Led Zeppelin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EZ
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
nem volt rossz, kár hogy rossz a minõség :(
Kuss!-magyarázta.
Lehet hogy ezt a szöveget megírták elõször, majd mivel kicsit "erõs" volt,
ám mégis meg akarták õrizni valahogy, megfordították, és "ráerõltették"
az ismert szöveget.
Na jó ez nagy hülyeség, de milyen kreatív ötlet lehetett volna...<#alien>#alien>
Lenyûgözõ
-Achilles Last Stand
-Black Dog
-Communications Breakdown
-Dazed & Confused
-Good Times,Bad Times
-Heartbreaker
-I Can't Quit You Baby
-Living Loving Maid
-Moby Dick
-Rock & Roll
-Stairway to Heaven
-What is and what Should Never be
-Whola Lotta Love
-You Shook Me
-Your Time's gonna Come
Ha télleg Led Zeppelin rajongók vagytok,akkor ezeket nem illik kihagyni.:))
\"Never say never!\" W Churchill
ami nekem megvan az az elso 5 album es BBC sesions + egy valogatas
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

a theremin az egy külön "hangszer" amelyet bevetettek egy-két számban és élõben.
a gitárhoz ha jól tudom semmi köze
a Theremin Unit(és Page)akcióban<#ijedt>#ijedt>
és aki feltalálta!

csalódttam:(
hát igen a vonó az nem bug az már tuti:P
egy újjab felvétel akció közben...
ez a vonós megoldás érdekes:D egyszer ki kéne próbáltatnom vmi gitáros ismerõssel
\'Ezt a dalt az a srác írta, akinek...akinek a nevére nem emlékszem.\' - Axl bemutatja Izzyt egy koncerten a Double Talkin\' Jive\' címû dal elõtt
nagy jó :))
kiváncsi vok melyik számba játszik ezzel a módszerrel :)
Kuss!-magyarázta.
vonóst csinált a pengetõsbõl<#ijedt>#ijedt>
Akit érdekel, privizzen rám
Kuss!-magyarázta.
22: igenigen:))) Axl-nek ezt a mondását én is olvastam vhol, fõleg emiatt hallgattam meg a LZ cd-t, mert ha axl-ék szeretik, akkor biztos jó együttes:)és milyen jól gondoltam
25: melyiket? én a smells like teen spiritet hallottam még csak. elõször azt mondtam hogy: úristen. ez mi?! aztán mikor már vagy harmadjára hallottam, belemászott a fülembe. van benne vmi fura...
\'Ezt a dalt az a srác írta, akinek...akinek a nevére nem emlékszem.\' - Axl bemutatja Izzyt egy koncerten a Double Talkin\' Jive\' címû dal elõtt
aki meg nem az magára fog ismerni az írásban:P
Nekem nagyon tetszenek az akusztikus gitárral tekert nótáik is,Page riffjeit meg ma is alapban tanulja szerintem minden komoly szándékú gitáros!
A Whola Lotta Love-ban meg õk használták elõször azt a hangszert amelybõl érintés nélkül lehet hangokat elõcsalni,valami ruszki cska találta fel 1920-30 között.Antennák vanak a ketyerén és valami rádióhullámokkal mûködik,érdekes volt ez a '70-es években:o