Csontdaráló: tojásfejü Sandler tojáslabdával
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:Nelly-Here Comes The Boom
Kártyafüggetlen mobilok nagy választékban. Cégünk komplett bolthálózattal rendelkezik: http://www.gsmstudio.hu
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Nem tudná valaki megírni nekem hogy mi a címe a film végén amikor már sorolják a készítõket meg a többit, hogy az mi lenne az 1. szám címe?
Nem a 2. -é!
Kössz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
TRACKLISTA
Nelly feat. JungTru és King Jacob: Errtime
Lil’ Wayne: Shorty Bounce
T.I.: Bounce LikeThis
Ali&Gipp: Let’ Em Fight
Murphy Lee feat. King Jacob és Prentiss Church
Akon feat Blewz: So Fly
216: U ShouldKnow
W.C., Nelly: Whip Yo Ass
Chamillionaire & David Banner: Talking That Talk
Taylor Made feat Nelly: Datz On My Mama
Trillville: Infultrate
D12 feat Eminem: My Ballz
Nelly: Fly Away
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
xbox360+komputer
En a regi filmjeit is szeretem, es ezt is jo volt...
A magyarositott cime nevetseges, (bar nem az elso nevetseges magyarositott cim...)
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
zseniális magyar fordítók
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
MÁS: Amúgy meg Sandler szerintem igenis tud nevettetni. Vannak vicces és jó filmjei fõleg Rob cimborájával. Aki nem tudja ezeket értékelni az szerintem vagy élbõl elutasító a kissé buta szórakoztató filmek felé, vagy kihalt belõle a "gyerek". Nekem a dilis golfos filmje (talán Happy Madison) és az Apafej például nagyon bejönnek. Bár ez magánvélemény ... embere válogatja =)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Amit Isten egyik kezével download, a másikkal upload.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.