Továbbra is előretörőben a Firefox

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pheel
Ahogy nõ a részesedése, úgy tûnik el ez a fajta védettsége. Addig örüljetek, amíg nem akkora a részesedése, mint az IEnek!
Nah igen. Bár a Firefox tényleg nem igazán tökéletes, azonban tényleg jóval biztonságosabb. Csak egy példa: Ameddig IE-t használtam, hetente negyvennél is több rosszindulatú rendszerleíró adatbázis bejegyzés volt a gépemen, amióta azonban a Firefox-ot használom, azóta jó ha 2 havonta van egy rosszindulatú bejegyzés, de az csak azért, mert egy-két lúzer program az IE-t akarja elindítani, ha egy linkre kattintok a programon belül. Szóval a Firefox-nak vannak még hiányosságai, de ez igazán elenyészõ. Kiváncsi vagyok milyen lesz, amikor megjelenik a 2.0-ás változata szeptember körül. 😊

Te olyan ember vagy, akinek minden sikerül? Akkor ezt nézd meg! dollarpapa(pont)try(pont)hu

NuCLEARScoRp
Hát ja én is csak Firefoxot használok... van egy két "makacs" oldal ami csak az Explorer-t komálja... de nem vészes

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

óvatosság? rendszergizdai lustaság...

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Frank99
lassan egy éve megy a gépem telepítés nélkül, november óta a Firefox, csak a verzió frissítés miatt raktam újra.

Én is rontom a statisztikát???

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

És mi van azokkal akik 10x töltik le rendszer újratelepítéskor és ilyen kis progikat nem tárol otthon meg páran vannak kik nincsenek megelégedve mert annyira nem is jó stb....

akyyy
hiába az hogy most 75 millióna letöltik, mert
a) a letöltés nem = a használatával
b) mivan ha még egy csomó ember egyéb , nem figyelt helyrõl (ingyenes tárhely, dc, kazaa, torrent) szdte le?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Seaweed
Hat nalam felulmulta rendesen! Tobb mint 1 eve hasznalok Firefoxot(0.8-tol)...IE-t meg meg se tudom mar mondani hogy mikor inditottam el utoljara. (akkor is ha jol remlik valami luzer bank weblapja miatt...mert nem tudnak rendesen programozni arra fele...)
NuCLEARScoRp
Felülmúlni nem fogja sose arányában az Explorert (a Explorer bebetonozta magát a Frank által is említett okok miatt), de egy 20-30 százalékos részesedés elérhetõ pár év távlatában... mindenesetre sok sikert Firefox !!! <#eljen><#eljen><#eljen>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Frank99
Olyan büszke a Microfos.

Ha nem lenne integrálva az Explorer a Winfosba, vajon mekkora lenne az arány?

50/50? vagy több?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

← ElőzőOldal 3 / 3