Viasztestek - tinihorror a panoptikumból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ingyen? elég csúnya lenne, ha pénzért töltené le valaki. torrentkeresõ és kész. google. légy kreatív.
hali nem tudjátok hogy le lehet tölteni a netrõl a filmet INGYEN és ha igen akkor honnan?????????

ja és ez a kép róla: LOOOOOOOOOOLLLLL
Nekem tetszett a film😊)) sõt egyik kedvencem😊
az igaz hogy Paris Hilton helyett kereshettek volna egy másik,jobb színésznõt...sõt:
Lenne egy kérdésem: Miért akaták ennyire belerakni ebbe a filmbe?? és egyáltalán ki akarta??...ettõl független nekem bejött, szeretem az öldöklõs filmeket😊)<#nyes>
<#csodalk>
égnek áll tõle a hajam

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

ez paris hilton

LOOOL

Harly18
Egyszeri megnézéshez szerintem jó film, a szinészek nem nagy számok, de van egy- két jó jelenet, fõleg amikor a végén a viaszból készült ház elolvad...

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

használd a google-t
PAris hilton az az aki a fekával ill. a fekete csávóval kefélt a filmben?

Lyric
Én úgy hallottam hogy a Hilton csemete baromi gyengén szerepel a filmben. Bár amúgyis... Volt az egyik hogyan készült: A Viasztestek-ben, hogy nagyban sminkelték, tiszta kóma volt a nõ, és meglátott egy baromi pici bogarat a lábán és elkezdett sikítozni, hogy jaj de csúnya.. na ott volt az, hogy égnek állt a hajam<#csodalk>

én budget say-en megnéztem az benne a legjobb, hogy paris hilton fején a killer átdöf egy vasrudat <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

xbox360+komputer

csinalj😊 ha alapbol nm jon b a tinihorror mufaj, akkor hagyd, de mint minden mufajban, itt is van jobb es rosszabb film.
Esrohnoil
Mi ez a szar???
Elmegyek filmrendezõnek.
Ilyen filmet ilyen szereplõkkel én is tudok csinálni...
Az is hülye aki le akarja szedni az elõzetest. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Jaja.... tudna annyit fizetni, hogy még mosolyogjak is közben

Lenny
Irritáló és beképzelt egy ribi az tuti de nem kéne kétszer kérnie...<#circling>

R Ö R G E

Sub
itt a pont...

\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead

Hát igen,mi tagadás Paris tényleg nem a legszebb a világon,de a célját elérte,mert ti is csak róla beszéltek...<#wink>
<#nevetes1>

xbox360+komputer

Paris Hilton Holywood kurvája...de kaphat egy esélyt õ is...
So true 😊

immovable
<#vigyor1> <#eljen>
sweech
fején egy papírzacskóval

Paris Hilton csak ARRA valo <#vigyor1>
Nethyrrea
te még ezek után le akarod szedni az elõzetest...?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Seaweed
Viszont Elisha Cuthbert az nagyon rendbenvan<#finom>
Seaweed
De gazdag, es a segget mutogatja allandoan..ez epp eleg ahhoz hogy az agymosott nyugati bulvarsajto es olvasoik allandoan rola aradozzanak!
Amugy szerintem ez egy tipukus rüfke..aki vagy dugva vagy sehogy se letjogosult! <#vigyor1>
sweech
az a paris hilton k...vára unszimpatikus

eX
nem tudom leszedni a filmelõzetest!
Folyton kattintok a linkre de nem! aszondja hogy az az ftp.sg.hu nem elérhetõ!
Tudtok valami gyógyírt?

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

SZEG007
hát bizony nem egy szépség szegényke

Voltan
Paris Hilton "rajongóknak" ajánlom a South Park 812-es epizódját. Jól megkapja ott a magáét a kis csitri. He-he.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

...szivlapattal es...

Paris Hilton-t ha meglatom egy kepen az jut eszembe hogy egy szivlapattal es bedobni a Bates hotel mocsaraba. Istentelenul irritalo egy "no". Jah es ronda is csak azt hiszi magarol hogy szep.

HuAn82
és nem szûz<#vigyor1>

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

immovable
Paris azért...<#vigyor1> <#kuss>
Paris szerintem messze nem tini 😊

Antifasiszta
paris hilton egyszer azt állította hogy nem szereti a feketéket, szóval egy

www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!

Anubys
Ez a kép kissé Leatherface-re hajaz...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx