Mistral házak ismertetője
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
xbox360+komputer
Semmi csicsa csak a puritán profizmus 😊
Ha valakai szerint nem fontos a ház akkor az biztos trabant kasztnis és porse motoros autóval járna a legszívesebben mi ? Sok álaszent....
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
Szóval nekem meg van a véleményem mostmár. Ezentúl nem veszek tõlük, még egy rohadt gépházat sem. Pedig, nekem csak az a lényeg, hogy beleférjen az alaplapom.
xbox360+komputer
Persze mindenbe bele lehet kötni.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
És még csak kattintani sem lehet a linkedre......
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
Egy tescos géphez pont passzol. Egyszerû Codegen "minõség" ,de van akit elvarázsol, hogy "szép" kijelzõje van.
Meddõ vita. szerintem xar. ELmondtam a véleményem és tartom is. Akinek nem számít az megveszi. Aki kicsit is ad rá és teheti az biztosan nem vesz ilyet.
kicsit el vagy tájolva úgy érzem
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Sajnos az életszinvonal miatt van igény az ilyesmire is. Nekem sincs Tt házam, de nem is lehet párhuzamot vonni a cikben szerepló ház és közte. Más kategória.
Ez a gagyi silány ,de olcsó. A Tt meg drága és minõségi.
Van középUT is.
A mistral név inkább ciki mintsem, hogy a minõségre UTalna.
A rejtett cd meg napok alatt használhatatlanná válik.
(és TALÁN van jelentõsége annak hogy milyen idióta nevet kell majd nézni a startup screen-en)
on
ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Webdesign, animáció, webfejlesztés: http://paul.maszlik.com