349
-
#349 mmmjmmm -
#348 hú, háttt öhm -
#347 nemtudja valaki véletlen tökölön milyen internet szolgáltatók érhetőek el? -
#346 A Miklósi.. -
#345 Melyik újság? -
#344 Szerintem meg nem. Az újság is megírta. Ha meg él, senkit sem érdekel. -
#343 Még mindig gyüjtik az aláírást szóval csak él még a rendelet, viszont szép plakátokon van reklámozva, hogy alá lehet irni a reálban. -
#342 Helyes . -
#341 Na, 1 hónapot sem húzott ki a rendelet. Helyes. -
#340 köszi....:D
-
#339 Részvétem. :D -
#338 Aú... -
#337 akkor kelek ember...xDD -
#336 Csak asszem nem számít csak a helyi lakosok szava. Egy jogász végzettségű imserősömet majd megkérdezem.
Brigi, te mit csináltál hajnali 5-kor? -
#335 Hozzad ide halmon is aláírják sztem. -
#334 ez így van.... -
#333 Hajesz a Szultánban azt monta, hogy cikra 10 ezer aláírás kell. Meg a jó édesanyjukat. Egy országos szavazáshoz kétszázezer itt meg 10??
30 ezer / 10 ezer hogyan viszonyul a 10 millió / 200 ezerhez? Anyád picsája az te tetves magyar állam meg jogrendszer. -
#332 Akkor majd hozd, nem vagyokm miklósi, de aláírom. Ilyen barom törvényt még életembe nem hallottam... -
#331 már szerveznek ellene ilyen szavazást is, múltkor láttam az egyik lépcsőházba kiplakátolva hogy kit kell keresni... -
#330 Nagyon helyes, szarjanak is rá. Remélem a vevők is szarnak rá :D -
#329 Hát egyelőre nagyon sok vendéglátó egység szarik erre a nevetséges rendelkezésre. Helyes. -
#328 Azért írtam a legalábbot, mert egyrészt nyáron a melegben generálja a legnagyobb bevételt a kérdéses időintervallumban, másrészt a barom törvény így enyhíthető. Persze én eltörölném a faszba az egész idiótaságot de sajnos az én szavam kb. annyit ér, mint halottnak a csók. -
#327 Miért csak nyárra? Örökra. És akinek mégegyszer ekkora faszság eszébe jut azt száműzni ebból a kibaszott országból. A saját boltomat nem tarthatom nyitva amire van igény? Normálisak ezek? Hát a jó kurvaédesanyjukat azt. -
#326 Én is ilyesmit sejtek a háttérben :/ A vicc az, hogy a teszkó még nyitva sincs de a rendelet már él... Jó lenne ha legalább a nyárra beszüntetnék ezt a faszságot, mert semmi értelme. Miért kell tönkretenni a mikro- és kisvállalkozásokat? Persze menjen csak a tőke külföldre idióta vadbarmok... -
EasyLife #325 lehet a tökölön épülő tesco beintett a polgármesternek egy vastag borítékot hogy zárasson már be mindent 10 után hogy mindenki tescoba mennyen ha kell valami. -
#324 Egyszerűen röhejes az egész.. Nem is fűzök hozzá kommentárt inkább... -
#323 jó meglátás....valahogy én is így gondolom.... -
#322 hát olyan ha olyan rohadó embereket dobnánk bele akkor tényleg az lenne....xDD -
#321 hát jah, ezt én is láttam, a hévnél lévő Reál ajtaján kirakva...:S mi is szídtuk rendesen a felmenő és lemenő ágaikat azoknak akik ezt kitalálták... -
#320 Már eleve az hogy KIVÉVE multinacionális cégek. Mi az hogy KIVÉVE??? Miért is jár nekik ez alanyi jogon? Nevetséges... -
#319 Nem tudom, de hatalmas idióta... -
#318 Helyi. Igen, azok. Tesco meg nincs a környéken csak lesz a Tököli reptér helyén. Most ugrott be. Na ki is állhat a dolog mögött? -
#317 Ez országos vagy helyi rendelet egyébként? Fogyatékosok ezek? Csak a teszkó lesz nyitva? Vicc... -
#316 Valahogy össze kéne zárniuk a vedéglátósoknak és szarni az egészre. Ez nem csak a szórakozásról szól. Ez bevétel a városnak is nem? Na és a munkahelyek sem számítanak? Pont egy válság közepén kell ez? Mi értelme?
Kinek keéne intézkedni, ha mondjuk valaki jönne, hogy tessék bezárni? Ha nem rendőrség akkor el kell hajtani a búsba. Agyoncsapni nem kell, mert sajna ő csak hivatalból jön. Azt kell aki ezt a szennyet életrehívta. -
EasyLife #315 szerintem ez kb úgy fog működni hogy aki bele ad szszm polgármesterének az új merdzsójába az nyitva maradhat aki nem az meg bezár 10 után...:S -
#314 Akkor rendőrök is részt vesznek majd a városház ostromban? TV székház után most ez fog jönni? Lehet, hogy kéne...
Egyáltalán milyen alapon lehet ilyen rendeletet hozni? Esetleg a sétálást az utcán nem akarják megtiltani? Erről azért megkérdezek majd egy jogászt is.
Már önmagában az, hogy leírnak egy olyat, hogy multinacionális önmagában bicskanyitogató. Ők mégis milyen alapon tarhatnak nyitva? A többi miért nem? Kinek káros? Nem kell adóbevétel sem? Ki is lehet ez a "multinacionális? Auchan? Ők 10-kor zárnak emlékeim szerint. Jelenleg tehát 10 után eszerint semmi nem lesz nyitva? Aki későn ér haza az dögöljön éhen? Csak nem előkészítik a terepet valakinek?
Hát a kurva jó édes anyukat azt bazdmeg. Kibaszottul kezd elegem lenni ennek a gyökér országnak gyökér "vezetőiből" (ez a szó jelen esetben még viccnek is rossz). A határozat meghozóit névszerint visszakeresni és kedveskedni nekik valamivel. Ezek a szenny alakok képvislenek minket? Még a pokol is kivetén őket magából. -
EasyLife #313 tutira nem zárnak be mindent. a rendőrök is ott szoktak kajálni pl szultánban :DD -
#312 Nagyjból mindennek vége, ha ez tényleg így marad. Nyáros este tíz után max. kapálhatsz. Nyáron akkor lesz igazán hűvök a kiülős helyeken.
Meg kell keresni, hogy kik szavaztak erre a förmedvényre és a Dunába kéne tolni őket. Persze az környezetszennyzés lenne.. -
#311 De jó:( Akkor vége a 11 órai dunaparti pizzázásnak nyáron :/ -
EasyLife #310 reál előtt a szultánnak is be kell zárnia?
akkor hol fogunk gyros-ozni :S