Gyanús weboldalakra vadásznak a brit hatóságok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Unknown host index.hu"
ROTFL
Nem az a fontos, hogy honnan jössz, hanem hogy mit iszol.
AMD Athlon 3000+, 1.0GByte RAM DDR, ATi Radeon 9800 pro, Logitech MX 518 vezetékes optikai egér, 19\" LG LCD
Bizonyára õ maga is így hitte... meg a hívei is!
Csak hát a valóság illetve a történelem rácáfol(t) erre!
Nem az a fontos, hogy honnan jössz, hanem hogy mit iszol.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Elolvastam a PrisonPlanet.com-os linket is, de miután elolvastam az indexest, valami hasonló kezdett formát önteni a fejemben. Akkor most paranoid vagyok?
Képrõl annyit, háttérben a táblán az nem arab írás véletlenül<#vigyor1>#vigyor1> , az a kép meg, ismerõs (mármint az írás mellett), ehh. 😄. Akkor, törlöm a gépemrõl a Tsar Bomba, meg tsai. képeit, jahh, az A51 es weboldalak képeit is, meg stb. Mert különben TERRORISTA VAGYOK (leszek)!!! Logikus.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
És ébredj már fel, nem az elnök mondja meg mi a tuti, csak reprezentálja.
SMV: pontosan, gyanus vagy. Ezzel semmi baj. Azzal van baj, hogy a gyanu elég ahhoz, hogy három hónapra elzárjanak, amire néhanyan azt mondjuk, hogy jogaidban korlátoznak.
Az USA-nak még nincs tapasztalata abban, hogy mit szokott megelõzni a szólásszabadság és a szabad mozgás ilyedtén korlátozása. Remélem én is, hogy egy ekkora országot nem lehet sokáig rettegésben tartani, bármennyire is szeretnék a mayfloweresek leszármazottai.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
egyébként modja meg neked plz vlki MI AZ ISTEN FÉLREÉRTHETÕ AZON A KÉPEN???
Ezek szerint ha egy oldalram kiteszek egy atomfegyver képét, mert mondjuk errõl irok cikket akkor máris 'gyanus' lettem!?
Erõsen érezhetõ az usa logikája ezen a gondolatmeneten...
Öszintén remélem hogy miután végetér Bush ámokfutása a egy épeszû elnököt választanak aki leállítja ezt a paranoia hullámot, ami sjan már Európára is átterjedt - bár erre nem látok sok esélyt.
Wooow. Tehát ha érdekel a terrorizmus, és beírom a googlebe, és pont egy ilyen oldalt dob ki, én meg megnézem, akkor terrorista vagyok? Imádom az USA logikáját...
Starcraft + Diablo III - esemve
Terroristával kapcsolatba kerülni bedig bûn. Ezért ha egy terrorista után mész fodráaszhoz könnyen te is gyanuba kerülhetsz.
Szal börtönbe a fodrászokkal!
A fogorvosokkal!
A postásokkkal, hiszen a terroristáknak kézbesítenek küldeményeket, pl az amerikai laborokból rendelt antrax törzseket.
Le a tanárokkal, mert terroristákat nevelnek.
Le a telefontársaságokkal is.
Stb
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
mosthogy itt is megjelent ez a kép, az angol titkosszolgálat ezt az oldalt is bannolni fogja <#banplz>#banplz>