39
-
winnie #39 ingyen? elég csúnya lenne, ha pénzért töltené le valaki. torrentkereső és kész. google. légy kreatív. -
laci1993 #38 hali nem tudjátok hogy le lehet tölteni a netről a filmet INGYEN és ha igen akkor honnan?????????
-
Viasztestek fan #37 ja és ez a kép róla: LOOOOOOOOOOLLLLL -
Viasztestek fan #36 Nekem tetszett a film:))) sőt egyik kedvencem:)
az igaz hogy Paris Hilton helyett kereshettek volna egy másik,jobb színésznőt...sőt:
Lenne egy kérdésem: Miért akaták ennyire belerakni ebbe a filmbe?? és egyáltalán ki akarta??...ettől független nekem bejött, szeretem az öldöklős filmeket:)) -
Robicsek #35
égnek áll tőle a hajam -
Robicsek #34 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL -
Robicsek #33 ez paris hilton
-
Robicsek #32 LOOOL -
#31 Egyszeri megnézéshez szerintem jó film, a szinészek nem nagy számok, de van egy- két jó jelenet, főleg amikor a végén a viaszból készült ház elolvad... -
winnie #30 használd a google-t -
Robicsek #29 PAris hilton az az aki a fekával ill. a fekete csávóval kefélt a filmben? -
#28 Én úgy hallottam hogy a Hilton csemete baromi gyengén szerepel a filmben. Bár amúgyis... Volt az egyik hogyan készült: A Viasztestek-ben, hogy nagyban sminkelték, tiszta kóma volt a nő, és meglátott egy baromi pici bogarat a lábán és elkezdett sikítozni, hogy jaj de csúnya.. na ott volt az, hogy égnek állt a hajam -
onimusha #27 én budget say-en megnéztem az benne a legjobb, hogy paris hilton fején a killer átdöf egy vasrudat -
winnie #26 csinalj:) ha alapbol nm jon b a tinihorror mufaj, akkor hagyd, de mint minden mufajban, itt is van jobb es rosszabb film. -
#25 Mi ez a szar???
Elmegyek filmrendezőnek.
Ilyen filmet ilyen szereplőkkel én is tudok csinálni...
Az is hülye aki le akarja szedni az előzetest. :D -
LowEnd #24 Jaja.... tudna annyit fizetni, hogy még mosolyogjak is közben -
#23 Irritáló és beképzelt egy ribi az tuti de nem kéne kétszer kérnie... -
#22 itt a pont... -
Fiok #21 Hát igen,mi tagadás Paris tényleg nem a legszebb a világon,de a célját elérte,mert ti is csak róla beszéltek... -
onimusha #20 -
Trevize1987 #19 Paris Hilton Holywood kurvája...de kaphat egy esélyt ő is... -
Yv@n #18 So true :) -
#17 -
#16 fején egy papírzacskóval -
Alfa Of NS #15 Paris Hilton csak ARRA valo -
#14 te még ezek után le akarod szedni az előzetest...? -
#13 Viszont Elisha Cuthbert az nagyon rendbenvan -
#12 De gazdag, es a segget mutogatja allandoan..ez epp eleg ahhoz hogy az agymosott nyugati bulvarsajto es olvasoik allandoan rola aradozzanak!
Amugy szerintem ez egy tipukus rüfke..aki vagy dugva vagy sehogy se letjogosult! -
#11 az a paris hilton k...vára unszimpatikus -
#10 nem tudom leszedni a filmelőzetest!
Folyton kattintok a linkre de nem! aszondja hogy az az ftp.sg.hu nem elérhető!
Tudtok valami gyógyírt? -
#9 hát bizony nem egy szépség szegényke -
#8 Paris Hilton "rajongóknak" ajánlom a South Park 812-es epizódját. Jól megkapja ott a magáét a kis csitri. He-he. -
Nyiri #7 ...szivlapattal [leutni] es... -
Nyiri #6 Paris Hilton-t ha meglatom egy kepen az jut eszembe hogy egy szivlapattal es bedobni a Bates hotel mocsaraba. Istentelenul irritalo egy "no". Jah es ronda is csak azt hiszi magarol hogy szep. -
#5 és nem szűz -
#4 Paris azért... -
Yv@n #3 Paris szerintem messze nem tini :) -
#2 paris hilton egyszer azt állította hogy nem szereti a feketéket, szóval egy [moderálva] -
#1 Ez a kép kissé Leatherface-re hajaz...