63
-
sedf #63 Hello! Megmondanátok hogy hol szerezhetem meg a teljes játékot és az se baj ha vibrál a kép?
THX -
blackgamer #62 az hogy Web Edition mit takar? -
blackgamer #61 jó meg minden, de igazából nem kötött le -
jefferson83 #60 Meglesem :) -
blackgamer #59 kijött a Check dive demo, képek itt -
#58 én játszom :)
Ahol elakadtál, az nagyon egyszerű, bár én is fél napig kerestem. A bezárt ajtókkal nem kell semmit csinálni, ellenben van egy szint ahol van valami roncs meg rohadtsok doboz. Ússz közéjük, toljad szét és ott lesz az irat. -
#57 Játszik még valaki ezzel? Szerintem tök jó!
Elakadtam azon a pályán,a hol egy kettétört csatahajóból kell felhozni vmi iratot a Szuezi csatornánál. Kb a 6. pálya, vannak a hajóban tankok, teherautók motorok, stb.
Nagyjából már tudom hol lehet a szoba, két bejárata van, de nem tudom kinyitni az egyik ajtót sem. Próbáltam C4-gyel, hegesztővel, de semmi. Tud valaki segíteni? -
gery92 #56 valaki nem tudan segíteni hogy abban hogy mit kell csniánli a 2. pályán miután kinyírtam a cápákat és a búvárokat.Mert amikor vissza megyek nem írja hogy kész a küldetés hanem azt hogy keresekk kincseket a múzeumnak.
de küldetéseknél azt írja hogy a 2 maco cápával csinálni valamit valami olyasmit ír hogy megkell őket gyógyitani de nem tudom hogyan kell valki segítsen!!
előre is köszönöm -
#55 olvass asszem sms-t vagy valamit hogy kapj feladatot és akkor meg lesz jelölve a hely ahova hajózni kell és ott merülhetsz majd ;) -
bcrics #54 miután elvégezted a tréninget hogy a fenébe kell lemerülni,az megvan hogx elhajózok ide-oda de nem tudok merülni!!
mit kell még csinálni -
#53 Mármint a crack honnan ?
Picit olvass vissza! -
#52 honnan? -
#51 Na van crack frankó RE4 után elkezdem tolni! -
#50 Én most kezdtem el vele játszani és még csak az első küldetést csináltam, amikor felkellett hozni valami pipát, meg cdket, me egy táskát a barlangból, utána meg jól betámadtak a cápák.
Jó kis játék, a méretéhez képest. -
#49 nekem is már azzal fut, nincs is hibája semmi ;) -
#48 Van működő crack a gamecopyworld.com-on az 1.06 english verzió.
Szűz járékra felrakod és mehet is. -
jefferson83 #47 Nálam 1.06 , nem villog a képernyő csak a Galapagos-szigeteknél nem tudok lemerülni, mert kivág az asztalra -
#46 egy üzenetet kellett volna visszaolvasnod ... -
#45 áá elakattam
hogy tudok olyan kertificsört szerezni hogy tuggyak fegyvert venni??
jahh és remélem ennek a játéknak nincs eredetije xD
szal megkérdezném hogy nincs e krekk hozáá?vagy vmi yo törés(látom elég aggasztó dolgok vannak pl. villogás) -
#44 elvileg írtak pm-ben hogy vegyek fel messengerre egy formát és majd küld nekem jó krakkot!
namármost felvettem de azóta sem fogadta el (vagy csak elveszett a sokszáz partner között :D) -
#43 1.06-al továbbra is villog a game és látszik a menü felirata? -
#42 őszintén? énsem értem
a szürke keten belül van simán van fény van zoom van minden 100%os minőség néha elfogadja mint " quality image " néha meg nem :S :D -
#41 az, de elakadtam a tréningnél...van fényképezős gyakorlat ott 3dobozt kell lefényképezni A B C a bnél meg a cnél kell használni a lámpát is meg a zoomot is ez megvan, de utána nem csinál semmit csak megy tovább az idő. Franciául semmit nem tudok, így csak tippelgettem.Ha valakinek sikerül szóljon. -
#40 félsiker :) -
#39 Felraktam a játékra a 1.06-os francia patchet. Így megy a játék és nem villog, de a menü felirata nem látszik :S és persze franciául van. -
#38 most szedem csak le :D -
#37 Na ne mondd! :))) (tudom én azt...de a demót már mindenki kijátszotta???:O) -
#36 mivelaztnemkellettörni :D -
#35 nálam a demó nem villog...:))) -
#34 mindenkinél villog :(
majd valami javíáts :) -
#33 Nálam is villog a kép :( pedig jó lenne a játék és AA-val meg AF-el szép a kép is -
#32 nálam is ez van. állítólag ez szándékos védelem. rendes törésre kell várni. -
#31 Nem valami biztató ez a 100 mb-os méret. Nem sok mai "jó" játéknak van ekkora mérete....Ezt is elrontották volna, mint az összes hasonló vizalatti játékot?! :( -
#30 Ezt most miért ide? -
#29 -
#28 warez-be a full az nekem nemjó és villog 2 perc, után :S
valami megoldás valakitől? -
#27 Leszedtem a demót belenéztem tetszik.
Erre itt a full is Diver.Deep.Water.Adventures-iND. És ugyanannyi mint a demó 100MB biztos a demóban csak le van tiltva pár cucc. -
#26 Kintvan az angol demo Diver: Deep Water Adventures - Demo -
#25 Jó ideje már, hogy ez az egyetlen játék, amihez még egész komoly reményeket fűzök, úgyhogy én is örülnék, ha már játszhatnék vele. -
#24 Hm érdekesség nagy a game tetszési indexe az tuti :
russian guy - crap
german review - 69
gamezone - 95
Most szedtem le egy 18 perces ingame videót nekem nagyon tetszik a game!
Rendes buvár oktatás van a trainingen eredeti videobejátszások vannak használati cuccokról.Nekem bejön az tuti!