17
-
Roli #17 Ja és Alexa a másik ami a winnel együtt szalad fel 98SE alatt legalábbis eszembe jutott már -
Roli #16 az új Ad-aware is megtalálja és a Mé AntiSpyware is -
#15 A Spybot-on kívül más nem talál DSO Exploitot.
A DSO exploit egy ezer éve javított hiba a Internet Explorer, Outlook és Outlook Express programokban, ennek érzékelése egy hiba a spybotban. Az újabb verzióban állítólag javítva van.
-
Roli #14 meg van egy pár féreg, ami a win telepítésével egy időben megy fel, még netednek sem kell lennie, kiírtani meg csak kézzel lehet a regeditből! DSO Exploit ismerős? -
#13 A Microsoft Antispyware most sem engedi települni a Gator-t illetve a Claria-t.
Szép piros ablak jelenik meg, ha fel akar mászni.
Viszont, ha már fent van akkor a keresésnél az eddigi remove helyett az ignore lett az alapértelmezett. -
#12 Jó üzletpolitika. Írnak egy bugos, biztonsági résekkel teli oprendszert, pénzért eladják. Írnak hozzá vírusírtót, amit a biztonsági réseken bejött vírusok egy részét leírtja, ezt is pénzért eladják.
Biztos kevésbe lenne nyereséges, ha az oprendszer kapásból nem tartalmazna biztonsági réseket... (Akkor ugyanis nem lehetne a néppel a vírusírtót is megfizettetni.) -
strogg #11 Ahogy mondani szokták, egyetlen m$ termékkel nem fogsz sosem szíveni; az m$ porszívóval :) -
Troppauer #10 Ez a tetu M$ nemhogy csinalna egy normalis oprendszert..........
Rohej
-
An-Dee #9 Hát nem tudom, én még ilyen nem láttam, pedig régóta használom, és jobban még nem láttam. -
#8 Lehet a ms gyartja a virusokat is (vagy fogja)..... -
fawcet #7 Gusztustalanabb nem is lehet. Gator átnevezi magát Claria-nak és az pofázik hogy őneki milyen károkat okoztak neki. Szerintem így is tele van a tökünk, hogy lassan már maguktól is beengedik ezeket a kártevőket. Egyel lejjebb lévő cikket olvassátok, mert tanulságos a multik hozzáállása. -
galocza #6 és EZ mit fog átengedni megállapodás alapján?
http://it.news.hu/rios3_content.php?mod=20&id=746 -
Roli #5 NOD32? előttem leszerepelt. Mondták milyen jó mindent megtalál. Feltettm megába 2 hét után furcsa dolgokat művelt a gép gyanús lett(minden nap keresek vírust) Feltettem az AVG-t talált 3 trójait, újranyomtuk a rendszert akkor VirusBustert tettem fel az AVG után nagyon jól mennek egymássl és a VB még talált 2-t meg még sima vírust 3-at. A NOD még akkor sem szólt, ha egy weblapon véletlen vírus van. Most VB van fent magában és semmi baj a géppel vírusom sem volt nem tudom mióta(mondjuk mostmár vigyázok is jobban) -
Pintyőke #4 Ez a cucc is addig marad "biztonsagos", mig nem publikaljak. :D Lamer banda (MS)... -
Drawain #3 Pont mint a kaspersky ;) -
#2 Jaja! Kicsi gyors egyszerű hatékony. Ez kell nem a csilivilicsicsa. -
#1 A NOD32 ugyis verhetetlen marad még jó ideig!!