Battle for Middle Earth 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Lord of the Rings, The Rise of the Witch-king hogyan tudjuk beállítani hogy ne dobjon ki szinkronizációs hibával ha moddolt mappon játszunk kb 20 perce? hamachi lan
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2021.05.12. 20:23:51
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
én is innen szedtem le nem olyan rég.
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Viszont ezzel meg simán megoldódott 😊
http://www.moddb.com/games/battle-for-middle-earth-ii/downloads/bfme-startup-fixxer
Utoljára szerkesztette: Daermon, 2018.05.01. 10:21:26
Nekem az alábbi linken található leírás alapján elindult:
http://mattstard.com/windows-10-lord-of-the-rings-battle-for-middle-earth-ii-fix/
Az a fontos, hogy mindképp kompatibilitási módban és rendszergazdaként kell indítani. A kompatibilitási mód pedig Windows XP Service Pack 3 legyen. Remélem , hogy tudtam segíteni.
Az options.ini-s dolgokból kettőt is próbáltam, de nem megy.
"I've won every battle, but I'm losing this war."
Valaki működésre tudta bírni a játékot win10 64biten?
Név: LotR BFME2 LAN
Jelszó: 1234
A Harc középföldéért 2 boszorkánykirály felemelkedése c. játékot szeretném megvásárolni. Nem tudtok valami eldugott helyet ahol még kapható?? Használt is megfelel...
Application Error
Exception EOleSysError in module bfme2.exe at 000FB06D.
Hiba az OLE beálltásjegyzék használata közben.
Az futtassa rendszergazdaként a programot! Bejön!
egy haverom oda adta a játékot és nem tudom feltelepiteni mert azt irja hogy a kod nem megfelelö ez hogy lehet egy eredeti játéknál???nevetséges...-_-
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Aki szeretne játszani hamachin és v1.0 verziója van (tehát az alap), az jöjjön:
NÉV: BFME2 - v1.0
Jelszó nincs!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy elméletileg létezik két mód ami megoldja a Widescreen és a kamera zoom problémát:
http://wsdb.crackerjackmack.com/software/battle-middle-earth-2-camera-fix
Miután feltelepítem mind2 mod-ot két külön pancsikont hoz létre, de ugyebár csak egyet lehet indítani. 😊 Vagy ezek ilyen passzív mod-ok? Ha feltelepítem õket akkor automatikusan mûködik mind2?
Azért vettem meg a játékot, mert haverokkal akarjuk majd tolni Online, régen más játékoknál csak akkor lehetett mod-okat használni ha mindenki használta õket. Ez ebben a játékban is így van?
Köszi a válaszokat!
Üdv!
nekem olyan kérdésem lenne, hogy a BFME 2-ben is végig lehet járni a Szövetség útvonalát? (értsd.: BFME-ben volt Moria, Lórien stb.) Vagy ez a tartalom "kiveszett" már belõle?
SW: ToR (EU - Hidden Beks) Syd\'ikwa - Sage
Nekem is ugyanez a bajom. Most azon gondolkozom, hogy ha egy patch-et rárakok, akkor elindul-e?
Az 1.06-hoz valaki tudna adni egy CRACK-et?
Olyan gondom lenne, hogy haverokkal szeretnék játszani, de állandóan azt írja ki 8-10 perc után, hogy Out of Synchronization. Az xp sp3-ra gyanakodtam majd egy win7-re való váltás idõlegesen megoldódott de újra elkezdte ezt csinálni. Mitõl lehet ez és hogy lehetne megoldani?
Elõre is köszi a válaszokat.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
game dat.
A régi gépemen sokat játszottam vele!!!!!
Win 7-em van és azon hechelni kell ha jól tudom.
Láttam már megoldást itt : http://en.kioskea.net/faq/3103-running-lords-of-the-rings-on-vista#installation
Itt két options ini. fálj van, egy személy már anyit tudot mondani, hogy be kell valamelyik mappába tenni az egyiket de többet nem tudot!
Végig probáltam és akkor is leáll!!!
A kompatibilitást is probáltam!
Valamit elnéztem, vagy az a baj,hogy nem eredeti verziom van!!
???????😞
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Olyanba kérném a segitségetek, hogy win 7-em, 64 bites van.
És Szeretnék játszani ezzel a játékkal, csak lecseréltem az operácios rendszert!
Láttam itt megoldást. de nem értem!!!
If you give a little love you can get a little love of your own
netet*
S.O.S.
Elõvettem a játékot kb 2-3 év után, feltettem ( eredeti ) és nem enged csatlakozni a muétiplayer szerókhoz.. Kiírja, hogy Unable to estabilish a connection with BFME II. Servers.. blabla ellenõrizzem a nete... ÕÕhm ilyenkor mi van????
Él még egyáltalán az online része ennek a game-nek?
S.O.S.
Név: bfme2 szerver
Jelszó: lotr
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
A letöltött dll-eket meg a system-be kell tenni, ezt elfelejtettem, de tökmind1, mert nem fog menni.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Aki ezt a hiba üzenetet kapja, bármilyen programnál, vagy magyarosításnál, vagy akárhol (bfme2.exe, helyett a fájl neve) az beszopta.
Sohasem fog onnantól mûködni.
Írtak 1-2 próbálkozást, de azokkal sem megy.
Töltsd le a delphi egy más változatát, vagy töltsd le ezt crviewer9.dll, vagy ezt stdvcl32.dll és a futtatásnál írd be ezt regsvr32 crviewer9.dll vagy ezt regsvr32 stdvcl32.dll, vagy nem lesz jó és hibát ír ki, vagy jó lesz de ugyanazt a hiba üzenetet kapod.
Lófasz az egész.
Application Error
Exception EOleSysError in module bfme2.exe at 000FB06D.
Hiba az OLE beálltásjegyzék használata közben.
OK
Újra elõkerült ez a remek játék ezért akinek van kedve:
Íme a 3 újjászületett szerver:
1.) Név: LotR: BFME2 01
2.) Név: LotR: BFME2 02
3.) Név: LotR: BFME2 03
Jelszóra nincs szükség a csatlakozáshoz.
Én mindig a legfrissebb hamachi-t használom, eddig tökéletesen bevált, nem volt gond a csatlakozásoknál. Bátran ajánlom mindenkinek!
Gyertek bátran, csatlakozzatok és játszunk! 😉
Reinstall,crack csere,patch,máshonnan letölti a gamet...