27
-
DOT #27 Nem. A zöld zászló a dzsihád jele. Dzsihád = szent háború. A szent háború annyit jelent, hogy az az igazhitű, aki abban esik el egyenesen a 7. mennyországba jut, ahol egész nap heverészés van, hasis szívogatása a vízipipából miközben hurik (= szűzek) simogatják az ember pocakját. Ide "mezítlábas" mohamedán csak a dzsihádon keresztül juthat, tehát nekik kész öröm ezért meghalni. Azt is tudni érdemes, hogy a mohamedán hit szerint a földi élet csak egy átmeneti állapot a Mennyország felé, amit valahogy túl kell élni, aztán halleluja. Ezért aztán örömmel tűzik ki a zöld zászlót amikor csak lehet. Nem muszlim, vagy épp ateista ésszel belegondolni, mit jelent(het) ez számunkra, kész rémálom. -
IoIa #26 Mi van? Nálad le van tiltva az index.hu? Nekem most is bejött az oldal... -
Yv@n #25 Ez nem újkeletű dolog, gondolj csak az 1. VH-ra. vagy usa belépésére a 2. vh-ba...mindíg csak valami ürügy kell. -
#24 "An error occurred while loading http://index.hu/politika/bulvar/gyak5197:
Unknown host index.hu"
ROTFL -
#23 Jaaj, PrisonPlanet cikke e NY-i táskarazziáról, jaaj hova jutottunk... Nem hülyítik be őketm áááááá, ők meg csak szivják magukba a hülyítést, hogy "ameddig tesznek valamit a védelmünkben, addig jó", huhúú... -
PityBull #22 Szerintem arra gondolt, hogy a zöld az iszlám színe. -
#21 lol -
PityBull #20 "amit Hitler tett azt az o nemzete erdekeben tette"
Bizonyára ő maga is így hitte... meg a hívei is!
Csak hát a valóság illetve a történelem rácáfol(t) erre!
-
#19 Persze az mas kerdes hogy a fel vilagot a kezukben tartjak..... De errol is csak mi tehetunk...... -
#18 Nagyon szar iranyba halad ez a vilag, egy par szaz idetlen majom egy egesz vilagot atformal... Mert ugye az emberi jogok vedelme meg a tobbi szar, nem allnak meki modszeresen kiirtani oket (a vallasuk nem ellenzi az ongyilkos merenyleteket, vagyis inkabb felreerthetoen tamogatja), ezert inkabb hozzakezdenek a mi eletunket megkeserito szabalyozasok bevezetesehez..... tudom ez nagyon "fasisztan" hangzik, de ha megnezitek a masik oldalrol amit Hitler tett azt az o nemzete erdekeben tette... (nem vagyok rajongoja egyebkent) Szoval en kiirtanam oket egytol-egyig..... -
IoIa #17 Észre kéne már venni, hogy a paprikajancsi bokorgyuri óta az a taktika, hogy csinálnak egy öntámadást, aztán majd jól ráfogják azokra, akiket le akarnak rohanni. Ez kérem szépen a XXI. század béli gyarmatosító politika/taktika. Ráadásul az anyaországban úgy korlátozzák a demokráciát, ahogyan csak akarják. Az egésznek az a mozgatórugója, hogy a globalizációt erőltető multiknak új piacok kellenek, mert már nem tudják a profitjukat növelni, és ebben a tőzsdecentrikus világban csak az számít, hogy növekedést tudjanak produkálni, különben - bármennyire is hihetetlenül hangzik - akár tönkre is mehetnek, mert a részvények ára zuhanni kezd. -
#16 bár eléggé alá van támasztva azt meg kell hagyni -
#15 ez elég gyengus szerintem főleg ami a planetprisonon van..elég jol szervezettek ezek a csoportok szerintem hogyha tényleg nem ők tették volna akkor nyilvánosságra hozzák...navagy akkor tényleg megvannak véve azok is:P áh szerintem nevetséges teória -
Caine #14 Azt hallottátok, hogy tegnap se szó, se beszéd lelőttek egy ázaiai kinézetű fickót a londoni metróban? Menekült a rendőrök elöl (ki tudja miért) és amikor utólérték beleürítettek egy fél tárat ... -
Caine #13 Huhh...
Elolvastam a PrisonPlanet.com-os linket is, de miután elolvastam az indexest, valami hasonló kezdett formát önteni a fejemben. Akkor most paranoid vagyok? -
#12 FCK BUSH! -
IoIa #11 Terroristák??
Ezt érdemes elolvasni.
Terroristázni utána lehet... -
#10 A Greenpeacesek is terroristák akkor, tessék, félreértettem :D. Wooow, naponta, sőőt, rengetg háborúval, fegyverekkel kapcsolatos képet nézek nap mint nap, oldalakat, na meg a gépemen sincs képhiány. Kész, lebuktam, tessék kikapcsóni!
Képről annyit, háttérben a táblán az nem arab írás véletlenül , az a kép meg, ismerős (mármint az írás mellett), ehh. :D. Akkor, törlöm a gépemről a Tsar Bomba, meg tsai. képeit, jahh, az A51 es weboldalak képeit is, meg stb. Mert különben TERRORISTA VAGYOK (leszek)!!! Logikus. -
jefferson83 #9 Engem is érdekel csak azt ne mondd, hogy greenpeace-es felvonulás -
Yv@n #8 szal mivan a zöld zászlóval? -
irkab1rka #7 nyikolaj, gondolom nem vagy tisztában a kamion bal oldalára kirakott zöld zászló jelentésével.
És ébredj már fel, nem az elnök mondja meg mi a tuti, csak reprezentálja.
SMV: pontosan, gyanus vagy. Ezzel semmi baj. Azzal van baj, hogy a gyanu elég ahhoz, hogy három hónapra elzárjanak, amire néhanyan azt mondjuk, hogy jogaidban korlátoznak.
Az USA-nak még nincs tapasztalata abban, hogy mit szokott megelőzni a szólásszabadság és a szabad mozgás ilyedtén korlátozása. Remélem én is, hogy egy ekkora országot nem lehet sokáig rettegésben tartani, bármennyire is szeretnék a mayfloweresek leszármazottai. -
nyikolaj #6 szánalmas...
egyébként modja meg neked plz vlki MI AZ ISTEN FÉLREÉRTHETŐ AZON A KÉPEN???
Ezek szerint ha egy oldalram kiteszek egy atomfegyver képét, mert mondjuk erről irok cikket akkor máris 'gyanus' lettem!?
Erősen érezhető az usa logikája ezen a gondolatmeneten...
Öszintén remélem hogy miután végetér Bush ámokfutása a egy épeszű elnököt választanak aki leállítja ezt a paranoia hullámot, ami sjan már Európára is átterjedt - bár erre nem látok sok esélyt. -
#5 "Az Egyesült Államokban azonban már van arra példa, hogy a világhálón nemcsak a veszélyesnek ítélt weboldalak működtetői, hanem azok látogatói is gyanússá válhatnak"
Wooow. Tehát ha érdekel a terrorizmus, és beírom a googlebe, és pont egy ilyen oldalt dob ki, én meg megnézem, akkor terrorista vagyok? Imádom az USA logikáját... -
#4 Sőt bizonyos helyekről azt hallottam, hogy a terroristák fodrászhoz is járnak!!!!!!
Terroristával kapcsolatba kerülni bedig bűn. Ezért ha egy terrorista után mész fodráaszhoz könnyen te is gyanuba kerülhetsz.
Szal börtönbe a fodrászokkal!
A fogorvosokkal!
A postásokkkal, hiszen a terroristáknak kézbesítenek küldeményeket, pl az amerikai laborokból rendelt antrax törzseket.
Le a tanárokkal, mert terroristákat nevelnek.
Le a telefontársaságokkal is.
Stb -
#3 dimwit -
#2 nevetséges. szánalmas. -
Akuma #1 "Egyes képek könnyen félreérthetők "
mosthogy itt is megjelent ez a kép, az angol titkosszolgálat ezt az oldalt is bannolni fogja