Trainz Railroad Simulator 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mikorra várható hogy megint lehet regirsztrálni??
És azt nemtudod h lehet leszedni a TRS2004-et vagy a Microsoft Trainz Simulatort vagy mindketõt?

kBagyula
Az a hellyzet, hogy felfüggesztettük egy kis idõre egyéb okok miatt a regisztrációt a Trainz.hu oldalain, technikai problémák miatt. (Az okokat nem részletezném.)

Egyébként ott a fõoldalon a hírek közt:

"Technikai okok miatt a weblapunkra történõ regisztráció átmenetileg szünetel. Elnézést kérünk a kellemetlenségér! Amint a regisztráció ismét lehetségessé válik, az értesítést ezen a helyen megtaláljátok! "

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

2 külön e-mailcímre kértem reg.-et

És nemtudja valaki honann lehet letölteni a TRS2004-et vagy a Microsoft Trainz Simulatort vagy mindketõt?

PLackó
próbálj más e-mail címre kérni reget.

hali a régebbi üziknél volt szó a trainz.hu-ról meg h onnan lehet máv-os vonatot letölteni de ahoz h töltsek regisztrálni kell!én kétszer is regirsztráltam de már 8-9 napja semmi válasz.pedig kéne az aktiválási kód h megerõsítsem e nevem vagy valami ilyesmi! nemtudjátok véletlenül h miért nem tok regisztrláni?

hali azt mért csinálja a játék hogyha be akarok lépni akkor hibaüzenetet ír ki?

sziasztok szerintetek a trainz railroad 2006 vagy a 2004 et tõtsem le?
hali hogy lehet megnagyobbitani a pályát amit én csinálok
terasz
srácok.
2006-ban benne van alapból a francia TGV pályrendszer?
Hello!

Ehhez a játékhoz van valamilyn magyarítás???

V43 1105
Hogy jön ide a RT 3? x(

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

hello!
valaki nem tudja elküldeni a railroad tycoon 3 magyarosítását?
nagyon kéne mert nem tudok olaszul.Please!!!!!!!!
E-mail:[email protected] vagy [email protected]
köszi
ezt a játékot honna nlehet leszedni?köcc
e
leho94
nem tudná vki átküldeni msnen a data3.cab fájlá[email protected]
lécci!E-nélkül nemtom feltelepíteni!

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

leho94
nem tudtok egy oldalt mondani ahonnan le is lehet tölteni vmit??????inkább pályák kellenének meg m41-es szerelvény ami Pest-Lajosmizse között jár

hy metrót szeretnék a játékhoz nem találtam sehol ha esetleg valaki tudja honnan lehet letölteni pls help !!! ( metró alagót stb..) thx

Helló
Lehet hogy lefogtok vadászni de nem baj
Ugye akkor nincs hozzá magyarosítása ha van akor mondjátok meg léccike hogy honnan lehet leszedni köszike
heló😄
Hali, kellene nekem egy kis segitség: hogyan tudok a letöltött mozdonyokkal menni a játékban? Fel van installálva minden mozdony, amit betettem, a Railroadon meg is tudom nézni, csak nem tudok menni velük. PLS segitsetek

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

LaL33
Szevaztok
Tudom hogy már 1 párszor kérdezték, de én akkor is felteszem újra a kérdést honnan lehet letölteni a progit.
Lehet hogy lama vagyok, de akkor is help plz.
GyaxyBoy
he! új helyen va!
http://deli.triak.hu/

ne

KERESS WAZZ!!!
DJ Skyline
bekéne regisztrálnod oda! csak a regisztrált felhasználóknak elérhetõ a letöltés szekció!

leho94
honnan lehet letölteni a játékot?

sziasztok tudnátok abba segíteni hogy honnan lehet leszedni magyar vonalakat mert néztem és daninak az oldalán lenne de a trainz.hu oldalán olvastam hogy ott van de már off az oldal. köszi

CB: Kis Lámpás Jimy

leho94
valamilyen ehhez hasonló vonatszimulátort honnan lehet letölteni?

solle
ingyen le lehet valahonnan szedni?

kBagyula
Építesz, vezetsz, fuvarozol. Kereskedelem nincs benne sajna.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

GyaxyBoy
Itt mit is kell csinálni? Van benne business? Vagy csak építesz és vezetsz?!
tudsz ilyen vagont mondani?
Firerock
honann tom letölteni a játékot??

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Joxy
Olyan kocsi-t kell letöltened, amiben van ilyen funkció, és azt be tenned a szerelvénybe.

Hali all! Nincsen a játékban olyna nézet mintha egy vagonban ülnénk? az MS train sim ben volt de itt nincs vagy csak én nem találom? hiányolom belõle!
Megjent egy kiegészítõ?? Milyen kiegészítõrõl van szó, mert én ugytudom hogy nincs MAGYARITÁS a TRS2006-hoz.<#wow1><#wow2><#mf2><#vomit><#unalmas><#duhos2>

Én még gondolkodtam hogy ha autózásra is kiadják a programok, és lehet majd autózni a saját építésû pályán.

itt ebbe a forumba tud valaki modellezni a trs alá?

Csá!

Nektek nem ír ki hibát telepítéskor? vmi crc error asszem. És ha kihagyom akkor nem indul el a game, vmi fatal error van <#falbav>
Ha magyarított vonatszimulátort akarsz, akkor az MSTS marad egyedül... A TRS nem magyar, és nem is lesz egy darabig.
ja de hogyha ezt nem lehet teljesbe letölteni akkor van valamien más hasonló vonatszumulaátor aminek a grafója is ilyen ennél rosszabb ne legyen meg lehet utasokat is szálítani és vannak megálók és persze ingyen tejesbe le lehet tölteni

Charly
Nincs még magyar pálya a progihoz<#pardon1>

Charly
Nem fogsz semmire menni a warezzal hidd el<#vigyor2>

Charly
Nem biztos hogy elég nagy a géped<#hehe>

de ha ezt nem lehet letölteni ingyen akkor jó lessz a 2004 es vagy valamien ilyesmi grafikájú vonatszimulátor amihez lehet leszedni majd magyarítást meg ilyeneket meg ugyanezek majdnem mindent meglehet benne csinálni

hali valaki elmondaná inkább leírná hogy honnan lehet a teljes játékot ingyen letölteni de ha leírná valaki azt úgy konkrétan ha lehet akkor egy linket is adhat kössz. ja és ha valaki válaszol ott a válasz gomb

valaki ebbe a fórumban, rendelt már TRS2006-ot?

Nekem pontosan kell leirni hogy hogyan rendelhetõ meg a TrainzRoad Simulator 2006?

Csá!

köszi

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

Vmi olyasmit ír, hogy enyhén fékezd meg a vonatot, és elkezsd lassulni.

Ati

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

csá! itt mit kell csinálni?

Csá!Melyik a jobb a 2004 vagy a 2006? Mert néztem a screen shotokat de a 2006-nak az elsõ képeken elég csúnya a grafikája. A gépigéyn nem fontos mert elég nagy vasam van hozzá.(Pl.: GeF7600)

PLackó
engem is érdekelnének pályák,fõleg magyarok 😊

Hi. Pályákat honnan tudok letölteni az Auran download station-on kívül. Mer a trainz.hu-n minden van csak pálya nincs. Mozdonyokból már tele vagyok már csak pálya kéne. Ja és vmi metrós pályát nemtudtok mint pl az a német metrós pálya csak ne keljen hozzá auran regisztráció. thx

Ati

nálam valamiért patcheés után mikor betölti a pályát kiír egy hibaüzit és nem jön be semmi