A Toshiba a holografikus adattárolásban látja a jövõt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a) nem stabilizálódik a piac (értsd minden filmet/játékot/stb. pl HDDVD-n hoznak ki)
b) nem gyárt valamelyik cég egyesített lejátszót (CD/DVD/HDDVD/Blu-Ray/HVD)
mert nem fogok 8 különbözõ lejátszót rakni a gépembe, nem is beszélve a notebookokról...
Mivel a gépkonfig ideírása nagyarcúságnak tûnhet, nem írom ide. :) Pedig nem olyan komoly ám, félreértés ne essék. Átlagos gép.
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Új formátum jön? Még örülünk is neki. Persze azért sokan tudják, h már ma piacra dobhatnák a következõ utáni formátumot, ami 50 évig jó lenne..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
De mire a DVD-t felváltja egy ilyen újdonság hááát az még jó pár év lesz. (lásd a CD is él még oly sok év után és a DVD szinte csak nemrég lépett színre(relatíve))
Nekem is ját igy 3-4 lemezem, CD is és DVD is...
1szerüen kb 1 év után nem olvasta be semmi (nem karcos, norm. körülmények között volt tárolva, és nem noname).
Feeding angels with despair - flameout\'s reigning everywhere
Én inkább sok kicsi lemezen tárolok, minthogy egyszer elszálljon akármi okból a nagy, és akkor b.szhatok mindent....
Pl sztem a legideálisabb egy olyan lemez lenne, ami 8 cm átmérõvel rendelkezik, és durván 10 giga hejjel, bár ez még odébb van, mert a mostani 8cm-s dvd-k rendelkeznek 1,4 giga kapacitással :P
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Ha valaki tud dobjon már meg egy linkel, hogy az optikai adatárolóknak mennyi a várható életciklusa... thx
Elnézést a Sorokért:)
Most 1900 Gb-nak kellene következnie. <#nezze>#nezze>
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Én nem tartom valószerûtlennek, hogy 2008-ban estleg már ott figyelnek majd a HVD-meghajtók a hipermarketek polcain, a többi megfizethetõ kütyü között......
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Egyébként nekem már a DVD is úgymond nagy, mert ha telerakom mp3-mal, hogyan írom rá úgy a zenék címeit, hogy ráférjen? Ahhoz, hogy tudjam melyiken van a keresett zene, meg kell néznem mindet...
R Ö R G E
Ugyanígy alaplapnál is unalmas már a bazinagy atx.
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
A lemezek max azért lesznek drágák, mert a sarcoló cégek /RIAA, Artisjus, ASVA, stb./ rátetetnek jó nagy adót...
A kapacitást meg csak növeljék ezerrel, tárhelybõl sosem elég...
Magzar billentzûyet rule\'y...
"jójó ba*meg szépszép, de elõször el kéne már rugaszkodni a dl lemezektõl(7-8gb) és vmi 50gbos formátumot kereskedelembe b***ni" mert már k***ára ideje lenne azt hiszem!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Ha ilyen nagy lesz és sokkal olcsóbb lesz mint ugyanekkora kapacitású winchester akkor megéri.<#hawaii>#hawaii>
Gondolj bele milyen frankó GTA városok férnek el egy hololemezen! Még az is kevés lenne.
Meg aztán a 200 Giga nem is olyan nagy (nekem is tele van 280G pedig nem is warezolok s még van 50progi ami nincs is telepíte..
Most jönnek majd még a HDTV filmek, és bizony 1080i felbontásban egy film 12Gigára rúg. Egy 100 gigás lemezre így rá tehetsz belõle 8 filmet, ha így nézed egybõl nem olyan sok az.
össsze vissza versengenek egymással a gyártók a nagyobb kapacitásért lásd: Blue-ray, HD DVD , no meg a többi
szóval a lényeg az hogy hiába 100 meg 200 Gb-os egy adat tároló lemez ha drága és ennyit ugyse irunk ki !!!
akkor meg minek ?
Ezen kéne elgondolkozniuk a gyártoknak és a mi pénztárcánkat néznie nemcsak a felsõ 10000-ét mert nem rajtuk fognak meggazdagodni