696
Mutasd meg a többieknek a kedvenc játékvideóidat!
-
-
LOÁÁÁÁÁL!:DDDDD -
Hát ez qrva nagy :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
FlatOut Jackass (FlatOut)
Méret: 4,75 MB (Szélessávú kapcsolat ajánlott)
Hossz: 1:17
Szerző: Reménytelen
Bitsűrűség: 512 kbit/s
Képkocka/másodperc: 25
Attűnési effektekben gazdag videó, mely a FlatOut játék bónusz pályáinak a legidiótább darabjait mutatja be. (Távolugrás, magasugrás, darts, bowling, bohóc, piros kör) -
amúgy király topic, ment a kedvencekbe! -
Én is tervezgetek egy videót, de még csak a forgatókönyv van meg, meg hogy milyen jelentekre lesz szükség...(GTA:SA :DD) -
www.own-age.com rengeteg játékból van itt movie -
az első fölfele spirál talán kicsit túl hosszú, de egyébként szép hullámvasút.
-
Még hogy spam! És azokra nem is gondolsz, akik szomorúan olvassák a topicot, mert ők nem oszthatják meg saját videóikat???
-
Az utóbbi király!
Jutalmad: 1000$ + Respcet =
San Andreas feeling -
két pofont, amiért feleslegesen telespammelted a topicot 

-
Találtam még egy jó kis oldalt: www.sendmefile.com
Lehet válogatni az eddigiek közül, de most már valami jutalmat érdemelnék a szorgos gyűjtőmunkámért...
-
hát, a játékvideó kategóriába cs fragmuvi is beletartozik, zasl... -
Ez jó,...megy. :) -
Segítség! nevű hullámvasút (Rollercoaster Tycoon 3)
Méret: 7,94 MB (Szélessávú kapcsolat ajánlott)
Hossz: 2:11
Szerző: Reménytelen
Bitsűrűség: 512 kbit/s
Képkocka/másodperc: 25
Akadások néhol előfordulhatnak, mikor nagyon gyorsan száguld a kocsi. -
ITT található pár BF2 és egy Driv3r vidijó. -
Bocs, hogy ennyi alkalommal írok, de megcsináltam rendesen, úgy, hogy egyből a letöltés induljon el: Katt ide! -
Innen is le lehet, tölteni, alul válasszátok a "Free" gombot. Ebben az esetben nem támogat letöltésvezérlőt, de talán kibírjátok!
(Utána az oldal alján 12 másodperc múlva le lehet tölteni a fájlt: Cél mentése más néven) -
Nos, ezelőtt én kérdeztem, most meg én adom a linkeket. Találtam egy még jobb oldalt ilyen célra... www.rapidshare.de
Ide is fölrakom a vidót, remélem, innen le lehet tölteni rendesen...
(Ja, és ezen az oldalon azt is látod, hogy eddig hány megát töltött fel az adott fájlból!) -
jah, válaszom #29re nekem is hasonló -
ja -
ponty1 #35 Nagyon nagy videó ! -

:) ez kész
-
ponty1 #33 Nem csináltam még soha felvételt játékról de érdekelne a dolog ! Segítene valaki hogy milyen programmal kell és hogy ! Azt megköszönném ! -
psssssssszt!! :) -
Ezt letölteni nem lehet? 
Csak "helyben" megnézni ? -

-
Na, itt az én videóm. (1,73 MB) -
Na figyeljétek, mit találtam! www.putfile.com
-
Na jó, de nem vagyok egy webdesigner... 
Amúgy meg az atw-ről letiltják, ha egy ideig nem foglalkozol az oldallal, nem? -
regelsz egyet atw-n, semmiből nem tart :) -
Valaki mondjon egy kepfeltoltes.hu-hoz hasonló linket, ahova ingyen fel lehet rakni a videókat! Köszi! -
szépen arattátok egymást:) ez egyfajta roncsderbi lenne? ne ismerem a flatout-ot ilyen mélységében:) -
megelőztek :(
Töltöm :) -
Egy kis Flatout multi videó(flatout_online.zip (74.40Mb)).A videót nem én vágtam, csak közreműködtem a nyersanyag felvételében 3 másik sg-s összefogásában. -
A topik 5letes :)
Nah majd én is rakok fel pár dolgot.
-

-
akkor jól ráreztem:)
[nem olvassa gta topicot] -
pont előtte pár perccel kezdtünk erről tárgyalni a GTA:SA topikban:) szerintem, ha Te nem, akkor Én(vagy más) megcsinálja:)) ez felér 100 korábbi felesleges topikkal. -
eltérő stílus,de a zene mindkettőben űt! nascar alatti pedig