684
-
#684 Fura. Nekem tökéletesen megy. (7100) -
#683 Menni megy, csak fel van gyorsulva mint állat... Még mini imageval megpróbálom mert a hangulata tetszene is... -
#682 Miért ne menne?! -
#681 Win7 alatt megy? -
#680 Már várom nagyon a magyarosiitást.. :D Az a tervem, hogy most iigy kb. harmadjára végigjátszom, megpróbálom 100%-osan végigjátszani.. szal összes mellék küldetést, összes graffitit tökéletesre megcsinálni és mindent megtalálni.. (iPod stb.) :D Van aki már próbálkozott ezzel? -
ricsa008 #679 a billentyűzetet nem lehet valahogy állítani ? mer ezt a WASD -t nagyon rühellem -
#678 A lehető legtöbb hibát próbáljuk összegyűjteni!
Nem tart, már sokáig -
ricsa008 #677 okés
köszi az infót -
#676 Ha megfeleltél a feltételeknek, akkor erre nem tudok mit mondani.
De van olyan belsős infóm, hogy a magyarítás nincs még kiadásra összerakva, szóval még szólhatnak. Valószínűleg ez max a hét végig bekövetkezik. -
ricsa008 #675 az gáz
pedig lassan 2 hete van kint a felhívás NightVision oldalán én is jelentkeztem de nem kaptam választ :( -
#674 Lassan vége?! Tudtommal még el sem kezdődött. Még most keresik a tesztelőket! -
ricsa008 #673 jöhetne már a fordítás :( már lassan vége a tesztelési időszaknak -
shark11 #672 hello!
ma újra elkezdtem játszani a játékkal, de nagyon az elején elakadtam még amikor bunyózni kell ott amikor a csávó nem nagyon üt vissza és azt írja, hogy Time for an insult. Quickly tap toward him twice, and then PRESS MOUSE 1 to stun him
mert vagy egy órájig püfföltem minden féleképpen de nem tudok tovább jutni
pedig régebben sikerült csak már nem emlékszem, hogy itt mit is kéne
(régebben is sajna csak a graff versenyig jutottam amikor a másik csávóval lelógatnak egy-egy kötélen és graffelni kell csak ott meg mindig túl lassú voltam XD)
pl help -
#671 Én nem vagyok egyik csapat tagja sem, de külön sem fordítom. Írtam, hogy ha más nem fordítja, akkor esetleg megcsinálom. De mivel csinálják, én nem fogom. -
#670 Evin, tán teis ebben a csapatban tevékenykedsz? Vagy te külön egyedül csinálod? -
#669 [Link] -
#668 Magyarítás lesz, ha kész lesz. Időpont nincs.
Filmről én nem hallottam. -
#667 Hali.
Hatalmas játék!
Nincs valakinek valami friss infója arról, hogy lessz-e valamikor magyarositás a játékhoz?
Hallottam valami olyasmit, hogy késziitenek filmet a Getting Up-ról. Tud erről valaki valamit? -
LaCz #666 Hali! Nagyon tetszik a game de van pár bajom:
1. A crack (DEViANCE) minden 2. pályán lefagy. Vmi üzenettel hogy olyanhoz nyúlna amit nem szabad neki.
2. A trial cucc 11 percenként kidob
3. A trial cucc csak 1 órás
4. Ez a legnagyobb problémám: Nem találok a DEViANCE-sen kívül más crackat! VALAKI ADJON EGYET PLZ PLZ PLZ PLZ!:( -
balrog20 #665 és metty ha vagy sw-n akkor csekk: http://www.stylewars.hu/sw_player.php?pass=4&v=4&nev=LaB01 -
balrog20 #664 jee :D én is nyomom igaziba sde jáccani is kell valamivel :D:D -
#663 Evin ha van hozzá szerkesztő vagy könnyű fordítani és szívesen segítek vagy folytatom a félbemaradt munkát..... -
#662 Most más játékot fordítok, de ha senki sem csinálja akkor sem, mikorra ezekkel végzek, én megcsinálom a fordítást. Várhatóan még az idén. -
Metty #661 Én már nem jáccok ilyenekkel...én már igaziba nyomom -
ricsa008 #660 nekem is lenne -
balrog20 #659 Magyarítás nincs hozzá (és szerintem nem is lesz). Én annyit tudok hogy valaki már elkezdte és jórészt meg is csinálta de abbahagyta. (Állítólag erre a játékra már nincs igény...pedig nekem igényem van rá! :D) -
#658 Sziasztok!
Magyarítást honnan tudom letölteni? -
lmarko #657 valaki nem tudja hogy lehetne lelassítani a játékot, mert 4200-es procival, és 2gb rammal jáchatatlanul gyors! -
lmarko #656 nekem is ez van, pedig rohadt jó játék -
Louis the Duck #655 Srácok! Segítsetek! honnan tudom meg rendelni a játékot? mert nem akarom le tölteni... -
#654 Marc Ecko tagged air force one !
$TILL--FReE -
balrog20 #653 bakker csináljanak már egy második részt!!! abba már Trane írná alá a blackbookodatv legalább arról a beígért filmről mondanának vmit!!! na mind1 kell 2. rész és kész! :D -
balrog20 #652 áh sztem still free-s pulcsi vmi limitált lehetett...v csak ecko bácsinak van olyan :) sztetek Mo.-n lehetne kapni!? -
#651 Guys most nyomtam végig 100%-osra szal minden páyát vagy 2x-3x. És fáy a SZÍVEM!!!! A vigyor és a sírás között vanaglik az arcom. Rég nyomtam iyen tuti gémet grafika-történet-stílus minden perfect az irányítás kifeyezetten kényelmes hiába konzolról van átírva. Nem akarnak 2. részt csinálni? Yah és lehez kapni valahol ilyen STILL FREE pulcsit? -
karajev #650 helo! honnan tudok cracket letölteni mert ami volt z szar! előre is kösz! csá -
balrog20 #649 amúgy a megfilmesítéssel mi van?? mert az MTV Films állítólag megvette a jogokat. Tud valaki erről valamit? És én még elfogadnák egy 2. részt is amúgy! :DD -
balrog20 #648 amúgy ami képet beraktál ott azt kell csinálni h úgy állsz ahogy a képen és ráugrasz a piros hálóra, megnyomod mégegyszer az ugrást, így elrugaszkodsz a faltól és Trane megfogja a rudat. -
krisz267 #647 ÉN NEM TOM IRÁNYITANI VAN A GÉPENMBE A 3500PROCI1GIGA RAM ATI RADEO X 1650ES VIDEOKÁRTYA ÉS NEM TOM IRÁNYITANI MER GYORSAN MEGY AZ EMBER CSAK KICSIT MEG NYOMOM ÉS NEM BIROK SEMITCSINÁLNI -
#646 Mindegy mar, beirtam a palyaleptetes cheatet =.=, de azert koszi a segitseget. -
Carp Hunter #645 én is nehezen találtam meg, de figyelj: mászol ameddig csak tudsz és aztán szemben állsz a szürke fallal, annak a jobb szélére rá lehet ugrani, onnan pedig már menni fog, mert vált a kamera