Diver: Deep Water Adventures

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello! Megmondanátok hogy hol szerezhetem meg a teljes játékot és az se baj ha vibrál a kép?
THX
az hogy Web Edition mit takar?

jó meg minden, de igazából nem kötött le

Meglesem :)

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Apus
én játszom :)
Ahol elakadtál, az nagyon egyszerû, bár én is fél napig kerestem. A bezárt ajtókkal nem kell semmit csinálni, ellenben van egy szint ahol van valami roncs meg rohadtsok doboz. Ússz közéjük, toljad szét és ott lesz az irat.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

CaviaR
Játszik még valaki ezzel? Szerintem tök jó!

Elakadtam azon a pályán,a hol egy kettétört csatahajóból kell felhozni vmi iratot a Szuezi csatornánál. Kb a 6. pálya, vannak a hajóban tankok, teherautók motorok, stb.
Nagyjából már tudom hol lehet a szoba, két bejárata van, de nem tudom kinyitni az egyik ajtót sem. Próbáltam C4-gyel, hegesztõvel, de semmi. Tud valaki segíteni?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

valaki nem tudan segíteni hogy abban hogy mit kell csniánli a 2. pályán miután kinyírtam a cápákat és a búvárokat.Mert amikor vissza megyek nem írja hogy kész a küldetés hanem azt hogy keresekk kincseket a múzeumnak.
de küldetéseknél azt írja hogy a 2 maco cápával csinálni valamit valami olyasmit ír hogy megkell õket gyógyitani de nem tudom hogyan kell valki segítsen!!
elõre is köszönöm
VRSDM
olvass asszem sms-t vagy valamit hogy kapj feladatot és akkor meg lesz jelölve a hely ahova hajózni kell és ott merülhetsz majd ;)

u dont have to listen anybody else but me

miután elvégezted a tréninget hogy a fenébe kell lemerülni,az megvan hogx elhajózok ide-oda de nem tudok merülni!!
mit kell még csinálni

grebber
Mármint a crack honnan ?
Picit olvass vissza!

Next PC upgrade: 2022

Firerock
honnan?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

grebber
Na van crack frankó RE4 után elkezdem tolni!

gabesz752
Én most kezdtem el vele játszani és még csak az elsõ küldetést csináltam, amikor felkellett hozni valami pipát, meg cdket, me egy táskát a barlangból, utána meg jól betámadtak a cápák.
Jó kis játék, a méretéhez képest.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

VRSDM
nekem is már azzal fut, nincs is hibája semmi ;)

gabesz752
Van mûködõ crack a gamecopyworld.com-on az 1.06 english verzió.
Szûz járékra felrakod és mehet is.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Nálam 1.06 , nem villog a képernyõ csak a Galapagos-szigeteknél nem tudok lemerülni, mert kivág az asztalra <#szomoru1>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

VRSDM
egy üzenetet kellett volna visszaolvasnod ...

Firerock
áá elakattam
hogy tudok olyan kertificsört szerezni hogy tuggyak fegyvert venni??
jahh és remélem ennek a játéknak nincs eredetije xD
szal megkérdezném hogy nincs e krekk hozáá?vagy vmi yo törés(látom elég aggasztó dolgok vannak pl. villogás)

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

VRSDM
elvileg írtak pm-ben hogy vegyek fel messengerre egy formát és majd küld nekem jó krakkot!
namármost felvettem de azóta sem fogadta el (vagy csak elveszett a sokszáz partner között :D)

grebber
1.06-al továbbra is villog a game és látszik a menü felirata?

VRSDM
õszintén? énsem értem
a szürke keten belül van simán van fény van zoom van minden 100%os minõség néha elfogadja mint " quality image " néha meg nem :S :D

gabesz752
az, de elakadtam a tréningnél...van fényképezõs gyakorlat ott 3dobozt kell lefényképezni A B C a bnél meg a cnél kell használni a lámpát is meg a zoomot is ez megvan, de utána nem csinál semmit csak megy tovább az idõ. Franciául semmit nem tudok, így csak tippelgettem.Ha valakinek sikerül szóljon.

VRSDM
félsiker :)

gabesz752
Felraktam a játékra a 1.06-os francia patchet. Így megy a játék és nem villog, de a menü felirata nem látszik :S és persze franciául van.

VRSDM
most szedem csak le :D

hykao
Na ne mondd! :))) (tudom én azt...de a demót már mindenki kijátszotta???:O)
VRSDM
mivelaztnemkellettörni :D

hykao
nálam a demó nem villog...:)))
VRSDM
mindenkinél villog :(
majd valami javíáts :)

gabesz752
Nálam is villog a kép :( pedig jó lenne a játék és AA-val meg AF-el szép a kép is

lwb
nálam is ez van. állítólag ez szándékos védelem. rendes törésre kell várni.

Harly18
Nem valami biztató ez a 100 mb-os méret. Nem sok mai "jó" játéknak van ekkora mérete....Ezt is elrontották volna, mint az összes hasonló vizalatti játékot?! :(

1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

hykao
Ezt most miért ide?
solle

VRSDM
warez-be a full az nekem nemjó és villog 2 perc, után :S
valami megoldás valakitõl?

grebber
Leszedtem a demót belenéztem tetszik.

Erre itt a full is Diver.Deep.Water.Adventures-iND. És ugyanannyi mint a demó 100MB biztos a demóban csak le van tiltva pár cucc.

Istencsászár

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

CS@
Jó ideje már, hogy ez az egyetlen játék, amihez még egész komoly reményeket fûzök, úgyhogy én is örülnék, ha már játszhatnék vele.

grebber
Hm érdekesség nagy a game tetszési indexe az tuti :

russian guy - crap
german review - 69
gamezone - 95

Most szedtem le egy 18 perces ingame videót nekem nagyon tetszik a game!
Rendes buvár oktatás van a trainingen eredeti videobejátszások vannak használati cuccokról.Nekem bejön az tuti!

grebber
Franciáknál már 1.06-os patchnél vannak ,de angol megjelenés sehol:(

Istencsászár
Képek

Nyári kánikulában élvezet bámulni a hûs, vízalatti képeket. Az orosz BiArt készíti a Diver: Deep Water Adventures címû akció-kalandjátékot, mely 1.6 GHz processzort és GeForce 3 kártyát igényel, pixel shader támogatás mellett. Búvárszimulátorként is megemlítik a realizmusa miatt.

Érdekesség, hogy merülés elõtt el kell végeznünk egy tanfolyamot, majd miután megkaptuk a búvárengedélyt, vásárolnunk kell még felszerelést. Az élethûségre külön figyelmet fordítottak a fejlesztõk. Minden küldetés valós helyszíneken játszódik! Kalandjátékokhoz illõ, romantikus, izgalmas történet várja az érdeklõdõket. A sztori itt olvasható katt , hasonlít picikét a Jessica Alba csinibabás Into the Blue-ra. Delfin 3D képernyõvédõ erre csobog katt . Download szekcióban hat kövér videó integet katt. A sellõ és amazon keverék csaj neve Nicole. Õ a fõhõs barátnõje.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár

CS@
Királyos Oblivion óta ez az egyetlen játék, amit egész komoly reményekkel várok.

Istencsászár
Diver: Deep Water Adventures GOLD

Istencsászár
k meglessük

Harly18
Új videó jelent meg: http://www.gamestar.hu/downloads.php3?op=visit&lid=4404

1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Montanosz
kész az alpha verzió

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

forza milan
mikor?

grebber
Megnéztem a videot van mit javitani,de mondjuk igy is jó lenne mert jobbra már nem csinálják meg.

Oldal 1 / 2Következő →