Már tesztelik a Microsoft vírusirtóját
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és Alexa a másik ami a winnel együtt szalad fel 98SE alatt legalábbis eszembe jutott már
az új Ad-aware is megtalálja és a Mé AntiSpyware is
A Spybot-on kívül más nem talál DSO Exploitot.
A DSO exploit egy ezer éve javított hiba a Internet Explorer, Outlook és Outlook Express programokban, ennek érzékelése egy hiba a spybotban. Az újabb verzióban állítólag javítva van.
A DSO exploit egy ezer éve javított hiba a Internet Explorer, Outlook és Outlook Express programokban, ennek érzékelése egy hiba a spybotban. Az újabb verzióban állítólag javítva van.
meg van egy pár féreg, ami a win telepítésével egy idõben megy fel, még netednek sem kell lennie, kiírtani meg csak kézzel lehet a regeditbõl! DSO Exploit ismerõs?
A Microsoft Antispyware most sem engedi települni a Gator-t illetve a Claria-t.
Szép piros ablak jelenik meg, ha fel akar mászni.
Viszont, ha már fent van akkor a keresésnél az eddigi remove helyett az ignore lett az alapértelmezett.
Szép piros ablak jelenik meg, ha fel akar mászni.
Viszont, ha már fent van akkor a keresésnél az eddigi remove helyett az ignore lett az alapértelmezett.
Jó üzletpolitika. Írnak egy bugos, biztonsági résekkel teli oprendszert, pénzért eladják. Írnak hozzá vírusírtót, amit a biztonsági réseken bejött vírusok egy részét leírtja, ezt is pénzért eladják.
Biztos kevésbe lenne nyereséges, ha az oprendszer kapásból nem tartalmazna biztonsági réseket... (Akkor ugyanis nem lehetne a néppel a vírusírtót is megfizettetni.)
Biztos kevésbe lenne nyereséges, ha az oprendszer kapásból nem tartalmazna biztonsági réseket... (Akkor ugyanis nem lehetne a néppel a vírusírtót is megfizettetni.)
Ahogy mondani szokták, egyetlen m$ termékkel nem fogsz sosem szíveni; az m$ porszívóval :)
Ez a tetu M$ nemhogy csinalna egy normalis oprendszert..........
Rohej
Rohej
Hát nem tudom, én még ilyen nem láttam, pedig régóta használom, és jobban még nem láttam.
Gusztustalanabb nem is lehet. Gator átnevezi magát Claria-nak és az pofázik hogy õneki milyen károkat okoztak neki. Szerintem így is tele van a tökünk, hogy lassan már maguktól is beengedik ezeket a kártevõket. Egyel lejjebb lévõ cikket olvassátok, mert tanulságos a multik hozzáállása.<#duhos2>#duhos2>
és EZ mit fog átengedni megállapodás alapján?
http://it.news.hu/rios3_content.php?mod=20&id=746
http://it.news.hu/rios3_content.php?mod=20&id=746
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
NOD32? elõttem leszerepelt. Mondták milyen jó mindent megtalál. Feltettm megába 2 hét után furcsa dolgokat mûvelt a gép gyanús lett(minden nap keresek vírust) Feltettem az AVG-t talált 3 trójait, újranyomtuk a rendszert akkor VirusBustert tettem fel az AVG után nagyon jól mennek egymássl és a VB még talált 2-t meg még sima vírust 3-at. A NOD még akkor sem szólt, ha egy weblapon véletlen vírus van. Most VB van fent magában és semmi baj a géppel vírusom sem volt nem tudom mióta(mondjuk mostmár vigyázok is jobban)
Ez a cucc is addig marad "biztonsagos", mig nem publikaljak. :D Lamer banda (MS)...
Pont mint a kaspersky ;)
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Jaja! Kicsi gyors egyszerû hatékony. Ez kell nem a csilivilicsicsa. <#eljen>#eljen>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
A NOD32 ugyis verhetetlen marad még jó ideig!!
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)