38
-
onimusha #38 nekemis Chieftec van, nagyon masszív ütésálló -
TommyGun #37 15k-ért már kapni Chieftec házikót....akkora belül mint állat...csavar nélkül szerelhető és olyan masszív hogy a 110 kilóm megse kottyan neki....5db ventit lehet bele szerelni....eccccerűen profi...
Semmi csicsa csak a puritán profizmus :)
Ha valakai szerint nem fontos a ház akkor az biztos trabant kasztnis és porse motoros autóval járna a legszívesebben mi ? Sok álaszent.... -
vg #36 Sztem a fekete egész jó 12e-ert!!!! -
chaos89 #35 Nekem, személy szerint nem volt bajom a mistrállal, egészen addig, amíg vissza nem vittem nekik egy mp3 lejátszót ami szar, erre azt mondták, hogy újat nem tudnak adni, pénzt nem adnak, és levásárolhatom 50 e Ft náluk ha akarom. Hát ba*****eg, és ha én nem akarom levásárolni, akkor a nyakamom marad egy papír, ami értékét veszti fél év után. És most mégis mit csináljak?
Szóval nekem meg van a véleményem mostmár. Ezentúl nem veszek tőlük, még egy rohadt gépházat sem. Pedig, nekem csak az a lényeg, hogy beleférjen az alaplapom. -
onimusha #34 ezek kakik, mintahogy a mistrál maga is egy szép nagy dombnyi kaki -
Yv@n #33 Pedig én is szereltem már haver 30 rongyos TT házát kombináltfogóval, hogy működjön a zár a házon :) -
Unreal1942 #32 Amikkel nekem volt dolgom azok a jó minőséget képviselték.
Persze mindenbe bele lehet kötni. -
fonak #31 A Tt minőségi? Nekem Tsunamim van, szép ház (azért is vettem meg anno, közel 40 ezerért), de minőségileg ez ellen is lehet kifogásokat emelni. A kártyarögzítő műanyag fülek gagyik, a ház kicsit tnyeklik-nyaklik (jó alumíniumtól ne várjon az ember masszivitást, és cserébe könnyű... bár én nem emelgetem, igaz ülni sem akarok rajta), a házba a szűrők ellenére is bejut a por az előlap alján ugyanis van egy rés, ahol a venti beszívja, hiába van a venti mögött porszűrő), jó le lehet ragasztani valamivel:) Szép fényezett, csak a fényezés sérülékeny is, ez egy ilyen dolog. :) Az oldalsó plexi is könnyen karcolódik. Persze ez sem csoda:) Mai eszemmel vettem volna akkoriban inkább egy Stackert:) -
Unreal1942 #30
És még csak kattintani sem lehet a linkedre...... -
dez #28 Egy jó házért szívesen fizet az ember egy értelmes összeget, de egy egyszerű pléhdobozért ~12 ezer... -
#27 Heh, ja, régi szép idők :D. Szerelhetőség az első nekem is, amiben még egyetértek, hogy az árakkal tényleg el vannak szállva, de én be nem tenném egy cod.-be a gépem alkatrészeit, az tuti, most Raidmax van, meg van üresben egy Plexi, nekem elég, és a Raid se volt borzasztóan drága (nem is csúcs, heh, de jó), a plexit azt borzalmas szerelni, szóval most rácáfoltam magamra, ebben az esetben :D. Heh, én se szenvedek hiányt sérülésekből (kézben felrobbant lombiktól kezdve (szerencsére csak egy halom kisebb vágás, semmi komoly, különben most nem igen gépelnék :D), a magamra gyújtottam a konyhát és bent égtem majdnem ha nincs poroltó a közelben igaz a lábam meg a kezem így is kapott egy kis égő olajat-ig bezárólag, heh). Még mindíg az áron rágódok, és mivel ipart írtál, a legjobban a VGA meg a procipiac szállt el, szerintem. -
Yv@n #26 Amúgy én egy ház esetén a kinézet elé helyezem fontosság szempontjából a szerelhetőséget...régebbi házaknál volt pár nyőgyógyász megoldás, hogy az ember a hdd-hez férhessen a csavarhúzóval...az embert kirázza a hideg ezektől az emlékektől -
Yv@n #25 A jó minőségű táp lényegi alkatrész, a gépház messze nem az, leginkább esztétikai elem. Én is vágtam már el a kezem házzal(még processzorral is, meg egyszer kenyér héjjal, mert iszonyat tehetséges vagyok ilyen téren). Ettől függetlenül kicsit el van szállva az ipar ár tekintetében. Szóval ha belegondolsz, egy normális ház árából már kapsz 512 MB ramot, ami mondjuk talán nem mindegy... -
#24 Hát ez tényleg nem pro. De gratulálok annak is, aki sz@rik a gépházra, aki egy kicsit benne van a témában, az tudja mi a különbség 2 gépház között, és a ház LÉNYEGI ALKATRÉSZ, pont azért, mert abba van minden más. Aki ért hozzá, tudja, amint már mondtam, egy jó gépnek nélkülözhetetlen eleme egy jó gépház, és nem csak a kinézet miatt. ha nem engedheti meg, akkor persze, de meglátom, pl. mi szellőzik jobban, melyiket könnyebb szerelni, cipelni, modolni, miben férsz el jobban, melyik a kényelmesebb, masszívabb, egy "ócska doboz", vagy egy még elfogadható árú (20k), igényesebb gépház. Mert egy csiszolatlan sz@r codegen, bár én voltam figyelmetlen, de szétvágta az ujjamat, egy profibb házzal ilyen soha elő nem fordul(t). -
bitubo #23 mistral...megvan a véleményem azokrol a szemetekröl,azoknál minden bovli mint ez a ház is... -
Unreal1942 #22 Végülis igazad van. A táp legyen frankó a többi izlés dolga. Ha valakinek nem számítanak a részletek vagy nem engedheti meg akkor a legócskább doboz is jó. -
Yv@n #21 Ettől az egésztől függetlenül szerintem egy házért 10 rongy már sok pénz, azért már a top kategóriát kéne osztogassák...áljunk már meg emberek, ez CSAK egy ház. Az égadta világon nem jó semmire, csak egyben tartja a többi drága szart, miközben valami kinézetet ad a dolognak. Nehogy már többe kerüljön mint egy lényegi alkatrész, ami munkát is végez a gépben. -
Alfa Of NS #20 Azt nem tudom, hogy jelenleg hogy all a Mistral a minoseggel -
tudatlanka #19 Hasonlitsátok össze ezzel van némi nemű különbség -
tudatlanka #18 Ez semmi más mint egy sima mezei szgház.Csili-vili meg minden...semmi rezgéscsillapitás se venti se táp ami dob rajta az az lcd panel.Ennyi pénzért (br 11) + egy picike már oda adnak egy antec házat is (táp nélkül) 12-s ventivel ami szvsz nagyságrendekkel jobb.. -
Unreal1942 #17 Hát számítogépház biztos nem kéne ennyiért mert jelenleg nem lehet kapni ennyiért számomra megfelelő minőséget.
Egy tescos géphez pont passzol. Egyszerű Codegen "minőség" ,de van akit elvarázsol, hogy "szép" kijelzője van.
Meddő vita. szerintem xar. ELmondtam a véleményem és tartom is. Akinek nem számít az megveszi. Aki kicsit is ad rá és teheti az biztosan nem vesz ilyet. -
AtisH #16 Egyébként még annó másfélszer ennyiért vettem egy hasonkó házat és abban még kijlező sincs... -
AtisH #15 Ha folytatjuk az eszmefutatásod, akkor a Panasonic magnó is gagyi egy Nakamichi-hez képest, de vannak hangfalak több ezer dollárért (Martin Logan 3eUSD-ért), vagy kébelek (Vanden Hul Third 2.0 1.200.000FT/szett). Hogy jön ezekhez pl. egy 50-100eFt-os házimozi... Szal vannak végletek és nem biztos, h azokhoz kell hasonlítani egy közepes minőségű és árbesorolású terméket. -
#14 10ropiért mi nem kéne már???
kicsit el vagy tájolva úgy érzem -
Unreal1942 #13 Iagazad van. Lehet, hogy 5000 egy magnó a piacon és majdnem olyan mint a Panasonic alig pár betű eltérés van.
Sajnos az életszinvonal miatt van igény az ilyesmire is. Nekem sincs Tt házam, de nem is lehet párhuzamot vonni a cikben szerepló ház és közte. Más kategória.
Ez a gagyi silány ,de olcsó. A Tt meg drága és minőségi.
Van középUT is. -
Unreal1942 #12 Kinek hol a szint....nekem gagyi Ennyi pénzért nem is lehet minőséget kapni.
A mistral név inkább ciki mintsem, hogy a minőségre UTalna.
A rejtett cd meg napok alatt használhatatlanná válik.
-
#11 ezért volt OFF ...
(és TALÁN van jelentősége annak hogy milyen idióta nevet kell majd nézni a startup screen-en)
on -
#10 Hát én vhogy chieftek párti vagyok! -
#9 ez, hogy jön ide? -
FTeR #8 //off
Microsoft Windows Vista lett a longhornból! -
#7 nem néz ki ez gagyinak, már ne is haragudj!
-
#6 Lehet hogy gagyi de nem is kerül 40e-be mint egy Tt! -
Le Kurde #5 Hogyhogy régen volt csak híres? Mióta nem az? -
Alfa Of NS #4 A Mistral regen legendas volt a gagyisagarol -
#3 htx az infókat :o -
#2 Szerintem az LCD kijelző gizda! -
Unreal1942 #1 Gagyit a népnek.