2654
-
#2654 sziasztok.
The Lord of the Rings, The Rise of the Witch-king hogyan tudjuk beállítani hogy ne dobjon ki szinkronizációs hibával ha moddolt mappon játszunk kb 20 perce? hamachi lan
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2021.05.12. 20:23:51 -
hawkie22 #2653 Kb. fél órája szedtem le erröl az oldalról, szóval ez még mindenképpen él. -
Krusade #2652 https://forums.revora.net/topic/105190-bfme1bfme2rotwk-games-download-installation-guide/
én is innen szedtem le nem olyan rég. -
Omberha #2651 Sziasztok! segítséget szeretnék kérni. több mint 4 napja próbálom letölteni a BFME 2 t, minden oldalról próbáltam már mindenféle opciókkal.. nem vagyok nagy zseni ezekhez a dolgokhoz. Valaki valahogyan tudna nekem segíteni? ismétlem minden oldalt ki próbáltam mindenféle képen. Milyen megoldást tudunk találni erre a problémára? win10 re kéne letölteni. -
blackcaptain #2650 Üdv! Játszik még valaki közületek az alapjátékkal? Ha esetleg csatlakozna 1-2 csata erejéig akkor írjatok bátran! GameRanger-en keresztül tudunk játszani. Email: [email protected] -
#2649 Hello ezzel a progival megy win 10 64 biten köszönöm :)
-
Daermon #2648 Nekem így se indult.
Viszont ezzel meg simán megoldódott :)
http://www.moddb.com/games/battle-for-middle-earth-ii/downloads/bfme-startup-fixxer
Utoljára szerkesztette: Daermon, 2018.05.01. 10:21:26 -
Htjet #2647 Sziasztok!
Nekem az alábbi linken található leírás alapján elindult:
http://mattstard.com/windows-10-lord-of-the-rings-battle-for-middle-earth-ii-fix/
Az a fontos, hogy mindképp kompatibilitási módban és rendszergazdaként kell indítani. A kompatibilitási mód pedig Windows XP Service Pack 3 legyen. Remélem , hogy tudtam segíteni. -
Daermon #2646 Pont ez a bajom, hogy azokon már túl vagyok. :D
Az options.ini-s dolgokból kettőt is próbáltam, de nem megy. -
Szerzetes89 #2645 Rákeresve több módot is javasolnak. Ha sikerült valamelyikkel, leírnád ide is? -
Daermon #2644 Hali!
Valaki működésre tudta bírni a játékot win10 64biten? -
karak91 #2643 Sziasztok régen játszottam Lord of the rings 2 vel,szivesen csatlakoznék a játékosokhoz mikor épp nem dolgozom 1-1 játékot lehetne tolni sima 1.0 verziom van magyaritással ha valaki felajállana az egyik szobában egy helyet örülnék :) a szoba adatait e-mail-ben ha elkülditek jolenne, [email protected] hamachi már telepitve! -
SzuperOmega #2642 Aki még játszik ezzel a játékkal, és szeretne mások ellen is, az jöjjön erre a hamachi szerverre! ;)
Név: LotR BFME2 LAN
Jelszó: 1234 -
#2641 http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0&_nkw=The+Rise+of+the+Witch+King&_sacat=0&_from=R40 -
BorzTej #2640 Sziasztok!
A Harc középföldéért 2 boszorkánykirály felemelkedése c. játékot szeretném megvásárolni. Nem tudtok valami eldugott helyet ahol még kapható?? Használt is megfelel... -
Tominho1022 #2639 Sziasztok! Akinek ez a hibaüzenet jön ki a magyarítás telepítésénél:
Application Error
Exception EOleSysError in module bfme2.exe at 000FB06D.
Hiba az OLE beálltásjegyzék használata közben.
Az futtassa rendszergazdaként a programot! Bejön! -
#2638 császtok
egy haverom oda adta a játékot és nem tudom feltelepiteni mert azt irja hogy a kod nem megfelelö ez hogy lehet egy eredeti játéknál???nevetséges...-_- -
karak91 #2637 Üdv mindenkinek csináltam 1 uj hamachi szobát amin a The battle for middle earth 2 vel játszanánk 1.0 ás verzióval ez nagyon fontos!!Szoba: The battle for middle earth 2. Jelszó: battle, várok mindenkit aki játszani szeretne!!Gyertek ahányan vagytok,ha problémátok lenne,vagy esetleg valamien kérdésetek.erre az e-mail cimre kérném : [email protected] -
blackcaptain #2636 Sziasztok!
Aki szeretne játszani hamachin és v1.0 verziója van (tehát az alap), az jöjjön:
NÉV: BFME2 - v1.0
Jelszó nincs! -
Cypher7 #2635 Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy elméletileg létezik két mód ami megoldja a Widescreen és a kamera zoom problémát:
http://wsdb.crackerjackmack.com/software/battle-middle-earth-2-camera-fix
Miután feltelepítem mind2 mod-ot két külön pancsikont hoz létre, de ugyebár csak egyet lehet indítani. :) Vagy ezek ilyen passzív mod-ok? Ha feltelepítem őket akkor automatikusan működik mind2?
Azért vettem meg a játékot, mert haverokkal akarjuk majd tolni Online, régen más játékoknál csak akkor lehetett mod-okat használni ha mindenki használta őket. Ez ebben a játékban is így van?
Köszi a válaszokat!
Üdv! -
#2634 Üdv,
nekem olyan kérdésem lenne, hogy a BFME 2-ben is végig lehet járni a Szövetség útvonalát? (értsd.: BFME-ben volt Moria, Lórien stb.) Vagy ez a tartalom "kiveszett" már belőle? -
Hunor88 #2633 Igen töltsd le a Witch Kinget, és akkor indulni fog, nekem is ugyanez volt a hiba, most már jó. -
Hunor88 #2632 Adze!
Nekem is ugyanez a bajom. Most azon gondolkozom, hogy ha egy patch-et rárakok, akkor elindul-e?
Az 1.06-hoz valaki tudna adni egy CRACK-et?
-
Scharnhorst #2631 Üdv!
Olyan gondom lenne, hogy haverokkal szeretnék játszani, de állandóan azt írja ki 8-10 perc után, hogy Out of Synchronization. Az xp sp3-ra gyanakodtam majd egy win7-re való váltás időlegesen megoldódott de újra elkezdte ezt csinálni. Mitől lehet ez és hogy lehetne megoldani?
Előre is köszi a válaszokat. -
#2630 Crackelni ha nem eredeti. -
patrik00 #2629 helosztok. lenne egy olyan gondom hogy amikor elinditom a játékot akkor kiirja hogy Please insert the correct DVD-ROM,select OK and restart application. mit kell csinálnom? -
Adze #2628 Valaki más tudna segiteni??? -
Adze #2627 Deeee!!!!
game dat.
A régi gépemen sokat játszottam vele!!!!! -
#2626 Nem crackelted meg! -
Adze #2625 Nekem hibát észlel és leáll!!:(
Win 7-em van és azon hechelni kell ha jól tudom.
Láttam már megoldást itt : http://en.kioskea.net/faq/3103-running-lords-of-the-rings-on-vista#installation
Itt két options ini. fálj van, egy személy már anyit tudot mondani, hogy be kell valamelyik mappába tenni az egyiket de többet nem tudot!
Végig probáltam és akkor is leáll!!!
A kompatibilitást is probáltam!
Valamit elnéztem, vagy az a baj,hogy nem eredeti verziom van!!
???????:( -
#2624 Mit kell ezen segíteni? 64biten is gond nélkül működött nálam. -
Adze #2623 Tudvalaki segiteni?????? -
Adze #2622 Sziasztok!
Olyanba kérném a segitségetek, hogy win 7-em, 64 bites van.
És Szeretnék játszani ezzel a játékkal, csak lecseréltem az operácios rendszert!
Láttam itt megoldást. de nem értem!!! -
#2621 Igen. -
zpp0663 #2620 Rise of the Wich King is megszűnik? -
zpp0663 #2619 Ez most komoly? O.o -
#2618 nézzétek meg a blizzardot, még mindig támogatja a starcraft 1-t -
#2617 December 31-én megszűnik a bfme összes részének multiplayere. -
zpp0663 #2616 Multiplayer*
netet* -
zpp0663 #2615 Sziasztok
S.O.S.
Elővettem a játékot kb 2-3 év után, feltettem ( eredeti ) és nem enged csatlakozni a muétiplayer szerókhoz.. Kiírja, hogy Unable to estabilish a connection with BFME II. Servers.. blabla ellenőrizzem a nete... ŐŐhm ilyenkor mi van????
Él még egyáltalán az online része ennek a game-nek?
S.O.S.