Mikrofonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikrofont szeretnék a számítógéphez játékokhoz. Olyat amire rá tudok rakni valami felcsavarhato állítós állványt, vagy amit esetleg mellékelnek hozzá. A lényeg az, hogy zajszuros legyen és legyen rajta valahogy megoldva a mic be/kikapcs. Esetleg ha még LED jelzi is az még előny. Sokat nem akarok rá költeni, minél olcsóbb legyen, de tűrhető, nem kell stúdió minőség.
Van egy nagyon jó fülesem microfon nélkül és vettem egy mikrofonos olcsóbb fülest, ami azért nem is szól úgy, plusz folyamatosan panaszkodnak múltinál rám, ha beszélek, akkor minden lövés bele hallatszik.
Ha nincs a microfonhoz állvány, arra is kérnék valami tippet.
Köszönöm
i5 6600K, MSI GTX 1070 8gb gaming X, 2x8gb 3200mhz/cl15, Logitech G27
Ha van a laptopomban egy beépített mikrofon, hogy tudok külsőt használni helyette? Hiába dugom rá mindig a beépített működik, a külső nem...
https://www.pcx.hu/termek/thomson-m151-dinamikus-karaoke-mikrofon-101377
Szeretném lecserélni tescos pálcás mikrofonomat és a segítségeteket kérem.
Olyan 3-4ezer Ft körül gondolkozom, a munkaterülete pedig nem lenne semmi különleges: skype,ts, játék; a lényeg, hogy árához mérten jó legyen, ne zúgjon/recsegjen/búgjon. Ilyen alacsony kategóriában egyáltalán van e érdemi különbség? vagy szinte mindegy, hogy milyet veszek?
Ha tudtok segíteni, nagyon megköszönöm!
ui.: bár kicsit halottnak tűnik a topic :D
A mikrofonom az egyik pillanatról a másikra elromlott. Illetve csak zúgást lehet hallani. Kipróbáltam másik gépen is ott rendesen mûködik a mikrofon. Amúgy a gép felismeri a mikrofont magát, nincs elnémítva, a drivert is újraraktam. Vettem egy usb-s hangkártyát is, de ugyanúgy csar recsegés hallatszik a mikrofonból. Már másik mikrofont is kipróbáltam, de ugyanaz a probléma. Esetleg van vmi ötletetek?
Köszönök minden segítséget!
Egy olyan problémám lenne ezzel a Manta headphones(tudom noname) márkájú mikrofonommal, hogy néha haverok mumble-n recsegve hallanak néha pedig teljesen normálisan és tisztán. Ez most csak annyi, hogy haldoklik a mikrofon, vagy valamit esetleg lehet állítani?
Hozzá nem nyúltam a mikrofon beállításaihoz a vezérlõpulton belül..
https://www.twitch.tv/sp1gu
Voltam zárás elõtt
A fiamnak van egy Dell insperon n5110-es gépe amire ha csatlakoztatja a mikrofonos fülhallgatót,akkor is a belsõ mikrofonról mûködik. Itt beállítási módosítást kell eszközölni vagy mûszaki oka lehet a dolognak?
Elõre köszönöm a segítséget.
- ART TubeMP - itt olvasható az adatlapja
- Behringer MIC100 - itt olvashatsz róla
Midnight Blues MKI mikrofon nincs, viszont az Audio-Technica cégnek van Midnight Blues sorozata - azok közül a vokálmikrofoniok túlnyomó többsége dinamikus.
Az lenne a célom hogy akusztikus gitárt és éneket rögzítsek számítógépre. Vettem egy Midnight Blues MKI-es XLR csatlakozós mikrofont, kábellal átalakítón átkötöttem számítógépre. Baromi halk, szinte hallhatatlan lett a felvétel. Szofveres dB Boos-tól meg kegyetlen nagy zajszintje lesz. Hangkártyák alaplapi.
Nem gondolnék stúdió szerû felvételre, de azért szeretném ha élvezhetõ lenne. Ha már ennyi pénzt rááldoztam.
Mi az oka? Kéne egy erõsítõ? Gyenge a mikrofon energiaellátása? Légyszi aki ért hozzá segítsen :) Köszi
Nekem valami barom érzékeny mikrofon kéne. A rendes mikrofonok képesek felvenni az olyan hangot is amit mi nem hallunk? (rezgésszám)
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Megnéztem mindent a hang beállításokban és minden hangerõ fel van nyomva.
A hangkártyám programját is megnéztem minden jól be van állitva.
Az MSN-nél szines csikokkal mutatja amikor bele szólok,hogy van mikrofon. De hang az nem hallatszik semmi.
Mit lehet ilyenkor tenni?
(A mikrofon az jó.)
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Az a gondom, hogy nagyon halkan vesz fel a mikrofon és ha ordibálok se nagyon lehet visszahallani. A windows hangerõ résznél, az összes lejátszás/felvétel teljesen fel van húzva, nemtom hangosítani a mikrofont sehogyse. Valakinek 5lete, hogy mit kéne állítanom még?
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Köszke szépen
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Windows -ban belül a hang beállításokban lehet beállani, itt így:
Nálam a hangkártya programjában is lehet állítani, van külön mixer (C-media a hangkártyám).
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Valaki segítségét szeretném ebben kérni
(O_o)
Nezd meg a hangbeallitasokat, a hangartya drivert.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Philips Gaming Headphone
most nem linkelek mert fáradt vagyok és megyek aludni de ez nem ide tartozik<#nevetes1>#nevetes1>
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
de sehogyse akar mûködni.driver nem kell hozzá szerintem 100
de hiába húzom fel a hangerõt a mikrofonnak akkor se müxik
please segítsen valaki
Burn tire, not your soul!
ha meg azt amit te mutattál nem némítom el, hallom magam visszhagban a fülesen, hát nekem meg nem úgy kell..
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Enyém is sima AC97,csak Nvidia program van mellé, a tiedét speciel nem ismerem,de alaplapgyráto oldalán csak van ujabb program a audio részhez.
Vagy jön valaki aki olyat használ/t.
De vezérlöpult nemjo?
Igy
Utána hang fül,és hardver kiprobálása, itt
Lemegy egy varázslo ( épp most probáltam ki, és majd mutatja elöször a mikrofon hangerejét én csak ütögettem:P utána mikrofont meg a hangszoro hangerejét, persze hallotam is:).
A másik, nem tudom neked milyen a hangcuccod progija pl: nekem még van alaplaphanghoz a NVMIXER nevü program amivel még tudok állitgatni mindenfélét.
Ha neked más és igyse müxik meg kell irni azt hátha valakinek meg olyanja van.
Nem lehet hogy le van halkitva a mikrofon,vagy esetleg lekapcsolva a hangok beállitásainál?