2654
-
#468 Már merult fel a példa hogy lesz F.A.Q. de még egyenlore még nincs. De lesz biztos. -
Mester01 #466 Én most nem látok F.A.Qt kéne 1et csinálni és nem lenne ennyi sok hülye kérdés.. -
#465 Az azé már nem semmi.
Nekem csak az a bajom hogy nem XP-m van de majd hetvegen felrakjuk és akkor jo lesz.:) -
#464 annyira gaz hogy nem lehet a jatekrol beszelni, mer senki nem kepes elolvasni az nfot, es 18 hozzaszolasbol 19 annyibol all, hogy JAJ NEM INDUL... :(
az ember kerdez valamit, aminek ertelme is lenne, es nincs valasz, mer fontosabb, hogy gezuka nem tudja, mi az, hogy crack... waaaa -
#463 azz valoszinu jo, akkor nem tom mi lehet a hiba. -
gamehunter12 #462 4.03-som van szerintem az jo
-
Dns5000 #461 Szeritem rtwben is nagyon segg hulye az ai,azt akkor hagytam abba amikor csinaltam egy historical csatat es 1 click nelkul megnyertem. Az iditoa ai lovasokkal belerohamozott a phalanxomba elorrol aztan mindenki elrohant es nyertem . Szerintem bfme nem sem lehet rosszabb az aija max ugyanolyan 0. -
#460 toltsd le a legujjabb DAEMON Tools-ot. Akkor lehet jo lesz. -
gamehunter12 #459 Csáztok amikor be akkarom rakni a daemon tools-ba akkor ezt irja ki:
unable to mount image.Invalid image file
most az mdf vagy az mds szar?
ha az mds akkor dobjon már vki egy linket
-
#458 Én is nagy RTW fan vagyok, és ebben nekem pont az tetszik, hogy arcade, és nem olyan hardcore mint az RTW, kellemes kikapcsolódás.. :) Bár néhol idegesítően segg az AI. -
doki79 #457 Nekem az a gondom, hogy megjelenik a játék bejelentkező képe, utána lefagy.
Tud valaki egíteni?
Ui. a patchel is -
#456 Igen, kov jatekban nem 1 szikla mellett dobta el a nemtudommi, es fel is tudtam venni... mostmar azt is tudom, mire jo. Egyebkent mi hatarozza meg, hogy jon-e egyaltalan a gyuru a jatekba, es ha jon, mikor, es milyen modon ? Mindig csak annyit latok, hogy valahol a seregem kozeleben megjelenik. -
JTBM #455 Nekem nagyon arcade-os beütése van a játéknak, a RTW után nehéz visszaállni a kevéssé irányítható és kézben tartható RTS-ekre.
Van valahol "Pause" a játékban?
Az első résszel is ez volt, elkezdtem játszani vele, de gyorsan meguntam. -
engine #454 Ha megszerzed és visszaviszed az erődödbe, akkor termel +pontokat amiből vehetsz új varázslatokat.
+ egy új bivaly erős híró képezhető ki.
Pl.: Sauron -
#453 vki nem tudna vmi dögös háttérképet belinkelni a játékról?(1024*768ast ha lehet)thx. -
#452 pfuu passz nem tom. Sztem valami programhiba. -
#451 Na erre mondjon valaki valamit. Jatszottam 2v2 skirmish-t gepekkel, ugy 13-14 percnel az egyik szikla kozeleben annyit vettem eszre, hogy a terkepen megjelent 1 kurvanagy 0 (kesobb kiderult, az 1 gyuru), es tenyleg ott volt a foldon a gyuru. Felvenni probaltam, de nem tudtam vele semmit csinalni. Mi lenne a szerepe ? Azert nem tudtam felvenni, mert nagyon kozel volt a sziklahoz, vagy tenyleg nem is lehet ? -
#450 há a videó karimban bizom mmert az 256mb-os!de ha kicsit akad nem baj!az 1-et is úgy jácotam ki 3* -
#449 sztem nem nagyon. Legalábbis nem ha olyan grafikan van amit meg elbir. -
#448 szóval a játékhoz mi kell (a tört verzióhoz)?És szerintetek 1.7Ghz-es procin naon fog akadni? -
#447 Kulonben melyik a legujjabb Daemon tools?? Nekem most a 4.03-as verzio van meg. -
#446 Hát nem tom én sem de a héten fel fogjuk rakni az XP-t szal jo lesz akkor a game:) -
#445 Szerintem te e tudod miért használsz még mindig win2k-t. -
#444 nagyon jo én meg itt szenvedek ezzel a win 2000.-el -
#443 ok... ha minden jól megy holnap tolom a gammát :D -
#442 Értem. Majd akkor irok privibe neked pár dolgot hogy miket lehetne felrakni.
Ok? -
#441 nekem összeírások kellenek.. mármint h ami eddig volt probléma és rá a válasz.. a többit megoldom én htx amúgy :) -
#440 értem köszi -
Száddi #439 Idáig oké. Csak az a gond hogy nem tom hova kellene beírni a haverom ip-jét. Valaki rájött már???? -
#438 Egy program ami a gépek között "lan" kapcsolatot létesít. -
#437 Mi az a Hamachi? -
Newfronter #436 Hamachival szerintem lehet. A további kérdésedre a választ a Google megadja. Hajrá! -
Száddi #435 Helló. Valaki tudja azt hogy lehet játszani neten keresztül a tört játékkal, mert én nem találok semmi olyat ahova be lehetne írni az ip-t vagy valami. Lécci segítsetek... -
#434 Nem tom én nem ismerem a Rise of Nationsot -
zizzenet #433 A videók alapján a kampány térkép nekem nagyon a Rise of Nations-re hajaz. Helyes a meglátás? -
#432 faja kis game lett az biztos :D. -
#431 haggyuk ez a forum nem errol szol! -
#430 hát akko? -
#429 nem -
#428 mé te a fiukat szereted???????,:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD