597
-
ekepista #597 sziasztok atrainz 2006hoz tudtok letölthető mozdonyokat külden köszi -
tamas0713 #596 Sziasztok! Valamelyikőtök nem tud egy cd kulcsot adni a trs 2009-hez? -
picnic #595 Szevasztok! Segítsetek légyszi, a következő a gondom: pár hónapja leszedtem a gépről a TRAINZ-t, de most újra felraktam. Viszont voltam olyan okos, és az Auran-os felhasználói jelszavamat meg elfelejtettem, így nem tudok semmit letölteni. Tudja valaki, hogy mi ilyenkor a teendő? A választ előre is köszönöm. -
Lackoooo #594 Jah és hozzá metrókocsit :) -
Lackoooo #593 Hali
Segitsetek lécci
Honnan lehet letölteni a 2-es vagy 3-as metró trainz-re? -
szilix #592 Kszönöm szépen a segítséget!
Sikerült elindítani! :D -
#591 Azt a haverod tette fel, ha uninstallálja, akkor vélhetően jó lesz a trs, de cserébe nem tud majd olyan filmeket nézni, amikhez a kodekek kellenek.
Egyszerűen tegyen fel xvid és divx kodeket esetleg még ac3 kodeket. Ezek a "megapackok" mindenre jók, csak arra nem amire kitalálták őket. -
szilix #590 S ha kitöröljük ezt akkor az nem fog gondot okozni valami mással?
Vagy ezt a játék tette fel?
(sorry de nem vagyok valami nagy gépzseni...)
-
#589 Szedje a haverod le azt az "ace mega codecs packot" a gépéről. :) -
szilix #588 Szaisztok!
Olyan dologban kérném a segítségetek hogy felraktam a saját gépemre a TRS2006-ot és ment... DE! Haver gépére is feltoltam és itt már nem ment!
Állandóan egy Fatal Error hibapanellel bezárja a játékot....(pedig még a menü sem jött be...
A Gép paraméterei magasan verik a játék követelményeit...(enyém kissebb s azon szépen ment...)
Itt van az a panel amit mindig kidob:
S hogyan lehetne megoldani hogy fusson a gépen a geme??
(Újratelepítés már volt... s nem segített... :( )
A segítséágeket előrre is köszönöm!
Üdv.: Szilix -
hun violetta #587 megirná valaki hogy a trainz 2004-et torrentröl le lehet-e szedni mert a gyerek már megörit a 2009-es nem megy a gépén msn cimem [email protected] -
picnic #586 Rendszerkövetelmény
Processzor: Pentium 4 2,2 GHz vagy ennek megfelelő
Memória: 1 GB
Operációs rendszer: Windows XP (SP3) / Vista
Optikai meghajtó: DVD
Merevlemez: 2,55 GB
Grafika: nvidia GeForce 2 vagy ennek megfelelő
Hang: DirectX 9.0 kompatibilis hangkártya -
Desiro #585 Sziasztok!
Szeretném megtudni a trs-nek az ajánlott gépigényét, ha valaki tud effelől valamit egítsen nekem.
Előre is köszönöm. -
picnic #584 Nekem majdnem pontosan ugyanilyen volt a konfigom, szóval a következőket tudom mondani: ha kisebb terepasztalt építesz, elszórtan kisebb állomásokkal, azt talán elviszi a gép, kisebb beszaggatásokkal. Hatalmas pályaudvarokról, és felsővezetékről pedig ne is álmodj! A nagyobb méretű gyári pályákat szintén felejtsd el. Sajnos eléggé nagy a játék gépigénye, ha igazán élvezni akarod, rakjál be egy jóval erősebb procit. Egyébként nagyon jó kis progi, én már évek óta nyúzom! -
#583 üdv!
most töltöm a trainz 2006 ot és az lenne a kérdésem hogy ilyen gépigényen fut-e? :proci:2,6 intel celeron
1,5 Gb ram
256MB Geforce FX 5500 video kártya
-
picnic #582 Ha egyből vonatokat akarsz vezetni, akkor a driver menüpontot válaszd ki, ha saját egyedi terepasztalt akarsz létrehozni, akkor pedig a surveyor-t. -
nono27 #581 Sziasztok!
Ho Trainzen elfelejtettem a jelszómat de mégse küldenek újat miért? -
dj norboo #580 Hy..
Még nagyon új vagyok a játékba..most tettem fel..11 re ment fel..
De nem tudom hogy kell elindítani a játékot.. 5 pontot ad ki de egyik se az..csak valami tervezőst ad be.. lécci akinek van ideje segítsen..thx.. -
#579 Szia
Itt le van írva a módszer. -
#578 sziasztok hogyan lehet modelleket betenni a trs 2006 ba ?
-
#577 Szia
Remélem ez működik:
ATR6-EF5V-7RJY-7H2S-KNHV-LWVF
-
Demy88 #576 Sziasztok
LÉGY SZIVES SEGÍTSETEK NEKEM!
Hol tudok letölteni TRS2006hoz serial-t?
KÖSZÖNÖM!!! -
mujdo #575 Sziasztok!
A Luvr.net-ről letölthető Keleti PU működik valakinek? (Mert nekem nem jelenik meg.)
Üdv. -
nemobf2 #574 tunda valaki pályát küldeni meg pár cuccot?? pls:$
itt a koliban nem megy a trqainz .hu otthon meg keveset jutok nethez...
pls vki aki tud kóldjön pár dolgot, elöre is köszönöm -
#573 Nem készült, mert a játék nyelvfilejait nem lehet kibontani.
Sajnos... -
#572 hi
a játékhoz készült magyaritás? -
edy 102 #571 helo volna egy olyan gondom hogy urlyra kelet telepiteni a gépet és most a TRS2006 telepitölemezén nem akar futni kélygenerátorlya most mit lehet teni? a válaszotokat elöreisköszönöm -
Zotya16 #570 hello! és hogy oldotttad meg a problémát ? mert nekem is ugyanez van , mint neked..
válaszodat elöre is köszönöm -
ELF 001 #569 oké megoldottam -
ELF 001 #568 sziasztok tudnátok nekem segiteni ? feltelefitem a trs 2006 - ot és amikor elinditom azt irja fatal error has occured meg a codecpackrol ir valamit ! aki tud segitsen !!! köszönöm. -
trix #567 Szia els zeretném tőled kérni az IC kocsikat meg az étkezőkocsit tudok cserébe dolgokat adni :P
-
#566 A 700 MB-s patch nálatok működött? Én feltettem,és elcseszte a játékomat(nem jelenített meg rengeteg pályát, és járműveket se) -
#565 Hy
Hogyan, vagyis melyik pályán lehet vezetni TGV-t? -
picnic #564 Mindig raksz egy üres terpkockát a már meglévőhöz. -
Dominic901 #563 Hali pályaépítésnél hogy lehet nagy pályákat készíteni?
pls help -
lluuiiggii #562 Hali!
Valaki meg tudná mondani hogya a full szimulátorokat honnan lehetne letölteni ingyenesen.Köszi -
koj #561 Sziasztok! Valaki tud egy warezt-t ahonnan le lehet tölteni? Torrentbe nem nagyon jön!! Létszi segítsetek! -
koj #560 Sziasztok! letöltöttem a demót és a játék szerintem SZUPER!!!
Most töltöm a teljes játékot! De nem tom hogy kell a vonatokat elindítani! Valaki segítene? -
#559 Link. -
#558 kérdés.
itt neked kell felépíteni a pályát? vagy van felépítve.
THX a választ
1 kérés aki tudja a Trainz Railroad Sim 2004 topik címét az írja ide pls
1000 hála