A Microsoft beperelte a Google-t

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ironmaiden
Nem szükséges az egész microsoft IP tartományt letiltani, elég csak a tûzfal naplóban lévõket.
De én se szoktam microsoft ip címeket letiltani.
A paranoiásoknak pedig ajánlott a #12, tilts le mindent alapból.:)

stratoman
Sok mindenre választ ad, legalábbis nekem eddig mindenre.

Igaz én nem szoktam letiltani a Microsoft Ip címeit, azoknak írtam akik egy kissé paranoiások.
Ja és azt is lehet csinálni, hogy a tûzfalon letiltasz eleve minden ip-t és csak azokat engeded külön meg ami kell.
Eleinte egy kissé nehézkes, de láttam olyat aki így csinálja.:)

Õ nem mûszaki ember, managga. A stratégiai terveket, eladási adatokat, üzleti partnerekkel kötött titkos háttérszerzõdéseket, meg ilyesmi dolgokat ismer :).
immovable
Szted az mindenre választ ad? Kétlem.
Az a durva,hogy a microsoftnak va elég pénze ,de mégis a google fizet többet hogy hozzá menjenek át?:D Ez a poén!
A Microsoftnak igencsak tágas az ip-tartománya, gratulálok ha le tudod tiltani ;)

Egyébként ha valakit annyira zavar akkor letilthatja a tûzfalon a forgalomgeneráló windows szolgáltatásokat, bár nem biztos, hogy túl kifizetõdõ :)

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

stratoman
Nálad sincs tûzfal napló, hogy megnézzed?

Én sem bírom elképzelni, hogy ha elvileg nem netezek és az MSN sem frissíti a tartalmát éppen minek van adatforgalom, meg ha nem csinálok feltöltést az a nap végére eléri még az 5megát is, pedig leszedtem a géprõl az összes gonosz progit nincs sem féreg sem vírus sem dataminer az M$ és az Ad-Aware szerint sem. Akkor mégis mi?

stratoman
"Ugyanis senki sem tudja, hogy a tûzfalon kiengedett XP kis kliensek kinek és milyen ifót lõnek ki a gépemrõl"
Pedig könnyen meg lehet nézni. Pl. azt, hogy kinek úgy a legegyszerûbb, hogy a tûzfal (nem xp tûzfala) naplóban megnézed hova történtek csatlakozások. Azt hogy milyen infót, erre is van lehetõség.
Ha félsz az MS-tõl akkor tiltsd le a tûzfalon a Microsoft teljes IP tartományát kifelé és befelé irányban is.

Szerintem, ha ettõl félsz akkor nem xp-t kell használni, hanem linuxot.

Szerintem a google-nek nagyobb tapasztalata van az asztali/netes keresõk piacán mint a microsoftnak, szóval nem tudom milyen hihetetlen titkok és technológiák birtokába jut most a google...

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Frank99
tudod mit?

én az MS-tõl félek ilyen okoból!
Ugyanis senki sem tudja, hogy a tûzfalon kiengedett XP kis kliensek kinek és milyen ifót lõnek ki a gépemrõl.

Mert van, amit engednem kell ugye, hogy netezzek, és fingom sincs, mi megy ki rólam és gépemrõl...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Na, ez várható volt. Az MS már régóta zabos a Google-re, mióta visszautasították vételi ajánlatát. Próbáltak fogást keresni, ezt az enyhén szólva is vicces dolgot találták.

1. még nem történt semmi :)
2. szerzõdésekbe bele szokták venni az alkalmazhatóság "árát", nem hinném hogy ez ebbõl kimaradt volna. De ez már a jogászok feladata, hogy kisilabizálják, hasonló munka-e a kettõ :)). Ezzel ellesznek pár évig.

A Google értékét akarják csak ezzel csökkenteni, ténylegesen hátráltatni nem tudják.
droland
Szerintem már lassan nem az MS-tõl kell félnünk, hanem egy olyan weboldaltól és azon oldal olyan programjaitól MELY mesterien szakodosott az információ gyûjtésre, ne adj isten lopásra. Akkor a user gépérõl mibe tartana bármit is lelopni.

Érdekes alakul a történelem, ha HISZED, hogy más valakitõl nem kell félned, NE FÉLJ! Jön helyette más, és mindig rosszabb!