71
-
#31 "hanem inkább a sok driverrel való pepecselés (ami megjegyzem linuxnál nincs :) )"
Ez így, ebben a formában egyáltalán nem igaz. Igenis le kell tölteni és a rendszerbe kell illeszteni a legfrisebb drivereket. Persze régieket mindkét rendszerben találni, de azzal kitörölheted a ...
Továbbá nem elhanyagolható szempont, hogy sok harverhez egyszerűen NINCS driver, ami persze alátámasztja a tényt, hogy nem kell letölteni, csak éppen használni sem lehet őket. -
HUNIgor #30 "multimédiára ez se lesz használhatóbb"
Eddig ha kiadtak egy Windows-t mindíg sokkal nagyobb volt a gépigénye mint az elődjének.
Én régen azért nem használtam a WindowsXP-t nagyon sokáig mert a játékok többsége akadozott rajta. -
HUNIgor #29 Nekem a telepítők közüll a Debian Sarge net install jön be a legjobban. Van egy 100 Mb-os cd, ami, ha be boot-ol felderíti a hálózatot és a rendszert az Internetről szedi le, mindíg naprakészen a legújabb kernelt, a legújabb driverekkel, a legújabb programokkal. A WindowsXP-t mikor adták ki? A Longhornt mikor fogják?? Mikor jut el a Windows idáig? És akkor hol fog tartani a Linux?? -
Abator #28 Az eddigi longhornos cikkekből azt szűrtem le, hogy multimédiára ez se lesz használhatóbb mint az xp (bár gondolom ezen a téren már nem is sokat lehet újítani...). A Linux meg egyre jobban zárkózik fel használhatóságban, és megvan az a jó tulajdonsága, hogy ingyenes(ja meg stabil meg biztonságos, meg ...).
Egyébként szerintem windows telepítésnél eddig se az volt a zavaró, hogy sokáig tart, hanem inkább a sok driverrel való pepecselés (ami megjegyzem linuxnál nincs :) ), inkább ezen a téren változtathatnának, mondjuk úgy, hogy automatikusan letölti és telepíti őket ... (szép álmok ...) -
#27 El kell, hogy szomorítsalak, de nekem is működik. Ha nem megy, az okokat szinte minden esetben a rosszul megírt 3rd party driverekben kell keresni. -
patrik #26 Az én gépeimen visszajönnek gond nélkül hibernálásból és "alvásból".
nem "tökéletes" driver használatakor volt (VIA nak egy IDE gyorsító drivere) hogy nem jött vissza, de ezzel még más problémák is voltak, egy másik gépemnél pedig egy régebbi 10Mbit-es hálókártya miatt nem jött vissza, de a kártya lecserélése után megoldódott -
#25 En kivancsi vagyok ra, de nem varok tole sokat. Hasznalni ugysem fogom. -
HUNIgor #24 Azért én arra is kíváncsi lennék, hogy milyen gépen két másodperc. -
raingun #23 "Mindössze kettő másodperc szükségeltetik ahhoz, hogy készenléti állapotból újra munkára foghassuk"
Nekem az is elég lenne, ha egyáltalán visszajönne. De a 2. alkalommal ezt sohasem teszi meg.
Eddig semmilyen harverrel és semmilyen win változattal nem bírtam működésre ezt a funkciót. -
Murdoc #22 Én már csak attól félek, hogy normális újítások helyett kézzel-lábbal próbálnak majd letiltani minden fájl-cserélést, lopást, meg még kevésbé lesz változtatható a rendszer, és megint olyan érzésem lesz, mintha nem pc-m, hanem playstationom(urambocsá: xboxom) lenne. De tényleg újíthatnának valamit a kinézetén, ami változtatható lehessen elég rendesen, mert ezek a style xp programok csak úgy szívják a memóriát. Egyébként meg a régi gépememen 3(szavakkal:h-á-r-o-m) éve van rajta a win 98(tele játékokkal, minden programmal), ezen a gépen meg vagy egy hete van újra XP :) -
FTeR #21 microsoft - longdick?
ez ellentmondás
egyébként nagyvalószínűséggel a longhorn csak egy kódnév, úgy mint xp-nek a "Whistler".
habár ehhez már egész jó kis logo-t is legyártottak :) -
HUNIgor #20 Hehehehhee!
ha másért nem, azért biztosan perelnék. -
#19 Sztem ami alapból levesz az érdeklődésből, az a neve. A "Longhorn"-ban nincs semmi ami felvetné az érdeklődést. Nincs a hangzásában semmi, ami arra utalna, hogy ez hozza a következő generációt.
Nekem az XP név sokkal jobban teccik. Igaz, hogy rövid, de egyszerű és van benne valami (2 bötű )
Olyan érzést kelt, mintha csak azé csinálnák, hogy "jóvvanna, legyen már valami. Mit tegyünk bele? mittomén. Mi legyen a neve? mittomén. Longhorn jólesz? megteszi"
Lenne a neve "Longdick", nagyobb lenne az érdeklődés -
HUNIgor #18 "Most mindenki ócsárolja meg leszólja"
Én is szeretem amikor a "nép" olyat ócsárol, meg leszól amit még nem is látott (egy-két alfa, meg béta verzió kipróbálása, nem jelent semmit).
Én olvastam egy cikket, (talán pont itt az sg-n) amiben azt ígérték, hogy sokkal nagyobb figyelmet fognak szentelni a biztonságnak. Hátha komolyan gondolták. -
#17 Amióta van XP, én használom.
Eddig 1X kellett újra felraknom, az is azért volt mert új winyót vettem...Azis volt kb 1,5 éve
Szóval elég stabil pedig folyton nyúzom....
Annó 98 és me-s időkben ,volt hogy 2hetente raktam fel az oprendszert.....
Az XP azokhoz képest álom
-
HUNIgor #16 Az emberek nagy része otthon a számítógépén zenéthallgat, filmetnéz, vagy játszik. Nem tök mindegy, hogy hogy néz ki a Windows? Játék és film közben az úgy sem látszik.
Azért én bízok benne, hogy ez most jó lesz. A Linux egyre jobban terjed és valamit lépnie kell az MS-nek. -
#15 Most mindenki ócsárolja meg leszólja... amikor meg megjelenik mindenki tölti le ezerrel... Az XP egyátálán nem rossz opredszer sőt kifejezetten jó..stabil...stb csak kicsit eljárt felette az idő..kinézet és tudás szempontjából egyaránt... szerintem -
patrik #14 Engem igen , na jó ez túlzás, inkább csak érdekel -
#13 Te lehet. De nem mindenki. Sztem az átlag még mindíg úgy 26-32 perc között mozog. Amúgy szerintem az Xp-vel sincs semmi baj, egy jól kezelhető (számomra stabil) oprendszer. Persze hibái vannak, mint mindennek.
Aki meg ezt most leszója, annak itt a biankó válasz: "Attól hogy a kacsa nem tud úszni, attól még nem a víz a hülye" Lehet értelmezni -
#12 Ghost-tal -
myke #11 érdekes,az XP-t ma is fel tudom rakni 15 perc alatt(vagy még kevesebb) -
Caterpillar #10 Hát hallod te sem vagy egy öreg motoros... -
GABOR16 #9 Valahogy a Longhorn engem nemhoz lázba.
Valaki mást? -
#8 Ne fogadj mert a gatyád is rámegy... -
#7 ÚjREG -
#6 Hallgattál volna, bölcs maradtál volna... -
ac3 #5 ezenkivul mas ujdonsag nem is lesz benne... -
HUmanEmber41st #4 Azért az biztatóan hangzik, h gyorsan bebootol, és 15 perc alatt feltelepíthető.. -
#3 Az emberek már csak megszokásból is átálnak a Longhornra. Már nagyon unalmas az xp. Meg gondolom egy rakás új progrma csak a Longhornon hajlandó csak fútni. Bármibe lefogadom, hogy 95%-ban ugyanaz lesz mint az xp. -
ViperNet #2 Csak jókat írnak a windows-ról... (na persze, ez a stratéga). Szerintem a reklámozása nagyobb, mint amekkora durranás ez a Longhorn. Hisz ez is CSAK EGY operációs rendszer, pont olyan, mint a Linuxok, Solaris...
Persze a befektetett pénzt valahogy vissza kell szerezniük -> óriási reklámozás az előnyökről... -
#1 A Siker garantált!!!