17
  • Roli
    Ja és Alexa a másik ami a winnel együtt szalad fel 98SE alatt legalábbis eszembe jutott már
  • Roli
    az új Ad-aware is megtalálja és a Mé AntiSpyware is
  • stratoman
    A Spybot-on kívül más nem talál DSO Exploitot.

A DSO exploit egy ezer éve javított hiba a Internet Explorer, Outlook és Outlook Express programokban, ennek érzékelése egy hiba a spybotban. Az újabb verzióban állítólag javítva van.

• Roli
    meg van egy pár féreg, ami a win telepítésével egy időben megy fel, még netednek sem kell lennie, kiírtani meg csak kézzel lehet a regeditből! DSO Exploit ismerős?
  • stratoman
    A Microsoft Antispyware most sem engedi települni a Gator-t illetve a Claria-t.
    Szép piros ablak jelenik meg, ha fel akar mászni.
    Viszont, ha már fent van akkor a keresésnél az eddigi remove helyett az ignore lett az alapértelmezett.
  • xnorbix
    Jó üzletpolitika. Írnak egy bugos, biztonsági résekkel teli oprendszert, pénzért eladják. Írnak hozzá vírusírtót, amit a biztonsági réseken bejött vírusok egy részét leírtja, ezt is pénzért eladják.

Biztos kevésbe lenne nyereséges, ha az oprendszer kapásból nem tartalmazna biztonsági réseket... (Akkor ugyanis nem lehetne a néppel a vírusírtót is megfizettetni.)
  • strogg
    Ahogy mondani szokták, egyetlen m$ termékkel nem fogsz sosem szíveni; az m$ porszívóval :)
  • Troppauer
    Ez a tetu M$ nemhogy csinalna egy normalis oprendszert..........

Rohej
  • An-Dee
    Hát nem tudom, én még ilyen nem láttam, pedig régóta használom, és jobban még nem láttam.
  • Hedgehunter #8
    Lehet a ms gyartja a virusokat is (vagy fogja).....
  • fawcet
    Gusztustalanabb nem is lehet. Gator átnevezi magát Claria-nak és az pofázik hogy őneki milyen károkat okoztak neki. Szerintem így is tele van a tökünk, hogy lassan már maguktól is beengedik ezeket a kártevőket. Egyel lejjebb lévő cikket olvassátok, mert tanulságos a multik hozzáállása.
  • galocza
    és EZ mit fog átengedni megállapodás alapján?
    http://it.news.hu/rios3_content.php?mod=20&id=746
  • Roli
    NOD32? előttem leszerepelt. Mondták milyen jó mindent megtalál. Feltettm megába 2 hét után furcsa dolgokat művelt a gép gyanús lett(minden nap keresek vírust) Feltettem az AVG-t talált 3 trójait, újranyomtuk a rendszert akkor VirusBustert tettem fel az AVG után nagyon jól mennek egymássl és a VB még talált 2-t meg még sima vírust 3-at. A NOD még akkor sem szólt, ha egy weblapon véletlen vírus van. Most VB van fent magában és semmi baj a géppel vírusom sem volt nem tudom mióta(mondjuk mostmár vigyázok is jobban)
  • Pintyőke
    Ez a cucc is addig marad "biztonsagos", mig nem publikaljak. :D Lamer banda (MS)...
  • Drawain
    Pont mint a kaspersky ;)
  • Zsoltika 007
    Jaja! Kicsi gyors egyszerű hatékony. Ez kell nem a csilivilicsicsa.
  • NuCLEARScoRp
    A NOD32 ugyis verhetetlen marad még jó ideig!!