FC Parma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fyrex
nah így utólag gratulálok a csapatnak a Milan elleni meccshez, sajnos távol voltam az utóbbi 5 napban, de visszatértem

külön gratulálok Corradinak a duplához, és persze a Milannak is a gyõzelemhez

SEMPRE PARMA!!!

nagyon remélem hogy sikerül megtartani a 10. helyezést, bár ebben az esetben most pesszimista vagyok

Avanti Crociati!

Fyrex
😄DDDDDDD

Avanti Crociati!

9csöves9
Marchionni azt mondta minden tõle telhetõt megtesz hogy szépen búcsúzzon és hogy seítse a Juvet a bajnoki címhez😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Fyrex
nah remélem holnap bedaráljuk a milánt, jól jönne 😊

Avanti Crociati!

Fyrex
áh nem zavar annyira mi már ígyis fantasztikusak vagyunk idén, ahhozképest hogy kiesõjelöltnek indultunk

Avanti Crociati!

gabber_saviola
részvét fájreksz 😞

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Fyrex
Gara terminata, Cagliari 3, Parma 1.
90'+4' Secondo tempo terminata, Cagliari 3, Parma 1.

ha nem utálnám õket szívbõl gratulálnék, de így csak annyit mondok hogy örüljenek a fejüknek a 3 ponttal ne mondják hogy miattunk estek ki ...

Avanti Crociati!

gabber_saviola
<#taps><#taps><#taps>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Fyrex
74' Gol! Cagliari 3, Parma 1. Bernardo Corradi (Parma) un colpo di testa dalla destra dell’area piccola palla indirizzata nell’angolino in basso a destra. Assist di Daniele Bonera con cross.

mégse mennyünk haza gól nélkül

Avanti Crociati!

gabber_saviola
😞((((

Fyrex
64' Gol! Cagliari 3, Parma 0. Mauro Esposito (Cagliari) un tiro di sinistro da centro area palla indirizzata nell’angolino in basso a sinistra.

Avanti Crociati!

Fyrex
31' Gol! Cagliari 2, Parma 0 Davide Suazo (Cagliari) trasforma il tiro dal dischetto un tiro di destro palla termina sotto la traversa in alto a destra.
30' Rigore per Cagliari. Massimo Gobbi e'stato atterrato in area di rigore.
30' Rigore concesso da Paolo Cannavaro (Parma) per un fallo in area.

fájreksz, ez nem a te napod

Avanti Crociati!

Fyrex
Cagliari Parma
50.3% Possesso Palla 49.7%
1 Gol Segnati 0
5 Azioni Attacco 5

Avanti Crociati!

Fyrex
de rühellem amugyis ezt a Cagliari-t

Avanti Crociati!

gabber_saviola
11' Gol! Cagliari 1, Parma 0. Andrea Capone (Cagliari) un tiro di sinistro da centro area palla indirizzata nell’angolino in basso a sinistra.

részvét fájreksz

Fyrex
11' Gol! Cagliari 1, Parma 0. Andrea Capone (Cagliari) un tiro di sinistro da centro area palla indirizzata nell’angolino in basso a sinistra.

😞(((((((((((

Avanti Crociati!

Fyrex
Cagliari - Parma

3' Fallo di Luca Cigarini (Parma).
3' Mauro Esposito (Cagliari) conquista un calcio di punizione sulla fascia destra.
3' Fuorigioco. Bernardo Corradi(Parma) prova il lancio lungo, ma Bresciano e' colto in fuorigioco.
3' Tiro respinto. Bernardo Corradi (Parma) un tiro di destro dalla sinistra dell’area. Assist di Fabio Simplicio.
2' Fallo di Daniele Conti (Cagliari).
2' Fabio Simplicio (Parma) conquista un calcio di punizione nella propria meta' campo.
1' Tentativo fallito. Davide Suazo (Cagliari) un tiro di destro dalla destra dell’area di poco a lato sulla destra. Assist di Alessandro Conticchio.
Inizia il Primo tempo.

nah FORZA!

Avanti Crociati!

Fyrex
<#worship><#worship><#worship><#eljen><#eljen>

Avanti Crociati!

9csöves9
<#vigyor3>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Fyrex
elis felejtettem 😊

nagyon jövünk felfelé mostanában hálistennek!!!

Avanti Crociati!

asfa
Sampdoria <1 - 2> Parma
8' M. Contini sárga
39' <1 - 0> F. Flachi
52' <1 - 1> B. Corradi (pen.)
89' <1 - 2> M. Bresciano

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Fyrex
baszki degeci szépen aláztuk a Regginát!!!! :o

SEMPRE PARMA!!!

Avanti Crociati!

gabber_saviola
😄DDDddd

gratula

Fyrex
nem vagy érdekelve -.-

mingyá megyek a topikodba ne aggódj csak most jöttem meg

Avanti Crociati!

gabber_saviola
hallod fárjeksz, most mondjam azt hogy grat? 😛

Fyrex
YESSS!!!!

Avanti Crociati!

asfa
Parma 1 - 0 Reggina

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

McFrost
<#sir>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Fyrex
belefér -.-

Udinese-Parma 2-0

Avanti Crociati!

Fyrex
mostmár télleg ne ide tessék szpemmelni

Avanti Crociati!

gabber_saviola
nagy nehezen tûrtõztetem magam 😛

Fyrex
egy dobása van még 😛

de csak a két szép szeméért^^

Avanti Crociati!

McFrost
én ha modi lennék ....eztet nem tûrném😛

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
de paszmek de 😞

Fyrex
o dehogynem 😛

Avanti Crociati!

McFrost
te a bannerbe nem nektek bax kólot ez a párnás niga?😛

McFrost
höhõõõõõõõõõjjjjjj
bazi-geci nagy grat!

gabber_saviola
és van egy arca is hozzá 😊

Fyrex
bentvagyokmá mondtam -.-

fájreksz nem viccel ^^

nah go tápigomba itt má ne szemeteljünk

Avanti Crociati!

gabber_saviola
de van egy haverom akinek van 3 meghívója 😄DDDDDDDdddddd

gabber_saviola
jah márcsak 1,1 giga 😛

Fyrex
má bithumenre is bejutottam ^^

Avanti Crociati!

gabber_saviola
ejpaszmek ez tényleg nem viccel 😛

Fyrex
nem tehetek róla hogy jó a csapatom ^^

Avanti Crociati!

gabber_saviola
mekkora arcod lett már 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddd

Fyrex
mindennapos esemény...

megmondtam, így lett -.-

SEMPRE PARMA!!!

Avanti Crociati!

gabber_saviola
ejpaszmek fájreksz <#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>
elvertétek az intert paszod 😛

Fyrex
mire vagy ilyen kemény papa? ^^

Avanti Crociati!

McFrost
:p hol vagytok -holvagytok😛

Fyrex
kösz

irány az elsõ 10 hely 😛

Avanti Crociati!