61
Részletesebben a mikrofonokról
  • DJ Bee18
    Segítség kéne. Már az összes létező mikrofon hangerőt felhúztam, de a hangot nagyon halkan rögzíti és játsza le. Mi lehet a gond?? Mit állítsak be??
  • gyorgy
    Csak az a baj,hogy a sugóban azt irja:-beszéd tulajdonságai -panelt nyisam meg,de ilyen nincs csak szövegfelismerés panel van.Lehet,hogy enyire béna vagyok?
  • Falconer
    Nem kell, hogy a mikrofont felismerje, azt nem ismeri fel soha, mennie kell, csak a beállításokat kell leellenörizni, az meg, hogy milyen a szoftver hozzá (Via, Nforce, stb..) teljesen mindegy.
  • Banyapapa
    Izéháttööö, amiröl képet mutattam az a XP "tulajdona":P
    Enyém is sima AC97,csak Nvidia program van mellé, a tiedét speciel nem ismerem,de alaplapgyráto oldalán csak van ujabb program a audio részhez.
    Vagy jön valaki aki olyat használ/t.

De vezérlöpult nemjo?
  • gyorgy
    Banyapapa!nEKEM REALTEK AC97 AUDIO PR VAN,LEHET,HOGY EZ NEM JÓ HOZZÁ?uGYAN IS NEM TUDOM SEHOGY SEM BEÁÁLÍTANI.kÖSZI A TÜRELMEDET!!!!
  • Banyapapa
    Elöször menj a vezérlöpultba,ott a hangokra klikk,ott audio fül- hangrögzités.
    Igy

Utána hang fül,és hardver kiprobálása, itt

Lemegy egy varázslo ( épp most probáltam ki, és majd mutatja elöször a mikrofon hangerejét én csak ütögettem:P utána mikrofont meg a hangszoro hangerejét, persze hallotam is:).

A másik, nem tudom neked milyen a hangcuccod progija pl: nekem még van alaplaphanghoz a NVMIXER nevü program amivel még tudok állitgatni mindenfélét.
    Ha neked más és igyse müxik meg kell irni azt hátha valakinek meg olyanja van.
  • gyorgy
    Egyszerüen nem ismeri fel a mikrofont,a fejhalgató az müködik de a mikrofon az nem.Ne haragudj de nagyon kezdő vagyok és ha esetleg leirnád lépésről-lépésre a feladataimat akkor megköszöném.Ha gondolod akkor ide:[email protected],légyszí!
  • Banyapapa
    Hogy nem ismeri fel?
    Nem lehet hogy le van halkitva a mikrofon,vagy esetleg lekapcsolva a hangok beállitásainál?
  • gyorgy
    Sziasztok!Kezdő vagyok,és vetttem egy egyszerű mirofont fejhalgatóval,hogym beszédre is használni tudjam a MSN-be.De a XP-n nem ismeri fel és hangot nem tudok kicsalni vele.Segítsetek köszönettel veszem.
  • Amse
    az, de senki nem tudja honnan lehet szerezni?kerestem már aprohirdetésekben, de semmi.nem is kell, hogy működjön csak így nézzen ki.
  • szanics
    elvis reloaded... :D
  • szanics
    kicsit off, de...
    volt régen valami játék, amit teljesen hanggal kellett irányítani (csak demóját láttam). Mi is volt a címe?
    on
  • rezsofiz
    Ezek egyébként milyen árban vannak?
  • Amse
    én ilyet szeretnék venni.nemtudja valaki hol lehet kapni?
  • Falconer
    Itt nézz körül!
  • alph4
    Kösz, ennyire nem kell profi felszerelés. Elég annyi hogy nem recsegve hallom a hangok, hanem kicsit tisztábban, valamint ha beszélgetek vkivel nem legyen annyira észrevehető a gép zúgása (gondolom a zajszűrés ezt nagyjából megoldja :P)
  • ncswork
  • uv
    a jó minőség valahol itt kezdődik

persze ez attól is függ, hogy egyáltalán mit akarsz (és milyen célra) rögzíteni vele.
  • PeeTeR
    formatervezes alapjan elsosorban noknek ajanlott
    minosegre meg ne varj tole tul sokat ahogy uv is irta. mezei kis szar egy trendi formaba paszirozva :)
  • uv
    hát.....nem tudom mit nevezel jó minőségnek, de az ilyen cuccokkal max. elfogadható (annak is inkább az alja ) minőségben tudsz rögzíteni.
  • alph4
    Gondoltam nyitok már egy mikrofonos topikot, mivel még úgy láttam nincs (legalábbis a kereső ezt mutatta :D)

Azért is nyitottam mivel majd szeretnék venni egy újjat, mert a mostani már nem képes jó minőségbe hangot felvenni :(

Egy ilyenre gondoltam: Logitech Analog Desktop Microphone
    van ennek egy USB-s változata ami kétszerannyiba kerül mint ez! Szerintetek megéri 2x többet fizetni érte? Vagy annyiban nem jobb mint ez?!

Képek:
    Logitech Analog Desktop Microphone

Logitech USB Desktop Microphone

Vagy esetleg tud ajánlani valaki valamilyen más fajtát?