Már kapható az első gyerek mobiltelefon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Elobb megdoglik az allando strapatol 😊
Szerintem nem lenne halott töltet egy ilyen telefon, de egyik legnagyobb erõssége lehetne az ára, ami viszont igen borsos. Jó benne, hogy pici, meg hogy korlátozza a hívásokat rendesen. Cserélhetõ akku meg felesleges lenne, nem hinném, hogy sokáig használnának egy ilyen telefont.
Mindenesetre nagy merészség belevágni egy ilyen dologba, és nagy lehet vele bukni.
Egy nyolcéves csak röhög ezen a cuccon.<#phone>#phone>
Szerintem felesleges így is elég agyomosottak szerencsétlen kiskölkök elnézve az ilyen Pikacsus meséket ,nem kell nekik mobil.
Nagyapáink például lábbeli nélkül is felnõttek, a mi lábunkra meg már cipõt adtak szüleink - mert megtehették. Ma így van ez a mobillal.
Az ember agyterülete csak akkor melegszik ha huzamosabb ideig folyamatosan telefonál, gyerekeknél ez persze erõsebb hatás a gyengébb koponyacsont miatt - de hát nem kell vele órákat beszélni.
Az ovi tele lesz "elkényeztetett kis köcsög" mobilosokkal és akkor nincs az a kegyetlen szülõ aki megtagadná a sajátjától (még köztetek se).
A mobil legalább olyan fontos csajozási kellék mint a gitár - különben hogy a fenébe tartod a kapcsolatot velük?
Bár így a méret nagyon kicsi...
Szerintem nem lenne hülyeség. Nagyon sok ember küzd problémákkal. Van, aki gyengén lát, van, akit soha sem érdekelt ez a technika, idõsebb korban pedig nehezeben tanul az ember.
Így viszont õk is szólhatnának egy családtagnak, ha baj van.
Ami pedig a gyerekeket illeti... Tényleg csak kb. óvodás korban mászkálnának vele. A suliban amint meglátnák a többiek jobb mobilját, jönne a követelõzés... (szerintem)
De úgy általában minek mobil egy kisgyereknek?
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
a gyerek nem fog tudni önálló életet élni
mindig anyucit meg apucit fogja hivogatni
inkább vegyenek a gyereknek egy 15.000 Ft-os akkusztikus gitár és tanitsák a gyereket gitározni , késöbb hasznát fogja venni csajozásnál stb
12 éves koromban öntött el engem a mobilláz és akkor kértem egyet az õsöktõl, nagy nehezen megvették (apám elég maradi , ami nem rossz ) de inkább vettek volna nekem egy gitárt és már tudnék valamilyen szinten gitározni
most meg még csak a váltásokat gyakorlom igy és csajozni se tudok vele
elkényesztetett ki k@cs@g lesz belöle
ha ezt akarják tegyék ezt
És általába a szülõk adnak a gyereknek mondjuk zseppénz de nem biztos! (így gondoltam hogy a gyerek "összekuporgatja a pénzét..." )
és jeffnek igaza van!<#wink>#wink>
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
Minél gyorsabban, megbízhatóbban, olcsóbban tud a csemetéd elérni, annál jobb a konstrukció! Ha van gyereked, akkor tudod. Ha nincs, akkor majd késõbb adsz igazat.
ha már 10 éves elmúlt összekuporgatja a pénzét azt vesz magának eggyet!<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
Aki hülye, haljon meg.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.