18
-
FunDead #18 Bizony, a sör nagyon egészséges.
Klikk ide az infókért! -
#17 A malátának vízhajtó hatása van. -
#16 Ajanljak, mert vizhajto, es van benne B vitamin. -
#15 Majproblemakra nem?! -
#14 na én megcsináltam és meg is ittam mind a 85 litert.. az ízére nm emléxem.... -
FTeR #13 mondjuk veseproblémákra sör??? hát ez kábé olyan mint tüdőbajra a cigi. -
FTeR #12 :DDD
nekem mér' nincs ilyen orvosom? -
#11 Ja, es a sor: "B-vitaminban gazdag, hozzaadott cukor nelkul."
Apamnak az orvos veseproblemak kialakulasa ellen ajanlotta. Azota nem tudtuk kijozanitani :D -
#10 Igen, es bizonyara a sort ki is irhatod kancsoba, hordoba, stb. ahogy neked jol esik :D -
FTeR #9 és le lehet INGYEN tölteni a nedűt, vagy boltokban ingyé osztogatják? jah, megvan! a csomagolást kell megfizetni, meg a postaköltséget :D -
#8 Még jó, hogy az open licence sör már több éves....és már itt is tudhatunk róla
-
nenad #7 -
Wolffang #6 még jó, hogy a sarki közértben 10 féle malátát árulnak, így nem gond beszerezni azt a 4 félét ami kell hozzá
a komlóról nem is beszélve -
whitehawk #5 Ja amúgy: a Creative Commons licenszt könyvekhez, dokumentációkhoz is használják..
A szabad sör meg azért mert az angol free szónak több értelme van. Ahogy Linusék szoktak példálózni.
Free as in free speech. (~szabad mint a beszéd, szólás szabadsága [nem, nem friderifikusz :D])
Free as in free beer. (~Szabad mint az ingyen sör.)
És ez tulajdonképpen egy poén is, a fentiek miatt.
Aki esetleg nem olvasta volna az eredetit... -
whitehawk #4 Nagy hír....
hup.hu:
"Vores Øl: open source söröcske!
<b>Ideje: 2005. Január 24, Hétfő, 10:35:51</b>
Nemrég jelent meg az első open source 1.0-ás nedü. 6%-os, erősen élénkítő hatású. Bővebben a itt. " -
#3 Csaknem tudom, hogy a kernel hogy butul tőle, és milyen vason :D -
#2 :DDDDD Hehehe -
MacrosTheBlack #1 loál