2299
FC Parma
-
#1246 21:06 - Milan -> A liga, mínusz 15 pont. Juventus -> B liga, mínusz 30 pont. Fiorentina -> B liga, mínusz 12 pont. Lazio -> B liga, mínusz 7 pont.
még lehet fellebbezni -
#1245 -
#1244 Camara kölcsönbe megy Franciországba, a Le Mans-hoz!
UFFICIALE: Camara dal Parma al Le Mans -
#1243 király , végre már azt hittem kihaltok:) -
#1242 Megszereztük Antonio Bocchetti-t, a B ligás Piacenza 26 éves védő játékosát!
UFFICIALE: Bocchetti dal Piacenza al Parma
Il difensore Antonio Bocchetti vestirà nella prossima stagione la casacca del Parma, accordo in compartecipazione. Maccoppi è stato ceduto in prestito al Lecco( C2 gir A). Con la stessa formula sono stati ceduti Girometta al Cuoio Cappiano(C2 gir B) e Avogadri al Legnano (C2 gir A).
-
#1241 Bucci meghosszabbította szerződését 2007ig!
[ha jól értelmezem :))]
Luca Bucci ha rinnovato il proprio contratto col Parma: il nuovo accordo scadrà nel giugno 2007. "Vorrei finire qui la mia carriera" ha dichiarato il 37enne portiere, che ha esordito con la maglia dei ducali in serie B, nel lontano 1986. "Starò ancora a Parma, nella città che ormai posso considerare la mia casa, nella squadra dove ho esordito e che mi ha dato tante soddisfazioni, sia dal punto di vista professionale che di crescita personale" si legge sul sito ufficiale della società emiliana. -
#1240 igyekszem majd de kell majd ám egy fordítógép :P -
#1239 aztán legyen legalább olyan, mint a Palermo Magyarország :) -
#1238 jólvanno mondom megerőltetem majd magam :) -
#1237 nézd meg István is frissítgeti a géportálos szájtját :) -
#1236 majd erőt veszek magamon :)
csak olaszul nemtudok, a hivatalos szájt angol része hát hírekben elég gyenge
egyszóval nemtudom honnan szedjem a híreket
tudom gazzetta csak hát nem vágom az olaszt
nah nembaj jövőre kezdem tanulni -
#1235 hiszek neked:P
izzítsd be újból -
őszinte leszek, életkoromhoz híven lustra disznó voltam hozzá :) -
#1233 elég jól félbe hagytad! -
#1232 az az igazság hogy a hivatalos oldal is maga a szégyen tehát egyáltalán jó hogy volt magyar oldal
ősztől szerintem ujra kezdem frissíteni -
#1231 elmegy az:D
uccsó frissítés:Fyrex 2006.02.11. 11:22:D -
#1230 mennyé má,most tévedtem ide,és látom,h ac parma magyarország,azt gportalos oldal :| :DDDDD -
#1229 köszi :) -
#1228 ha rájössz kérlek mondd el nekemis
én itthon még nem találtam -
#1227 very nájsz dizájn itt is :D -
#1226 google-ban beírtam h Parma mez vagy Parma mez rendelés.hát sztem itthon nemigazán lehet.nem láttam még.egy ilyen "kis"csapat mezét nem árulják -
shono21 #1225 Sziasztok!
Egy kis segítség kéne hol lehetz itthon parma mezt venni vagy rendeli?
Köszi
Világbajnok olaszokat!!!!!!!!!!!!!!Hajrá
-
#1224 Parma(nem)··
Eurosport
-
#1223 mezek (virtual)
-
#1222 melyik fórumon? -
#1221 pffffff.az egyik fórumon beraktak 06/07-es mezeket és köztük volt ez
akkor ez nem?
-
#1220 A csapat egy hét múlva újra elkezdi az edzéseket a következő szezonra!
Parma FC will start preparing for the 2006-07 season on July 11 at the Collecchio complex. The team will leave for Vigo di Fassa for on July 15 and will stay there for 29 days. The team will then return to Parma on August 1.
-
#1219 Couto egy évre hosszabbított
Fernando Couto (Espinho – Por – 02.08.1969) has a one-year contract extension. -
#1218 tudtommal ez 2001-2002es mez tehát tévedsz :) -
#1216 Énis így tudom!
Anche Gasbarroni crociato?
Dopo l'arrivo di Kutuzov, un altro giocatore della Sampdoria potrebbe sbarcare a Parma. Il bielorusso approderà in casa ducale in comproprietà in cambio del cartellino di Bonazzoli, ma assieme a lui potrebbe arrivare anche Andrea Gasbarroni, centrocampista che nell'ultima stagione ha giocato 28 partite con i blucerchiati mettendo a segno anche tre reti.
L'esterno di Torino, classe 1981, ex anche di Juvewntus, Varese e Palermo, prenderebbe il posto, rimasto vacante, di Marco Marchionni.
valaki ezt lefordíthatná sacc-per-kábé -
#1215 Én úgy tudom, hogy igen -
Zséé #1214 Télleg leigazoltátok Kutuzovot? :O -
#1213 Tamás, neked meg remélem Gasbarroni nem fog csalódást okozni -
#1212 ajánlom is! sok örömöd lesz még benne! :) -
#1211 Tamás, Ő az első olyan Brazil akit szeretni fogok :) -
Subtitle #1210 nem kicsit még töröt lábbal is -
#1209 egy olyan játékos mindenhova elkélne... :) -
Subtitle #1208 parmaba egy olyan játékos kéne mint pl Djibril Cissé -
#1207 További sikerekben gazdag pályafutást kivánok Simplicionak a Palermo csapatánál, remélem sokat segít majd nekik és megbecsülik őt! MA hivatalosan is aláír a déliekhez.
-
#1206 A Bundaügyről:
Nos kérem ,amikor a szezon végén utaztunk Parma-ba és az egyik utitárs azt mondta,hogy olvasta valahol,hogy óriási bundabotrány van kialakulóban,elmosolyodtam és azt mondtam erre,hogy minden bajnokságban van valami kis bundaügy,vagy doppingügy,vagy útlevélbotrány vagy efféle csemege..de ezt vagy nem kap elég nagy nyilvánosságot,vagy bizonyos emberek túl képességeikhez mérten túl nagyokat akarnak bemártani és ezért elnyomják őket..
Lázsd pl, Recoba esete amely most újra előkerült ,vagy Veron munkavállalási engedélye körüli hercehurca,vagy a be nem fizetett Tb tartozások esete ,most a Juve körül sündörgő aktatáskával rohangálló ügyvédi csapatok,mert ide már nem elég 1 vagy 2 emberke..nos ezek a fickók ilyen dolgokkal vagdalóznak annak fejében,hogy ha a Juvét tovább piszkálják akkor ,ők is nyilvánosságra hoznak pár eléggé szaftos dolgot..
Az ügy első résztveője Recoba,akiről azt állitják hogy az útlevele eléggé gyanús lehet és érdemesebb lenne inkább vele foglalkozni minthogy a zebrákkal.
Lehet valami a dologban mert az Inter vezetősége igencsak csendesre vette a figurát azóta,meg ez is elterjedőben van hogy bizonyos az Inter vezetőség nem véletelenül nem szereplteti Recobát,mert állitólag olyan Reklámszerződést kötöttek vele,(ez tilos a profiknál)hogy meg van határozva a szerepeltetési ideje,és igy az inter egy csomó lóvétól mentesül ,amit nem kell befizetni ,járulék vagy adótartozás fejében.
Nos ezeket a Rai teletexen olvastam,és gondoltam leirom,abban szerintem mindannyian egyetértünk hogy szinte minden csapat amelynek van rá kerete,a Serie A-ban ,az elkövethetett bundameccseket..lázsd utolsó mérkőzések megjósolható végeredményei..
Szóval az tuti,hogy nem ártatlan a Juve(főleg mert kb 5 éve csalnak neki),nem ártatlan a Milan,az Inter,de ezek közül finoman szólva is a Juve magaslik ki azokkal a kolosszális csalásokkal amit a javára a birok befujtak..a vége felé többször a hosszabitásokban mentett pontot a Juve ,amelyekben a birok igencsak helytáltak a torinóiakért.
Gondoljatok vissza,hogy ellenünk Torinóban is Cannavaro az ötösön bellül letépte a fejét Corradinak,aki felé a labda szált,de a biró elfelejtett odanézni..(94 perc)
Ez a nem vettem észre dolog elég sűrűn előfordul a Juve meccseket..
Már többször irtam ,hogy figyeljétek csak meg a Juve olasz meccsei manipulálva vannak.
Most egy nagyobb médiafigyelmet kapott az ügy,és az tuti ,hogy ez nem érhet véget egy sima ejnye bejnyével .itt fejeknek kell hullania,mert ha nem akkor az olasz labdarúgó szövetség mondja ki saját magáról a világ felé hogy CSALÓ,és engedi az ilyen dolgokat.
Akik mindenképpen meg fogják szivni azok a birok lesznek majd,gondoljátok el ha csak a bundaügyben feltűnik majd valamelyik biró neve,az nem fog tudni nyugodtan majd a jövőben meccset vezetni,mert mindenkor meg lesz bélyegezve.
2 kisebb nevű birot már bedobtak a mélyvizbe,ők a saját rétegüknek el fogják majd tusolni a dolgokat.
De emlegetve van Paparesta,Farina,Rosetti is akik a Serie A vezető birói.
Nos kiváncsi vagyok mi lesz az ő sorsuk,de én ammondó vagyok hogy ők nagyot szivnak a végén.
Bár ez kettős játék mert ha bukik valamelyik nagyobb biró és mondjuk köpne valamelyik nagy klubb ellen ,ezt csak komoly lóvéval tudnák eltusolni ,hogy ne tegye.
A juvénél rezeg a léc,de az ügyvédeknek épp kapóra jön a Vb,amely elviszi a média figyelmét ebbe az irányba,egy két nap múlva senki nem fog a Juvéval törődni,mindenki a Vb-t figyeli.
Több juve játékos jelezte elhúzna a klubbtól,de egyenlőre mindenki marad.egyenlőre.
Őszintén szólva nehezen tudom elképzelni hogy az olasz szövetség kitegye az egyik legtőkeerősebb csapatot a Serie A-ból,bár persze ennek ez lenne most már a rendje.
Ez az ügy túl komolyra duzzadt,egy súlyos döntésre vár mindenki,az a gond,hogy ha a Juvét kiteszik,akkor a Juve elindithat egy olyan láncolatot,hogy mident nyilvánosságra hozna amit a többi csapatról tud ,más ügyekben .
Tuti,hogy mocskos módon visszavágna és bemártana mindekit akit csak tud.
De valjuk be ez lenne a jó,a Juvét kizárni,és még azokat akik érintettek az ügyben,majd elgondolkozhatnak rajta,hogy mit is csináltak.
De ehhez sztem ez a szövetség túl gyáva.
A juve nagyon jó csapat,és biztosan benntvan az első 2ben ,de azt a bajnokságot nem nyerte volna meg birói segitség nélkül,talán most bölcsebb lett volna kikapniuk a Reggina ellen,és akkor megúszták volna a Milan által előterjesztett "bunda-csomagot".
Nekem óriási lenne a Parma ellen elkövetett csalások fejében,hogy ha a Juvét kizárnák,de még mindig azt mondom,hogy a Juve megússza,mondjuk azzal hogy elveszik a tavalyi aranyát,és kész.
------------------------------------------------------------------------
Parma-ról.
Pioli bemutatták,már el is kezdte a munkát.
Zorratto a Modena vezetőedzője lett.
Montolivónak,Gasbarroninak és Kutuzovnak nagyon örülnék én is.. GYERTEK!
Boneráért ne fájjon a szivetek,ő nem egy nagy ász,nem tom is keres a válogatottban,ha marad marad,ha megy nem bánom.
Cannavaro:, amikor találkoztunk vele májusban,megkérdetem tőle ,hogy hova mész a nyáron,azt mondta Nápolyba a tengerre Fabioval,
És játszani ,kérdeztem?
csak mosolygott..
Mi már akkor is gondoltuk ,és mindenki tudta,hogy neki már csak a Napoli járt az eszébe,és valóra vált az álma,hogy visszatérhet nevelőegyesületéhez.
Köszönjük a munkádat Canna,örökké emlékszünk majd rád.
Simply és Bresciano?-nos a Vb-n ha Bresciano jól fog játszani akkor tuti elviszik,Simply meg 50% hogy marad.
Ő szerete maradni,mégegy éves szerződse van,ezt ki akarja tölteni.
Miccoli nevét is olvastam a sportal.it-n,Corradi helyére jönne.
nem lenne rossz.
------------------------------------------------------------------------
by ParmaBoys [index fórum]