Nagy sikert vár a Longhorn-tól a Microsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez ellentmondás <#idiota>#idiota>
egyébként nagyvalószínûséggel a longhorn csak egy kódnév, úgy mint xp-nek a "Whistler".
habár ehhez már egész jó kis logo-t is legyártottak 😊
ha másért nem, azért biztosan perelnék.
Nekem az XP név sokkal jobban teccik. Igaz, hogy rövid, de egyszerû és van benne valami (2 bötû <#vigyor2>#vigyor2>)
Olyan érzést kelt, mintha csak azé csinálnák, hogy "jóvvanna, legyen már valami. Mit tegyünk bele? mittomén. Mi legyen a neve? mittomén. Longhorn jólesz? megteszi"
Lenne a neve "Longdick", nagyobb lenne az érdeklõdés <#banplz>#banplz>
Én is szeretem amikor a "nép" olyat ócsárol, meg leszól amit még nem is látott (egy-két alfa, meg béta verzió kipróbálása, nem jelent semmit).
Én olvastam egy cikket, (talán pont itt az sg-n) amiben azt ígérték, hogy sokkal nagyobb figyelmet fognak szentelni a biztonságnak. Hátha komolyan gondolták.
Eddig 1X kellett újra felraknom, az is azért volt mert új winyót vettem...Azis volt kb 1,5 éve
Szóval elég stabil pedig folyton nyúzom....
Annó 98 és me-s idõkben ,volt hogy 2hetente raktam fel az oprendszert.....
Az XP azokhoz képest álom
Azért én bízok benne, hogy ez most jó lesz. A Linux egyre jobban terjed és valamit lépnie kell az MS-nek.
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Aki meg ezt most leszója, annak itt a biankó válasz: "Attól hogy a kacsa nem tud úszni, attól még nem a víz a hülye" Lehet értelmezni <#wave>#wave>
Valaki mást? <#lama>#lama><#wilting>#wilting><#lama>#lama>
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Persze a befektetett pénzt valahogy vissza kell szerezniük -> óriási reklámozás az elõnyökrõl...