Továbbra is előretörőben a Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Az meg hogy az ff vagy más böngészõ mennyire nem befolyásolja az ie fejlesztést, csak azt támasztja alá nekem hogy mennyire nincs verseny és az nem a legjobb dolog..
Sil78: Thx. Az XUL-rol hallottam mar, de nem ugrott be. Jo lenne megtanulni rendesen 😊
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
az IE7 ügyében az ff talán csak annyit tett, h longhorn elõtt xp-re is kijön. (meg talán a tab, de ebben nem lennék olyan biztos)
a tabmixet, meg még te ajánlottad, h kiváltsam a sok kicsi extet...
szerintem ennyibõl az összes létezõ program platformfüggetlen, mert hát ha akarnák megjelenne mindenre 😊
A másik dolog a fejlesztés üteme. Egyetértek abban hogy miket kell tudnia egy frissen kijött böngészõnek, csak ehhez ki is kell jönnie. Szerintem ha nem lenne ff és társai az ms minimálisan se lenne kényszerítve újításra, merthát minek..akkor ráért volna a longhornnal együtt is az ie7..
A MozUpdate helyett ott az extensionsmirror.nl, ott több a kiterjesztés és naprakészebbek is.
A patch-eket a Deer Park Alpha 2 már tudja, bár alapból még nincs benne bekapcsolva.
These are my friends, see how they glisten...
gmail notifier
forecastfox
adblock
download manager tweak
a munkahelyemen win alatt mindet, itthon linux alatt a forecastfoxot nem.
nem akadtak még össze.
Nekem még nem volt bajom az firefox-szal, de gondolom ez is emberfüggõ.
Az hogy a spreadfirefox feltörését összehozzák a böngészõ biztonságával az nevetséges, és szánalmas, még akkor is, ha az SG egy infobulvár lap...
De majd jön az IE7....
Ilyen erõvel: Jön majd az új FF is 😄
a mozz updatre meg nagyon kevés ext kerûl fel, a kategóriák fele üres. ráadásul az extek hajlamosak összeakadni. föleg a tabmix elõtt lehetett szívni vele rendesen.
az említett 2 ext, meg pont azok, amik nem az FF használhatóságát bõvítik, hanem a hatalmas hinyosságait pótolják (úgyahogy). ezek alapból, hiba nélkûl kéne tudnia.
remélem az 1.1ben már nem lesz ezzel gond (+a pathinget is lehetõvé teszik).
FF: Windows*, Linux*, *BSD, Mackosiksz (😊 es meg egy tucat plattform, ami nem ugrik be hirtelen.
IE: Windows* (bar nem minden IE verzio fut minden Winen, de ez ertheto is), MacOS(X?), es meg egy volt, ha jol emlexem.
Mellesleg amikor a Linuxon a bongeszopiac meg nem volt igy "telitve", akkor sem adtak ki IE-t. Lehet, hogy hasznaltak volna. De igaz ez a legtobb MS szoftverre is. Biztos tudnanak profitalni ebbol a platformbol is.
A kiforratlan extentionokrol annyit, hogy a legtobb embernel mukodik rendesen, kissebb gixerekkel. Magambol kiindulva: 90%-ban problemamentesen (vagy csak 86,5%-ban. bocs 😊
Mellesleg a kiterjesztesek Java vagy JavaScript alapuak, igy sokminden fugg a kornyezettol...
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Már ie4 idejében is volt css... habár konkrétan 1.0 nem tudom mióta van..
ezeket nem sorolnám az elõnyök közi. ez a minimum amit egy frissen kijött bönginek tudnia kell.
kiváncsi vagyok IE7 beváltja e azt amit m$ ígér (ne felejtsük el, h IE6 elõbb volt mint css ajánlás).
de a gond pl a sassion saverrel is hogy hihetetlenûl bugos és még mindig nem érte el a v1-et. pedig milyen régóta van már. az a baj, h ezek csak lelkes 3rd party cuccok. és többnyire olyanokat tudnak, amiket ff-nek azért alapból illene.
nem hiszem, h az ff bármivel platform függetlenebb mint az IE, ugyan úgy külön buildek vannak platformonként, csak IE-t nem adják ki linuxokra, úgyse használná senki, akkor meg minek.
Mellesleg az FF nem mindenkit biztonsagi okokbol gyozott meg. Nem is gondolna az ember, hogy AdBlock es a FlashBlock mennyit tud segiteni. Esetleg a SessionSaver. Vagy a HTMLTidy, ha az ember validmanias. Esetleg...
Szoval lehet, hogy nem lesz ez sem tul biztonsagos egy ido utan, de ha ezeknek a dolgoknak az IE7 nem fog all-in-one alternativat biztositani, akkor nem lesz nagy durranas sokak szemeben. A masik, hogy az FF tobbe-kevesbe platformfuggetlen.
de ha ez téged kielégít, akkor légy magaddal boldog.
kívánom, h ennél nagyobb örömöd sose legyen. <#integet2>#integet2>
a hosszú "ú" viszont nem elgépelés. hülye berögzõdés, h a szóvégi mindig hosszú, de azért túlnyomórészt észre szoktam venni.
Egyébként tényleg szörnyûek a chates berögzõdések, múltkor is azon kaptam magam, h a füzetembe írva is rövidítve írom a "hogy"-ot, meg szmájlokat teszek 😊 a kis kezdõkrõl nem is beszélve.
de ettõl még nem lesz lolanak igaza a böngikkel kapcs, fõleg ha ennél jobb érvet nem tud felhozni.
Áruld már el nekem, hogy ki kezdte úgy az életét, hogy tudott helyesen írni? Nemhogy helyesen nem, hanem egyáltalán!!!
Az viszont biztos, hogy nem mindegy, hogy az ember hol nõ fel, milyen a környezete. Ha még élõszóban sem beszélnek helyesen, akkor valóban nehéz megtanulni a helyesírást, de nem reménytelen.
Megfigyeltem, hogy a helyesen írni nem tudók között sokkal több az igénytelen, felületes, tanulatlan ember.
Spyware Doctor 3.2, Spy Sweeper 4.0, Ad-Aware 1.06
Ezek a progik messze a legjobb képrogikeresõk... ezt gondolom te is elismered...
Nameg ottvan a Outpost+NOD32 kettõse állandó felügyeletnek, állítólag már azok is védenek a káros elemek ellen valamilyen szinten...<#vigyor>#vigyor>
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Nekem régebben jóval több gondom volt vele, mint manapság. Egyszerûen sokat kell olvasni/írni, és lehetõleg a rosszul berögzült dolgokat
ami nagyon fajt:
"mível", "elvakúlt", "ídézve"
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
remélem nem az fáj, h nem kezdem nagy betûvel a mondatot, vagy nem írom ki a "hogy"-t, a gépelési hibáknak (kimaradt/felcserélt betû stb.) meg nem sok köze van a helyesíráshoz.
ha netán vmi negatívat állítok az ffrõl, akkor sem az ie vonatkozásában teszem. hanem saját magához mérten. esetleg operához hasonlítom, mert azzal van 1 súlycsoportban.
en altalaban 2-es voltam belole, de a tied meg nekem is faj 😊
???
ezt talan a masik oldalrol is el lehetne mondani...
én nem vagyok ie fan, sõt mégcsak nem is haszálom. csak nem vagyok elvakúlt.
mindenkinek szíve joga azt utálni amit akar, de minek ezt minden alkalommal hangoztatni? örüljön, h van más és maradjon csöndbe.
Nah, mára elég a személyeskedésbõl. Jót derûltem. De jóból is megárt a sok, hát még ebbõl.
De mível látom szereted a példamondatokat (nem szószerint ídézve):
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal.
Meg kellett volna fogadnom 😉 Ha gondolod, félreértheted, nem különösebben érdekel.
nemtudom, miert faj az a kedves ie fanoknak, hogy van aki ruhelli az ie-t es az ff-et meg kedveli???
mert ugye a sok-sok ev alatt eleg sok negativ tapasztalatot lehet am osszegyujteni egy szar programmal kapcsolatban.
Elvégre a nyelvészkedéssel IS melléfogtam. No comment.
igazad van, nem kellett volna ragálnod rá.
"Munkaadókat a legritkább esetben alkalmaznak. 😊"
Ezt írtad az alábbira:
"Egy biztos, azok alapján, amiket eddig olvastam tõled ebben és más topicokban, én nem alkalmaználak, mint munkaadó."
Neked akkor lett volna igazad, ha azt írtam volna, hogy _munkaadót_. De mivel azt írtam, hogy _munkaadó_, ez a mondat értelmébõl azt jelenti, hogy én vagyok a munkaadó. Hiába van a sor végén a smiley, most melléfogtál.
Írj nyugodtan bármit, nem fogok a hozzászólásaidra reagálni, bár eddig sem kellett volna.