Ammonizioni 0
0 Espulsioni 0
3 Tackles 3
100.0% Tackles Vinti 66.7%
69.8% Accuratezza Passaggi 74.6%

Avanti Crociati!

Fyrex
8' Fallo di Bernardo Corradi (Parma).
18' Andrea Coda (Empoli) conquista un calcio di punizione nella propria meta' campo.
17' Fuorigioco. Francesco Tavano(Empoli) prova il lancio lungo, ma Christian Rigano e' colto in fuorigioco.
16' Antonio Buscé (Empoli) conquista un calcio di punizione nella meta' campo avversaria.
16' Fallo di Jorge Bolano (Parma).
13' Tentativo fallito. Francesco Tavano (Empoli) un tiro di destro da centro area che esce di molto sulla destra. Assist di Antonio Buscé con cross.
12' Calcio d'angolo, Parma. Calcio d'angolo causato da Stefano Lucchini (Empoli).
12' Tiro respinto. Bernardo Corradi (Parma) un tiro di sinistro dalla sinistra dell’area. Assist di Fabio Simplicio dalla sinistra dell’area.
9' Tentativo fallito. Davide Moro (Empoli) un tiro di sinistro da fuori area che esce di molto sulla destra. Assist di Sergio Almiron da fuori area.
7' Bernardo Corradi (Parma) conquista un calcio di punizione sulla fascia destra.
7' Fallo di Francesco Pratali (Empoli).
2' Fallo di Daniele Bonera (Parma).
2' Sergio Almiron (Empoli) conquista un calcio di punizione sulla fascia sinistra.
2' Fallo di Marco Marchionni (Parma).
2' Andrea Raggi (Empoli) conquista un calcio di punizione nella propria meta' campo.

Avanti Crociati!

Fyrex
nah indul a buli: 1' Inizia il Primo tempo.

Avanti Crociati!

Fyrex
A Getafe elfogadta a 6M eurós ajánlatunkat Riki-ért, és a játékossal is sikerült megegyezni, évi 1,5M euró fizetéssel, de a szerzõdést még nem írták alá tudtommal.
Hát nem mondom kicsit drága ez a transzfer...

Avanti Crociati!

Fyrex
ha ma kikapunk az empolitól akkor elvesztem a hitem Berettaval kapcsolatban

úgyhogy irány a 3 pont (H)

Avanti Crociati!

Fyrex
mit szólnátok egy "Gólok" részleghez az oldalon? 😛

Avanti Crociati!

Fyrex
oks nembaj

Avanti Crociati!

gabber_saviola
palermo topik vagy a palermo.uw.hu

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

báttyó02
mér mivolt tegnap Gábor?

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabber_saviola
most senkinek semmit, még a tegnapi nap hatása alatt vagyok

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Fyrex
Gábor akkor szeretnék kérni az oldalra egy fasza hátteret, teljesen rád van bízva mert anyagot nem tudok adni mert most volt winreinstall

vállalod?😊

Avanti Crociati!

9csöves9
oks😊

emiatt gondolkoztam el

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Fyrex
nem ajánlom arra a posztra, nagyon nem 😊

Avanti Crociati!

9csöves9
Marchionni tud jobbhátvédet játszani?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Fyrex
mi ez?

Avanti Crociati!

bmffm856

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Rudee
Nem, a 6millió csak egy ajánlat lehet a késõbbiekben.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Fyrex
Igaz a hír hogy 6 millió euróért megvettük a Getafe csatárát, Rikit?

Avanti Crociati!

gabber_saviola
sajnálom , hogy elmegy <#sir>

Fyrex
sok sikert Marchionninak!

Avanti Crociati!

báttyó02
nah nemkéne basztatni diósgyõrt,elégszer leköpöm reggelente a stadionjkat igyis 😄D

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabber_saviola
Camoranesi a nyáron távozhat a Juventustól
2006-01-25 16:30:51
Elhagyhatja a Juventus labdarúgócsapatát a szezon végén Mauro Camoranesi.

Az argentin születésû, de olasz válogatott játékos a következõ évben kiszorulhat a csapatból, miután a torinói együttes megállapodott a Parmával, hogy Marco Marchionni a következõ szezont a bajnokcsapatnál kezdi.

A jobb oldali középpályás ügynöke szerint Camoranesi azért nem marad csapat nélkül, hiszen az AC Milan és az Internazionale is bejelentkezett érte.

Marchionni a nyáron öt évre kötelezi el magát Torinóba, a középpályást az Inter, a Roma és a Fiorentina is szerette volna a soraiban tudni. (nso.hu)

Rudee
asfa
érthetetlen 😞 kár hogy ilyen szinten van a magyar foci

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

gabber_saviola
hát nem gyengén röhely az ottani marketing

McFrost
elszámolták magukat, röhely

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

asfa
elb@ták a pénzt akkor?

gabber_saviola
nincs pénz, elfogyott

mindig is sok szurkoló ment ki a meccsükre és ebbõl profitálni nem igazán tudtak, a pénz meg szépen eltünt..kérdem én hová tünt a pénz?

asfa
mér mi történt velük?

gabber_saviola
Diósgyõr vmilyen szinten maga kereste a sorsát

McFrost
láttam, tudom, de vicc az egész,meghalna
amúgy a végén DVTK cikk van😞
na ott Horváth Feri Gems márkájú szerelébe van, na a mi kispályás csapatunknak is ilyen márkájú a szerkója!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
nem vicc, ott van a mai sportban 😊

McFrost
😄DDDDD

gabber_saviola
NS: Halmosi talán Parma 😊

McFrost
😄DDD

Fyrex
11es, mert egyértelmû a szabálytalanság, tény hogy marchionni érti a dolgát és fontana nem lábra ment, de így sikerült

piros szvsz mert egyértelmû gólhelyzetbe kitörõ játékos

Avanti Crociati!

gabber_saviola

berakom ide is, döntsétek el Ti

Fyrex
😄DDDDD

Avanti Crociati!

gabber_saviola
#890 #891 nah és ez magyarul? 😄DDDDDDDdddddddd

McFrost
Bepi Pillon: “There are real regrets, as we deserved to win and instead emerged empty-handed. We created plenty of chances and should’ve sealed it before their goal, which was clearly offside, opened up the game. In the second half we kept on pushing, but that penalty was decisive.”

McFrost
Mario Beretta: “The important thing was to win, as we needed points to stay close to the safety zone. Chievo are on fine form at the moment and we showed great strength to fight back and turn the result around.”

Fyrex
kösz!

Avanti Crociati!

reaper18
grat a Parmanak nagyon kellett ez a 3 ponty

.:Tiszteletem a szerveknek!:.

Fyrex
<#worship><#worship><#worship>

Avanti Crociati!

gabber_saviola

gabber_saviola
tökéletes ez így ahogy van 😊