53
meseszeru ingyenes rpg
-
haly123 #53 Helló mindenkinek, látom nem túlzottan aktív ez a fórum de az lenne a kérdésem hogy a rosal szerveren van e magyar guild, mer ott van 1 40-es iopom és szerintem egész jól haladok szóval nem szeretném abbahagyni. Ha mégsincs akkor megmondaná valaki hogy meik szerveren lenne érdemes újrakezdenem? Előre is kössz -
StrikeOfTheFox #52 Helló, ujra itt 102 es srammal, tolom a játékot minden nap és napi aktív vok,ha kell vkinek vmi segítség tőlem kérhet -
regisztrálvavan #51 kéne valaki aki viszonylag aktív és tudom vele tolni + tudna néha segiteni -
regisztrálvavan #50 hello valaki még tolja ezt a játékot?
fát hogy lehet eladni jó áron?
és ha vesz egy guild egy házat azzal mire megy? -
StrikeOfTheFox #49 Hali Shikán vok 45 ös IOP nevem Aron-Force, azt szeretném megkérdezni hogy mennyibe kerül az előfizetés 6 hóra. -
StrikeOfTheFox #48 Sziasztok, SHikán vagyok 38 as iop valaki van még shikán, van egy ró magyar guild is -
yeloy #47 Akár ratyi akár nem, lvl 100 lettem.:) -
#46 legjobb -
Bala10 #45 ratyi topik -
#44 szereztem szep bannert is :o -
yeloy #43 Akkor hasznos lesz az adventurer bag amit kaptál.:)
Apropó, aki jönni szeretne a Solar szerverre, keresse a Hungarise Betyárokat. Yeloye, Bloody-Water, Danifae, Bluefoxee karaktereket. -
#42 Jaja!
Megy kemenyen a favagas :D -
yeloy #41 Akkor te lennél Mamlasz? Azaz Mamlazs?:)
Remélem jöttök még sokan újak!:) -
#40 Most a solaron jatszom ott is van egy magyar guild, jo sok kezdovel -
#39 Hello, rushu szerveren jatszom nemtom neven, valaki vegyen fel a God's Whip guildba :) -
yeloy #38 10-15 aktív emberke a Solaron is játszik. -
StrikeOfTheFox #37 Megjelent a Wakfu átküldjem? -
StrikeOfTheFox #36 UI.: Shikán van vki? -
StrikeOfTheFox #35 Hali! 3 éve játszom a dofuson csak nemtok egy vmit. -
Hezw #34 Néztem ezt a Wakfu-t is ez végül megjelent már? Vagy még csak bétatesztelés folyik? -
Hezw #33 Sziasztok!
Miért mondják hogy ingyenes a játék amikor az ingyens verzióval kb. egy vicces demó az egész?
Amúgy kipróbáltam egész tetszetős darab a játék, de vonakodok előfizetni rá :P -
Ráf55 #32 Elnézést Dakroy elírtam a neved, helyesbítenék. :) -
Ráf55 #31 Szia, Darkoy. Most láttuk Alival, hogy írtál.
De irtam annó, hogy "irjon pm-t Kard-Harcos névre Rushu szerveren" aki szeretne játszani magyar guildban. Szóval vagy ezen a karakter neve keressél, v Api,Scytam. Ők is bevesznek.
Illetve bárki aki akar jönni, szóljon bátran, de Dofuson, Rushu serveren keressetek. :) -
dakroy #30 aki játszik az írjon!!!! nagyon kell a segítség
-
dakroy #29 Sziasztok!!!! Ráf még játszol? mert most keztem jó lenne segíteni:S ha tudnál én is játszokakkor a Rushun oké? -
Dobronski #28 Nekem nem jött be annyira...tört szeró van? -
Ráf55 #27 Hali! Én már másfél éve vagyok fent dofuson (Rushu) de magyar alig van. :(
Viszont már két lvl200-as magyar is van Rushun. :))
Ha vki van Rushun magyar és szeretne egy kis magyar guildban lenni, irjon pm-t Kard-Harcos névre Rushu szerveren, mert én ott vok. :)
Leaderünk: Xx-Ali-xX (2. magyar lvl200as) ő is szeretettel vár mindenkit :)
Remélem lesztek páran. :)
Sziasztok -
Domike #26 Jah van... én is most fizettem elő szintén francia szerverre -
#25 van még valaki aki játszik vele? én most fizettem elő 1 évre jó kis francia serveren:) -
#24 Egyszer akarok belépni erre nem karbatartásvan? -
laca14 #23 LoL most nekem is ez jön be:S:S:S Pedig Tegnap ment a game:S:S:S -
laca14 #22 Sztem töröld le az egészet és ted fel ujra:) -
#21 Ha valaki tudja mi a baja a játéknál nállam amit leírtam akkor írjatok lécci... -
laca14 #20 Hi:)
Vaklaki még játszik a Dofus-al? És ha igen van guildja? És mi a neve? -
#19 Amikor elindítom a játékot akkor előjön az betöltés de utánn kijüön a language file update és utánna kiírja hogy Error: Can't load language file. És nem tudom ezt miért jön elő.Ha tudjátok pls irjátok meg -
Inquisitor #18 Tőlünk jelenleg a PayPal működik, a Western Unionos átutalás, meg elvileg lesz (van?) telefonos előfizu. -
Inquisitor #17 Ja, nem írtam, de 6 vagy 12 hónapnál már kevesebb, mint 5 euro/hó, meg van ajándékcsomag, művészeti albummal egyben, ott is ólcsóbb. -
Inquisitor #16 5 euro/hónap , ha 3 hónapot fizetsz kártyával/PayPal-al. Ha átutalással fizetsz, vagy Western Unional, akkor azt hiszem valamivel több, mint 6 euro, de akkor lehet 1 hónapra is. Sőt, van SMS/telefonos verzió, ott országonként változó, 1-2-4 hetes kódot kapsz, persze ez is drágább. De minden verzióban a lególcsóbb MMORPG. Vagy szenved az ember az ingyenes részen, mint én :P
Bár ismerek 8 magyra játékost, és abból 3-4 előfizető ... -
#15 mennyi az elöfizetési dijja? -
Inquisitor #14 Dofus Arenat nem próbálta még valaki?