Aerofly Pro Deluxe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Van egy kis bajom a progival
Kb 1 perc elteltével kék halállal lefagy a gép de csak a repülésnél
A gép pIV3000 2 giga ram 256 mega video
Valami ötlet?
zs
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Az elõzõ verzió is olyan 60ezer körül van irányítóval együtt.
azokban nem bízok ott nem rendelem meg!
Letöltöttem kiegészítõ modelleket, de nem tudom,hogy hogyan tudom berakni a szimulátorba. Aki tudja, kérem segítsen!
Köszönöm!
Kicsit türelmetlen voltam csak be kellett volna rakni a távot a kontrollba😊
Most viszont Akármit csinálok a jobb oldali kar legapróbb mozdulatára is teljesen elõre,hátra vagy jobbra balra dõl a gép
A kalibrációnál minden rendbe van a karok mozgatására ott a csíkok rendesen mozognak
Zs
Bekalibrálom a távot kalibrációnál jól megy minden, de mikor elindítom a repülést(teljesen mindegy hogy repülõ vagy helikopter) azon nyomban teljes gáz és teljesen balra elindul
Akár kikapcsolt távval is
Valami ötlet?
Zs
Az lenne a kérdésem, hogy Twister v2-es távirányítóját lehet-e használni a Aerofly pro. delux-hoz? Nekem az 1.8.0.9-es van meg, de sehogyan sem tudom a játékban beállítani.
köszi elõre is!
Megvan az Aerofly pro deluxe, de semmiféle kiegészítõm nincs hozzá. Mi az addonok telepítési sorrendje, míg elérem a legfrissebbet?
A másik, hogy léteznek hozzá kieg. repcsik, repterek, stb...?
Köszi!
Torrentel töltöm mert routerem van és nem megy az emule.
Az addon-t le lehet szedni máshogyan is?
Köszi.
Amúgy karaly a játék nekem 2 nap alatt lejött torrentbe és mükszik Joystickal.
Azt hiszem én sem fogok napokat tölteni vele, csak kíváncsi voltam rá. <#wave>#wave>
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Talán valaki aktív is benéz ide, aki még most is játszik vele, vagy képben van a dolgokkal.
Mûködik is.
Azt el lehet mindani 1-2 mondatban, hogy mit ad hozzá az alapverzióhoz az add-on?
A versenyt, meg a vontatást látom, de úgy nézem, hogy ez csak párosban mûködik.
http://www.emule-project.net/
Már rég nem játszom a játékkal, ezért csak találgatni tudok. Az a baj, hogy a neten elég sok verzió kering ebbõl a játékbók és a kiegészítõjébõl is egyaránt, ergo nem mindegy, hogy melyiket töltöd. Lehet ez a crack egy másik verziójúhoz való.
Mi lehet az oka, hogy az addon crack amire a #179 hsz-ben hivatkoztál /http://users.atw.hu/jakabszallas/afpd/afpdaddon.rar/ felrakásaután is keresi az interface kábelt és nem indul a progi?
Tudnál segíteni? Már átböngésztem a fél Net-et és nem találok semmit.
Az alap progi símán ment.
Jobb oldali gomb elöre le,hátra fel,jobbra balra kanyarodás.Bal oldali gomb elõre hátra gáz,jobbra balra függõleges vezérsik+kerék kormányzás.Legalábbis remélem hogy jól álitottam be.Mi az amiben más?
Azóta már megvettem az elsõ repülõm is... 😊
sza.sa
Kérdem hová kõ gyugnyi a kanócot.aszonyya a mikrofon bemenetbe.
haaaááááááááá<#confused>#confused><#confused>#confused><#conf>#conf>
Felvetõdött bennem egy másik kérdés is.
Vajon érdemes megvenni egy olyan távirányitót 10-ért ami csak a szimulátorhoz jó,vagy inkább vegyek egy komolyabb távirányitót,mondjuk 30-40-ért,amit tudok majd használni a modellekhez is?!Ahoz viszont kell egy kábel is ha jól tudom.
Bár azt olvastam némelyik távirányitónál,hogy adnak hozzá szimulátor kábelt is az FMS-hez.DE vajon az jó az Aerofly-hoz is,meg a Realflight-hoz is?!
Teljesen tanácstalan vagyok,mert nem szeretnék ennyi pénzt kidobni feleslegesen,viszont nagyon "vérszemet"kaptam a repülõmodellezésre,és addig nem szeretnék modellel repülni,amig nem megy rendesen a repülés szimulátoron.
Várom az épitõ jellegü ötleteket.
a másik meg ipacs.de aszem
Nem tudjátok véletlenül hogy honnan tudnék leszedni új repülõket?
A múltkor felraktam egy patch-et,de az sajnos felülirta a programot,és megint kereste a gyári joystikot.Apropó!A másik fórumban is kérdeztem,hogy hogyan lehetne szert tenni egy ilyen irányitóra és mennyiért?!
Ezt lehet bill.-el játszani? (Most töltöm lefelé)
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Töltsd le innen az eMule nevû fájlcserélõ progit.
Utána itt írd be a keresésbe az aerofly pro deluxe kulcsszavakat.
Töltsd le az Aerofly Pro DELUXE-ot, és ha teheted, akkor az addont is.
Utána pedig a webtárhelyemrõl töltsd le a cracket:
http://users.atw.hu/jakabszallas/afpd/afpdc.rar
És ha letöltötted az addont, akkor az addonhoz való cracket is:
http://users.atw.hu/jakabszallas/afpd/afpdaddon.rar
Ennyi.
Üdv:
DJviolin