61
Részletesebben a mikrofonokról
-
#21 Segítség kéne. Már az összes létező mikrofon hangerőt felhúztam, de a hangot nagyon halkan rögzíti és játsza le. Mi lehet a gond?? Mit állítsak be?? -
gyorgy #20 Csak az a baj,hogy a sugóban azt irja:-beszéd tulajdonságai -panelt nyisam meg,de ilyen nincs csak szövegfelismerés panel van.Lehet,hogy enyire béna vagyok? -
#19 Nem kell, hogy a mikrofont felismerje, azt nem ismeri fel soha, mennie kell, csak a beállításokat kell leellenörizni, az meg, hogy milyen a szoftver hozzá (Via, Nforce, stb..) teljesen mindegy. -
#18 Izéháttööö, amiröl képet mutattam az a XP "tulajdona":P
Enyém is sima AC97,csak Nvidia program van mellé, a tiedét speciel nem ismerem,de alaplapgyráto oldalán csak van ujabb program a audio részhez.
Vagy jön valaki aki olyat használ/t.
De vezérlöpult nemjo? -
gyorgy #17 Banyapapa!nEKEM REALTEK AC97 AUDIO PR VAN,LEHET,HOGY EZ NEM JÓ HOZZÁ?uGYAN IS NEM TUDOM SEHOGY SEM BEÁÁLÍTANI.kÖSZI A TÜRELMEDET!!!! -
#16 Elöször menj a vezérlöpultba,ott a hangokra klikk,ott audio fül- hangrögzités.
Igy
Utána hang fül,és hardver kiprobálása, itt
Lemegy egy varázslo ( épp most probáltam ki, és majd mutatja elöször a mikrofon hangerejét én csak ütögettem:P utána mikrofont meg a hangszoro hangerejét, persze hallotam is:).
A másik, nem tudom neked milyen a hangcuccod progija pl: nekem még van alaplaphanghoz a NVMIXER nevü program amivel még tudok állitgatni mindenfélét.
Ha neked más és igyse müxik meg kell irni azt hátha valakinek meg olyanja van. -
gyorgy #15 Egyszerüen nem ismeri fel a mikrofont,a fejhalgató az müködik de a mikrofon az nem.Ne haragudj de nagyon kezdő vagyok és ha esetleg leirnád lépésről-lépésre a feladataimat akkor megköszöném.Ha gondolod akkor ide:[email protected],légyszí! -
#14 Hogy nem ismeri fel?
Nem lehet hogy le van halkitva a mikrofon,vagy esetleg lekapcsolva a hangok beállitásainál?
-
gyorgy #13 Sziasztok!Kezdő vagyok,és vetttem egy egyszerű mirofont fejhalgatóval,hogym beszédre is használni tudjam a MSN-be.De a XP-n nem ismeri fel és hangot nem tudok kicsalni vele.Segítsetek köszönettel veszem. -
#12 az, de senki nem tudja honnan lehet szerezni?kerestem már aprohirdetésekben, de semmi.nem is kell, hogy működjön csak így nézzen ki. -
#11 elvis reloaded... :D -
#10 kicsit off, de...
volt régen valami játék, amit teljesen hanggal kellett irányítani (csak demóját láttam). Mi is volt a címe?
on -
#9 Ezek egyébként milyen árban vannak? -
#8 én ilyet szeretnék venni.nemtudja valaki hol lehet kapni?
-
#7 Itt nézz körül! -
#6 Kösz, ennyire nem kell profi felszerelés. Elég annyi hogy nem recsegve hallom a hangok, hanem kicsit tisztábban, valamint ha beszélgetek vkivel nem legyen annyira észrevehető a gép zúgása (gondolom a zajszűrés ezt nagyjából megoldja :P) -
#5 -
#4 a jó minőség valahol itt kezdődik
persze ez attól is függ, hogy egyáltalán mit akarsz (és milyen célra) rögzíteni vele. -
#3 formatervezes alapjan elsosorban noknek ajanlott
minosegre meg ne varj tole tul sokat ahogy uv is irta. mezei kis szar egy trendi formaba paszirozva :) -
#2 hát.....nem tudom mit nevezel jó minőségnek, de az ilyen cuccokkal max. elfogadható (annak is inkább az alja ) minőségben tudsz rögzíteni. -
#1 Gondoltam nyitok már egy mikrofonos topikot, mivel még úgy láttam nincs (legalábbis a kereső ezt mutatta :D)
Azért is nyitottam mivel majd szeretnék venni egy újjat, mert a mostani már nem képes jó minőségbe hangot felvenni :(
Egy ilyenre gondoltam: Logitech Analog Desktop Microphone
van ennek egy USB-s változata ami kétszerannyiba kerül mint ez! Szerintetek megéri 2x többet fizetni érte? Vagy annyiban nem jobb mint ez?!
Képek:
Logitech Analog Desktop Microphone
Logitech USB Desktop Microphone
Vagy esetleg tud ajánlani valaki valamilyen más fajtát?