53
meseszeru ingyenes rpg
-
Inquisitor #13 Tegnap kijött az 1.13.1-es kliens, ami az 1.13.0 javított verziója. Ideje is volt, mert az 1.12.0 botrányosan rossz volt, rosszabb, mint a béta valaha :)
Viszont most van plusz sziget, előfizetőknek új faj, halom új cucc, meg sok újítás ... -
Inquisitor #12 Nekem sokat fagyott az új kliens, most úgy néz ki, hogy 8-as Flashplayerrel kevesebbet. -
Inquisitor #11 Ha valaki NEM Windowst használna, akkor sincs semmi gond, a letölthető Zip-elt kliens, telepítés nélkül simán kicsomagolva, elvileg bármilyen HTML böngészővel elindítható, csak legyen fent flashplayerből friss. Ebből következik, hogy ezzel a játékkal egy jó régi géppel is lehet játszani. Mondjuk olyan 3-500MHz, 128MB, és egy bármilyen videókártyával, ami tud 800x600-as felbontást 24-32 bites szinmélységgel. A kliens olyan 40-50MB összesen. -
Inquisitor #10 Ja igen, itthonról egyenlőre PayPal-on keresztül lehet legkönnyebben fizetni, mert átutalást csak Euro övezetből fogadnak, a többi mód meg drága vagy macerás. Azt hiszem még a Visa dombornyomott kártya, amivel esélyes.
Ígérik telefonos előfizetés lehetőségét is Magyarországról. -
Inquisitor #9 Ja igen. Ha valakit érdekeln magyar csapat szervezkedés, akkor Komplikato néven vagyok a játékban :) -
Inquisitor #8 Nos, új fejlemény van :)
Gondoltam felhozom ezért a topicot.
Kijött az 1.10-es kliens program. Annak, aki fizetőjátékos, ez azért jó, mert új terültek, új szörnyek és küldetések, valamint egy új kereskedelmi rendszer lett beépítve.
Azknak pedig akik ...
- Még nem ismerik a játékot, de szeretnék kipróbálni ...
- Már próbajáték közben vannak ...
- Esetleg már próbálták a bétát vagy a 7 napos ingyenes részt, de lejárt a hét nap ...
... nos nekik örömhír!
Mostantól nincs 7 napos korlát! Eddig a próbaidő után, fizetés híjján, az ember csak mászkálhatott a térképen, de semmit se tudott csinálni.
Az új verzióban a próbaidősök bekerülnek egy olyan térképrészre, ami számukra szeparálva van a többi területtől. Egy kis város, meg a környező erdők.
Természetesen van minden a kis térképen, az összes létező "job" megtanulható és gyakorolható.
Persze olyan akadályai lehetnek a dolognak, hogy magasszintű dolgokhoz szükséges alapanyagok nem nagyon szerezhetőek be :)
Viszont van jó sok kicsi és nagy küldetés. Igaz úgy van kitalálva a legtöbb, hogy csak csapatban van esélyünk.
Itt lehet feliratkozni, letölteni vagy ne adj isten befizetni:
http://community.dofus.com/
Itt a letöltés:
Ez itt meg a hivatalos fórum, angolul és franciául. (megtalálható pár nemhivatalos fórum linkje is benne!)
Kellemes játékot! -
#7 Helló!
Na kipróbáltam a játékot (gondoltam ha 7 napig ingyenes akkor nem veszíthetek semmit)
Aki szerette anno a Final Fantasy Tactics-ot vagy más hasonló körökre osztott játékot annak itt egy jó cucc
Legfontosabb hogy elfut egy 8 megás videókártyával és a körökreosztottság miatt munkahelyi nyomulásra kiváló. (Én is azt teszem)
Szóval egy próbát megér.....És akinek segítség kell az indulásnál az LadyGray néven megtalál az Angol nyelvű szerveren.
Üdv,
Goblin a gaz -
Inquisitor #6 Hoppá, ezt lehagytam:
DOFUS Subscription rates details - Official release Date: September the 1st, 2005 -
Inquisitor #5 Kipakolták az előfizetési árakat.
Lególcsobb hitelkártyával, utána jön az átutalás, és legdrágább telefonról.
Viszont 1-2 hónapon belül már a harmadik fizetési variáció is menni fog Magyarhonból is. :)
Mondjuk az eredeti 3,8 euróból nem tudom miért lett 5 euró, de még így se kerül többe, mint egy számtechújság. -
Inquisitor #4 Egyik sem. Fizetős. Agusztus 30-ig csak a "bétateszt" van. Az ingyenes, annak aki regisztrált. -
#3 taktikai mmorpg ami egy darabig ingyenes utana gondolom fizetos -
#2 lol. shareware vagy teljesen freeware? -
#1 http://community.dofus.com/infos/news.php
aug 30ig ingyenes