FC Parma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
Parma
99 M Guardalben
24 F Couto
5 D Bonera
3 G Cardone
28 P Cannavaro
23 M Bresciano
13 V Grella
10 D Morfeo
32 M Marchionni
30 F Simplicio
9 B Corradi

21 L Cigarini
7 L Bucci
17 M Rossi
6 J Bolano
38 F Mattiuzzo
16 F Ruopolo
4 D Dessena

Roma
32 D Doni
13 C Chivu
25 L Cufre
5 P Mexes
2 C Panucci
30 A Mancini
15 O Dacourt
20 S Perrotta
11 R Taddei
16 D de Rossi
10 F Totti

1 G Curci
14 H Kharja
28 A Rosi
7 E Alvarez
35 S Okaka
17 D Tommasi
3 C Bovo

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Sheva
bár tesóm ellenetek tett Tipp Mixen én nektek szurkolok

én nem tettem meg ezt a mcset

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

gabber_saviola
FORZA PARMA

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Fyrex
még 3 perec! 😉

Avanti Crociati!

gabber_saviola
nemsoká 20:30

Fyrex
sztem meg 1-0 ide

Avanti Crociati!

Rudee
Ez nagy meccs lesz, szerintem a Roma nyer 2-1re vagy 3-2re.

Szar Bayern, szar Bayern :)

gabber_saviola
FORZA MORFEO

Fyrex
PARMA: 99 Guardalben, 28 Cannavaro, 3 Cardone, 24 Couto, 5 Bonera, 6 Bolano, 30 Simplicio, 13 Grella, 32 Marchionni, 10 Morfeo, 9 Corradi. (7 Bucci, 17 Rossi, 38 Mattiuzzo, 23 Bresciano, 21 Cigarini, 4 Dessena, 19 Ruopolo). All.: Beretta.

ROMA: 1 Curci, 2 Panucci, 13 Chivu, 5 Mexes, 25 Cufre`, 16 De Rossi, 15 Dacourt, 30 Mancini, 20 Perrotta, 11 Taddei, 10 Totti. (32 Doni, 3 Bovo, 17 Tommasi, 7 Alvarez, 8 Aquilani, 14 Kharja, 35 Okaka). All.: Spalletti.

Avanti Crociati!

Fyrex

Serie A: Roma, Totti suona la 7.a a Parma
Sab 04 Feb, 9:28 AM

La Roma, con uno stoico Francesco Totti, va in cerca del settimo sigillo consecutivo al Tardini. Il capitano giallorosso ha una caviglia dolorante ma a Parma (ore 20:30 diretta su Sky Sport 1 e La7 Digitale Terrestre) stringera` i denti: la penuria di punte per la squadra di Trigoria e` un dato acquisito, anche se dall`Egitto sta per rientrare il ghanese Kuffour. Il giovane Okaka sara` in panchina. Tra i pali ci sara` Curci e non Doni: difficile pensare che la situazione contrattuale del portiere brasiliano non influisca. Ma il tecnico Spalletti ormai e` abituato a gestire anche queste situazioni. Vincendo, l`allenatore eguaglierebbe il record dell`allenatore piu` vincente da queste parti: Fabio Capello ha ottenuto infatti sette successi consecutivi con i giallorossi.

I ducali, in piena corsa per la salvezza, confermano dieci undicesimi della squadra che una settimana fa ha espugnato Empoli. L`unica variazione e` obbligata: Contini, squalificato, lascia il posto a Couto. In attacco, di conseguenza, agira` il solo Corradi supportato da due `spinte` di eccezione, quelle di Morfeo e di Marchionni.

Avanti Crociati!

gabber_saviola
még szép hogy itt leszek

Fyrex
Holnap este sok szimpatikus parma szimpatizánst szeretnék itt a topikban látni 😉

Avanti Crociati!

gabber_saviola
minden igaz, szóról szóra 😄DDDDDDDdddddd

Fyrex
Angoliniék Milánoban találkoztak Sanzzal, ahol nem jutottak megállapodásra. Tudatták Sanzzal, hogy innentõl kezdve szabadon tárgyalnak más, lehetséges vevõkkel. Angolini szerint Sanznak ez láthatóan nem tetszett. De amennyibe Sanz kifizeti a fennmaradó 20 millát, akkor természetesen viheti a klubot, ha addig vki nem elõzi meg ebben.. Angolini úgy látja, hogy az idén már nem lesz megállapodás, mivel bárkivel is kezdenének tárgyalni, az sokáig fog tartani, így várhatóan a bajnokságot õvelük fogja befejezni a csapat.

by Gialloblu

Avanti Crociati!

asfa
fõleg nem bilányhoz 😮

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Fyrex
nem hát

Avanti Crociati!

asfa
nem kéne mennie 😊

Fyrex
😊

Avanti Crociati!

Fyrex
Frey nem mehet csak ha visszautasíthatatlan ajánlatot kapunk!

Avanti Crociati!

Fyrex
Milan charge for a Frey

Speculation in Italy is suggesting that Milan could make a summer move for French goalkeeper Sebastien Frey.

The former Internazionale keeper is currently injured and expected to be sidelined for the rest of the season, however he should make a full recovery in time for the next campaign.

The 25-year-old is owned by Parma and is on a season-long loan deal with the Viola, who would like to sign the talented shot-stopper permanently in June, although the Gialloblu have yet to open negotiations.

This lack of progress has sparked the rumours that Frey is being courted by another side, and speculation has suggested that Milan could be this team.

Despite club officials and coach Carlo Ancelotti publicly confirming their faith in Brazil international Dida, the Rossoneri could be looking for a keeper, with the future of another of their shot-stoppers in doubt.

Christian Abbiati is currently on a season-long loan deal with Juventus, but it remains to be seen whether he will return to Giuseppe Meazza without the guarantee of first team football.

Avanti Crociati!

Fyrex
nah szpemmeljünk má ittis kicsit 😄DDDd

hétvégén daráljuk a Romát

Avanti Crociati!

Fyrex
ha vki megcsinálná gifben és felnyomná annak megköszönném 😊

Avanti Crociati!

Fyrex
nem jácca le a media player :S

Avanti Crociati!

reaper18
otthon gyõzelem lesz szvsz

.:Tiszteletem a szerveknek!:.

Fyrex
AC PARMA-AS Roma 2006.02.04; 20:30; Sport2

Avanti Crociati!

Rudee

Szar Bayern, szar Bayern :)

Fyrex
egyébként detto 😊

Avanti Crociati!

Fyrex
mhmh sebaj 😊

Avanti Crociati!

gabber_saviola
elaludtam az összefoglalót 😞

Fyrex
mhm lemaradtam a tegnapi összefoglalóról, tudtok esetleg videót vagy hogy mikor ismételnek?

Avanti Crociati!

McFrost
köllött😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Fyrex
Empoli-AC PARMA 1-2 Gol:'Marchionni; 'Bresciano

Avanti Crociati!

Fyrex
90'+3' Secondo tempo terminata, Empoli 1, Parma 2

újabb 3 pont (H)

Avanti Crociati!

Fyrex
79' Gol! Empoli 1, Parma 2. Mark Bresciano (Parma) un tiro di sinistro da centro area palla indirizzata nell’angolino in basso a sinistra. Assist di Domenico Morfeo.

ez a Morfeo egy aszisztkirály!!!

Avanti Crociati!

Fyrex
GÓÓÓÓÓÓÓÓL BRESCIANO!!!!!!!!!!!!!!!

Avanti Crociati!

Japep
1-2

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Fyrex
74'

Sostituzione, Parma. Mark Bresciano sostituisce Jorge Bolano,centrocampista,.

70'

Sostituzione, Parma. Fernando Couto sostituisce Matteo Contini,difensore,.

Avanti Crociati!

Fyrex
17 Azioni Attacco 7

no comment

CORRADI PLS!!!!

Avanti Crociati!

Fyrex
naaa Corradi pls!!!

Avanti Crociati!

Fyrex
Corradi kérlek lõjj egy gólt!!!!

Avanti Crociati!

Fyrex
1-1

Avanti Crociati!

Fyrex
45' Inizia il Secondo tempo Empoli 0, Parma 1.

nah gyerünk, Corradi Kedves lõjj egy gólt!

Avanti Crociati!

Fyrex
45'+4' Primo tempo terminata, Empoli 0, Parma 1.<#szeret>

Avanti Crociati!

gabber_saviola
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

asfa
<#worship><#worship><#worship><#eljen><#taps>

Fyrex
MARCHIONNI!!!!!!!!<#worship><#worship><#worship>

és már természetes hogy morfeo az elõkészítõ!!!

Avanti Crociati!

Fyrex
44' Gol! Empoli 0, Parma 1. Marco Marchionni (Parma) un tiro di destro dalla destra dell’area palla indirizzata nell’angolino in basso a sinistra. Assist di Domenico Morfeo dalla destra dell’area.

YEEEEEEEEEEEES!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avanti Crociati!

Fyrex
Empoli Parma
46.1% Possesso Palla 53.9%
0 Gol Segnati 1
10 Azioni Attacco 4

Avanti Crociati!

Fyrex
8 Azioni Attacco 3

Avanti Crociati!

Fyrex
34' Fallo di Marco Marchionni (Parma).
34' Stefano Lucchini (Empoli) conquista un calcio di punizione nella propria meta' campo.
33' Domenico Morfeo (Parma) conquista un calcio di punizione nella propria meta' campo.
33' Fallo di Sergio Almiron (Empoli).
33' Fallo di Jorge Bolano (Parma).
33' Sergio Almiron (Empoli) conquista un calcio di punizione nella propria meta' campo.
32' Tiro respinto. Fabrizio Ficini (Empoli) un tiro di sinistro da fuori area.
32' Francesco Tavano (Empoli) colpisce il palo sinistro con un tiro di destro da centro area. Assist di Christian Rigano con suggerimento di testa.

Avanti Crociati!