Felkerült az internetre a nyílt forráskódú sör receptje

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bizony, a sör nagyon egészséges.

Klikk ide az infókért!

Sadist
A malátának vízhajtó hatása van.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

h4x0r
Ajanljak, mert vizhajto, es van benne B vitamin.

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova

Seaweed
Majproblemakra nem?!
bld
na én megcsináltam és meg is ittam mind a 85 litert.. az ízére nm emléxem....

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

mondjuk veseproblémákra sör??? hát ez kábé olyan mint tüdõbajra a cigi.
😄DD
nekem mér' nincs ilyen orvosom?
h4x0r
Ja, es a sor: "B-vitaminban gazdag, hozzaadott cukor nelkul."
Apamnak az orvos veseproblemak kialakulasa ellen ajanlotta. Azota nem tudtuk kijozanitani 😄

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova

h4x0r
Igen, es bizonyara a sort ki is irhatod kancsoba, hordoba, stb. ahogy neked jol esik 😄

és le lehet INGYEN tölteni a nedût, vagy boltokban ingyé osztogatják? jah, megvan! a csomagolást kell megfizetni, meg a postaköltséget 😄
ttt ttt
Még jó, hogy az open licence sör már több éves....és már itt is tudhatunk róla

<#vigyor3>

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

még jó, hogy a sarki közértben 10 féle malátát árulnak, így nem gond beszerezni azt a 4 félét ami kell hozzá
a komlóról nem is beszélve
Ja amúgy: a Creative Commons licenszt könyvekhez, dokumentációkhoz is használják..

A szabad sör meg azért mert az angol free szónak több értelme van. Ahogy Linusék szoktak példálózni.

Free as in free speech. (~szabad mint a beszéd, szólás szabadsága )
Free as in free beer. (~Szabad mint az ingyen sör.)

És ez tulajdonképpen egy poén is, a fentiek miatt.

Aki esetleg nem olvasta volna az eredetit...
Nagy hír....

hup.hu:

"Vores Øl: open source söröcske!
<b>Ideje: 2005. Január 24, Hétfõ, 10:35:51</b>

Nemrég jelent meg az elsõ open source 1.0-ás nedü. 6%-os, erõsen élénkítõ hatású. Bõvebben a itt. "
AL7
Csaknem tudom, hogy a kernel hogy butul tõle, és milyen vason 😄

smv
😄DDDD Hehehe

Starcraft + Diablo III - esemve

loál

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.