696
Mutasd meg a többieknek a kedvenc játékvideóidat!
-
#16 már megérte megnyitni a topicot, jó kis videók! -
#15 SA BadLuck -
#14 SanAndreas videóm -
#13 Sturmovik ---> -
#12 Igazából lenne még vagy 2 movie ezeken kívül... de azok 100 mb-on felüli méretűek és hát inkább hagyom... -
#11 te vagy Freak? na mindegy.
Itt egy rakás racingmovie
http://hsw.hu/funmovie.shtml
A 2 nekem legkedvesebb:
Days Of Thunder (Mint a villám) (210 mb) remake, a verseny részek NR2003-al, a többi az eredeti film
Phantom NASCAR (a HSW liga idei szezonjának első összefoglalója)
-
#10 Helyes!
Vegas a power! -
#9 Nemsoká jön az enyém is a San Andreas-ból.
Bár csak fél nap alatt dobtam össze azért aranyos lesz. -
#8 Driv3r home movie 01
Driv3r home movie 02
A cím magáért beszél :-)
lenne még egy flatout is... csak az még nincs kész :( meg az már vegasos, nem ulead -
#7 Crackelt Farps v2.60
Ide is berakom, hátha segít valakinek. -
#6 valahogy hozza kene jutni egy mukodo verziohoz, es az a legjobb, ha mindenhol probalkozol ahol lehet :) -
#5 itt is próbálkozol? :) -
#4 elosszor is nem tudna adni nekem valaki egy mukodo fraps -et? lehetoleg valami crack -elt valtozatot mert ma kettot is linkeltek de egyik sem volt hajlando elindulni! -
#3 Nascar Racing 2003 bajnokság videó
Sturmovik videó
sajátok -
#2 ió 5let -
#1 Videók Játékokból
Mutasd meg a többieknek a kedvenc videóidat!
Hi! ezt a topicot a Screenshotok Játékokbol! mintájára csináltam, mert ugy vettem észre hogy egyre többen csinálnak pl a fraps segítségével jó kis videókat kedvenc játékaikból! Ezek engem, meg gondolom másokat is érdekelnének, szóval jöhetnek a linkek!
Persze lehetnek már régebbi mások által készített videók is! Én is 1 ilyen linkel fogok kezdeni ugyanis saját vidijóm még nincs, ill. ami van az túl nagy ahoz hogy vhova is feltöltsem.
q3 trick videó, nekem ez az 1ik kedvencem, pedig nagyon keveset játszottam vele. [/URL]The Art of Tricking
Sokféle játékból sokféle videó:)www.own-age.com
Ha lehet csak és kizárólag játékosok által készített videók legyenek, tehát mindenféle játékmegjelenéssel meg promotálással kapcsolatos videókat ne ide rakjatok be!