44
-
zastava #44 Csövi!! Valaki nem tudná meg mondani hogy honnan lehet letölteni vagy nekem elküldeni. Ha igen irjatok !
:Nelly-Here Comes The Boom -
rendiboy #43 Nekem is tetszett ez a film, jó volt a sztori is és sikerült megnevettetnie :) -
kankalin89 #42 sztem is kajak jó film!kicsit féltem hogy milyen lessz de nem csalódtam -
GOD24 #41 Naon állat film...!!! De valaki meg tudja mondani hogy mi annak a zenének a címe amikor részegen vezet Sandler..?? -
Dexantreal #40 feltudnád tölteni mégegyszer?vagy,ha nem te voltál akkor nemtom,de kéne,mer volt egy újratelepítés gépemen és odaveszett a cucc sajna -
winnie #39 az előző kettő az a két film, aminek ez a feldolgozása?:) -
Robicsek #38 harmadik kedvenc filmem
-
zoli83 #37 A szám címe , ha még nem késő: Here Comes The Boom - Nelly -
vilso #36 Hello!
Nem tudná valaki megírni nekem hogy mi a címe a film végén amikor már sorolják a készítőket meg a többit, hogy az mi lenne az 1. szám címe?
Nem a 2. -é!
Kössz! -
Dexantreal #35 egyet értek...többször is megnéztem és nem lehet megunni...nagyon állat a film -
user1991 #34 szerintem nagyon jó film !!!!!! -
#33 szerintem jófilm volt :D -
Dexantreal #32 ja -
#31 kegyetlen jó a film :D -
Dexantreal #30 link Maak yovoltából -
Dexantreal #29 ezer thanks...ezeket még valahonnan lelehet kapni? -
#28 Elvileg ez a számok listája, de pöllö nekem legjobban az borzongatott meg amikor az AC/DC-re vonultak be a meccs elején :)
TRACKLISTA
Nelly feat. JungTru és King Jacob: Errtime
Lil’ Wayne: Shorty Bounce
T.I.: Bounce LikeThis
Ali&Gipp: Let’ Em Fight
Murphy Lee feat. King Jacob és Prentiss Church
Akon feat Blewz: So Fly
216: U ShouldKnow
W.C., Nelly: Whip Yo Ass
Chamillionaire & David Banner: Talking That Talk
Taylor Made feat Nelly: Datz On My Mama
Trillville: Infultrate
D12 feat Eminem: My Ballz
Nelly: Fly Away -
Dexantreal #27 nekem is megvan a múvi és vmi naon állat...teccett marhára..de a menüjében miko a feliratot lehet választani,bónusz klippet lehetett nézni stb. volt egy szám, az ütős volt,de nemtom a cííméééét...és kléne,ha vki kiderítette anno pls írja meg ide...thanks előre is! -
Rules14 #26 sziasztok!!!nem tudtok valamit a soundtrack cd-jerol??? -
winnie #25 ezen röhögök én is - utálja, de csak megnézi minden filmjét:) -
Hofll #24 Ha nem szereted Adam Sandlert akkor ne nézd meg a filmjét ennyi senki nem kötelez rá szabad világ vantehát nyugodt szívvel beülhetsz az "Én kicsi pónimra " ha ez nem jön be -
atombalu #23 teljesen igazad van onimusha ! -
onimusha #22 adam sandler-t tolószékbe kéne vágni, hogy maradjon messze a film business-től, hülyegyerekeknek való értékelhetetlen filmekben játszik de mivel amerika lakosságának nagyrésze ennek eleget tesz ezért nyomja a szart -
Yoz #21 Nagyon jo valasztas Sandler-nek ez szerep...
En a regi filmjeit is szeretem, es ezt is jo volt...
A magyarositott cime nevetseges, (bar nem az elso nevetseges magyarositott cim...) -
#20 Na ma volt szerencsém a filmhez mellesleg két bomba bige volt mindkét oldalamon szal rossz már sehogy sem lehetett:D na de a lényeg igaz nem estem mély lelki katarzisba a film megnézését követően de azért a mostani filmek közül kiemlkedően jó volt jah Sandlert eddig nem szerettem mint színészt most viszont változott az álláspontom eszméletlenül jól áll neki ez a szerep, picit komikus picit lüke és emelett komoly!!!... -
winnie #19 valamit kellett adni, nem?:) természetesen köze nincs hozzá, de milyen javaslatokkal tudnánk mi , egyszerű halandók előállni? -
#18 The Longest yard...ebből télleg nemtudni hogylett csontdaráló... :D -
#17 van már magyar felirat???mert nekem már megvan a film :D -
#16 na ezaz amit nemfogok énse .... =))
zseniális magyar fordítók -
#15 hogyan lett ebbol csontdaralo?? jezus bazz.... -
#14 De ez egész jó ..... =)
MÁS: Amúgy meg Sandler szerintem igenis tud nevettetni. Vannak vicces és jó filmjei főleg Rob cimborájával. Aki nem tudja ezeket értékelni az szerintem vagy élből elutasító a kissé buta szórakoztató filmek felé, vagy kihalt belőle a "gyerek". Nekem a dilis golfos filmje (talán Happy Madison) és az Apafej például nagyon bejönnek. Bár ez magánvélemény ... embere válogatja =) -
winnie #13 pedig altalaban a feldolgozasokat nem szoktak dicserni. -
#12 Nekem is a Mean Machine(Gépállat) jutott eszembe ..... =) -
#11 Az Apafej az eggyik kedvenc filmem ;) (in the personal TOP10) -
#10 Saturday Night Live-ban vannak jó pillanatai :) -
Zedas #9 A Gépállat SC nagyon király volt :) -
#8 50 first dates -
#7 Annyira biztosan nem lesz jó mint az Any Given Sunday -
blakshep #6 adam sandlernek volt poénos filmje? -
jefferson83 #5 A vizesnyolcas nem volt rossz film :) Adam Sandlerrel nem poénos filmet csinálni, hát nem is tudom...