Mesterséges cápabõrt a hajókra!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!
Valaki tud vmi hasznos infót?
Mindenesetre a "vakteszt", amirõl írtam, számomra meggyõzõ volt.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
"A kagyló ragasztója azonban csak érdes felületen hatékony, állapította meg Liedert, ami megmagyarázza, miért gátolják meg a pikkelyek a tapadásukat."
A pikkelyek nem érdesek? Akkor a kagyló mért nem tapad? Vagy pedig, ha nem igy müködik, akkor ez mit is magyaráz meg?
Hülyeségeket te írsz. Semmi logika nincs abban, amit írtál. Nem kell ide 4 esélyes, még egy ember sem tudja kétszer ugyanazt az idõt úszni!! Az, hogy egyes sportszergyártók mit hazudnak, az meg senkit sem érdekel. Csak mellékesen jegyzem meg, hogy 4%-kal kisebb víz által keltett ellenállásnak a mért idõben is meg kéne mutatkoznia, vagyis 4%-kal jobb idõt kéne úsznia valakinek. Egy 2 perces idõnél ez majdnem 5 mp-et jelent(ene). Volt errõl szó annak idején egy TV mûsorban is, lemérték az idõt többször is 2 ruhában (az egyik hagyományos volt, a másik extra). Minimális eltérés volt csak az egyes idõk között (1 mp-en belüliek voltak a mért idõk eltérései), hol az egyik, hol a másik ruhában úszott idõ volt a jobb. Az úszó természetesen nem tudta, hogy melyik a hagyományos, és melyik az extra ruha.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Kétsávosra alakítják a fedélzetet, csak akkor van baj ha valaki eltéveszti.<#crazya>#crazya><#crazya>#crazya><#crazya>#crazya>
vegyunk par jo uszot. mondjuk egy vb, van 4 eselyes. Tegyuk fel a 4 sportolo nagyon hasonlo idot uszik. A legeselyesbbnek nincs ruhaja, a tobbinek ilyen ruhaja van. A jozan paraszti esznel nincs szukseg tobbre hogy rajojj a legeselyesebbnek az eselyei jelentosen csokkentek, akarhogy produkalja magat.
senki sem forgatta ki a szavaidat,csak szimplan hulyeseget irtal. 😊
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
a név memóriám pocsék, így sajna nem tudom a csávó nevét 😞
Hát persze, mert visszafelé a szájánál végzünk. <#wave>#wave>
"valódi cápabõrt tesznek hajóik deszkapadlójára, ami csúszásgátlóként viselkedik a nedves fedélzeten"
Akkor az elõbbiek alapján a hajófedélzet egyik irányban csúszik másikban nem? Érdekes technikával kellhet rajta közlekedni. <#pias>#pias><#vigyor2>#vigyor2>
kiváncsi vagyok úszásnál mikor sorolják tiltó listára.
Az életet szabályoznám. Akinek van zséje és hajója, az gyilkolhat? US navy suxx