Tovább gyűrűzik a Mátrix hub ügye
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg nagyon el akarod adni, úgyis megtalálod a módját, max repülni kell pár órát.
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
"Az elkövetõ személy számítógépén pedig további 1,2 terabyte mennyiségû adatot, elsõsorban szerzõi jogvédelem alatt álló filmeket találtak."
Ez is többek között megtalálható a cikkben. Ebbõl látszik, hogy valaki nagyon szeret kamillázni.
Elvileg néhány hét alatt, folyt be a számlájára 1,5 milla, én a helyébe nyitottam volna több számlát is, õ is lehet, hogy ezt tette.
De teljessen mindegy, hogy mennyit keresett vagy bukott a dolgon, nem az a lényeg,hanem, hogy erkölcsileg nem helyes, amit tett.
www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!
Az meg nemtudom miért baj ha vki hajnalndó ennyit fizetni havonta azert hogy mindent 1 helyrõl leszedhessen + nem kell szarakodni ilyen dc meg más p2p fosokkal.
GanXstaZolee#2709
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Magyarország az a hely ahol 10 Millió miniszterelnök és 3 Millió vezetési oktató van!!! Az X-ek a nevemnél már jóval azelőtt ott voltak, hogy az emo hullám elérte volna kicsiny országunkat...
Ez egy dilettáns barom... Ennél fogva kicsit biztonságban érzem magam a magyar szoftverhatóságoktól😄
Mágneskép amiből csak akarod! http://egyedihuto.atw.hu
2.2 pont 8. old: A vincsesztereken és a számítógépen található programok beszerzésérõl számla, ajándékozási szerzõdés, eredeti adathordozó nem áll rendelkezésre, így a jogos használat nem állapítható meg.
9-10.old: A vizsgált CD és DVD lemezek tartalma jellemzõem egyedi másolási eljárással, cserével kerülhettek az elkövetõ birtokába. Jellemzõ forrás az internet. A programok, a zenei és filmfelvételek az Interneten elérhetõk, azok onnan technikailag letölthetõek....Ezt az 1999. évi LXXVI. törvény a szerzõi jogról pontosan szabályozza.
Maga a törvény.
Természetes személy magáncélra a mûrõl másolatot készíthet, ha az jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetve sem szolgálja. E rendelkezés nem vonatkozik az építészeti mûre, a mûszaki létesítményre, a szoftverre és a számítástechnikai eszközzel mûködtetett adatbázisra, valamint a mû nyilvános elõadásának kép- vagy hanghordozóra való rögzítésére.
Ugye így már nem is rossz, ráadásul 1 helyen van minden..............
A megosztás törvényessége se egyértelmû szerintem. Mi van pl. tv-ben lejátszott (kereskedelmi csatornán, nem HBO-on!), divx-be konvertált filmekkel, sorozatokkal kapcsolatban? Azt ne mondja az asva meg a többi f@sszopó, hogy ezek a mûvek is védettek és jogdíjkötelesek, amikor a tv-csatorna keményel leperkálta érte a jogdíjat!
Na meg egy mégjobb kérdésem. Mi a helyzet a torrent fájlcserélõvel? Le sem töltöm a cuccot, meg már töltöm is fel. Itt semmi szándék nincs a megosztásban, csak egyszerûen így mûködik a dolog.
Csak az a baj, hoy a DC-nél neked is meg kell osztanod valamit, és nekem ne mondd hogy a megosztott 5-10 Gb anyagod csakis családi videókból áll....
Ne legyetek álszentek!
Sajnos ígyviszont egyre nehezebb letölteni bármit is 😞
Valaki említett egy másik leállított szervert... Ez a DIABLO nevû volt, amit jelenleg is úgy dobálnak országról-országra, hogy öröm nézni. De sajna csak így lehet kikerülni a bezárást.
A srác mindenképp megszivta az otthoni cuccai miatt.De az is igaz hogy a büntije mindenképp kissebb mintha az állitólagos ftpjén levõ cuccokat is figyelembe vették volna.FELTÉVE hogy az ftp az övé volt(bizonyítva van?) és egyáltalán volt rajta vmi.
Az a gond szerintem hogy a szagértõi leirást most hozta nyilvánosságra(személyiségi jogok,büntetõ ügy stb) korai volt még....bár ki tudja..de szeintem hibát követetel.Most jöhet egy másik szakértõ aki lehet hogy jobban rá huzza a vizes lepedõt kéz kezet mos alapon de az is lehet hogy jobban jár attól függ milyen jó ügyvédje van.De perpill attól félek ha az asva és tsai esetleg ezt elbukják akkor a kis embeek felé fognak fordulni(lásd riaa) hisz a fáljcserélõk beazonosítása gyerekjáték.Remélem hogy az internetszolgáltatók a holland példát fogják követni és nem az amcsi minta majmolása lesz...Mindenesetre a végeredményre kiváncsi vagyok.
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
azért folyik a ferdítés itt is ott is 😊 én se szeretem az ilyen fizess be és tölthetsz,de azt se hogy fizess be és viheted a szaros cdt :S a kettõ között kell valahogy lavírozni 😊
xbox360+komputer
Remélem olvasod ezt "neo"
TE VAGY A KIRÁLY !!!!
ÍGY KÕ EZT CSINÁNNI
MOST BESZOPTA A "SZAKÉRTÕ" (kérem az sg-s fiukat ezért ne adjanak buntetõpontot)
JU ÁRE CING
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Másik dolog, kicsit off. Lefoglaltak múltkorokban egy másik nagy hubot. Ott nem találtak semmit sem. Azt akarom kihozni az egészbõl, hogy aki ezt üzemeltette õt lehet dicsérni, mert õ megérdemli.
Mellesleg meg nem hiszem, hogy magánember nyomta fel Neót. Egyszerûen az asva meg társai figyelnek mindent.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
A sok láma meg tejelt is rendesen...
Aki az illegális anyagok terjesztésébõl akar meggazdagodni az rohadjon csak a börtönben ez a véleményem...
Szó sincs róla, hogy Warez ellenes vagyok , sõt...de Warez lénye pont az ingyenesség volt valamikor.... amit a hubon mûveltek több mint felháborító!!!
<#mf3>#mf3><#mf3>#mf3>
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Normális az,hogy Madonna legújjabb lemeze,és a Tnt futrinka utcában készült lemeze ugyanannyiba kerül??
Na mivel ez abszúrd hát ezért vannak fizetõs ftp.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Inkább a vizsgálatban részt vevõ rendõrök íróasztalán <#eplus2>#eplus2>
Szal kíváncsi leszek az ügy végkimenetelére.<#wave>#wave>
Azt meg nem hiszem el hogy ne tudták volna újra beizzítani azokat a tömböket.
Pláne hogy vitték az egész gépet, nem csak a HDD-ket.
"A feltalált jogsértõen tárolt alkotások szerzõi jogával kapcsolatban vegye fel..."
Nem "fellelt", "megtalált" esetleg "felkutatott", hanem "feltalált".