696
Mutasd meg a többieknek a kedvenc játékvideóidat!
  • Kaszi46
    itt már nem1szer le lett irva mivel vannak a videók csinálva, sőt be is lett a fraps legújabb verzója linkelve crackel együtt!
    ha arra nem vagy képes hogy nyamvadt 94 üzenetet elolvass akkor ne sok segítségre számíts!!

apropó hol vannak a MAI videók?:)
  • Istencsászár
    talán ha néznéd hogy mibe mekkora felbontás milyen minőség.......odairja hány mb lesz milyen paraméterrkel...olvass csak ennyi
  • bazza
    Ti mivel tömörítitek a videótokat? A Vegas most csinált nekem egy 100 megás videot 3 percből, és szeretném összébbnyomni, de nemtaláltam normálisan működő tömörítőt!
  • reménytelen
    Nekem kellett egy kis idő, míg a Vegas 6-ba belejöttem, de megéri vele fogalkozin! (Szerintem)
  • Carlos
    Na, játékból kiszedni videót a FRAPS-al tudsz.
    Aztán pedig egy olyan programmal vágod meg, amilyen a szívedhez közel áll.
    Movie Maker, Adobe Premier, Vegas, amiben jártas vagy.
  • reménytelen
    Fraps
  • ponty1
    Játékból szeretnék felvenni videót ! Még nem csináltam ilyet soha de lenne egy két ötletem miből csinálnék jó videót ! Csak annyit szerettem volna kérni hogy mondjatok egy programot amivel ezt megycsinálhatom ! És jó lenne egy link is ahonnan leszedhetném :)! Ezt amúgy már leírtam 1x de nem írtatok semmit ! (#33)
  • reménytelen
    Ha nincs bekapcsolva a Frame limiter a menüben, a fraps beállításainál meg ki van pipálva a No Sync, akkor megy az 40-en, 50-en is, bár sok értelme nincsen, csak a teljesítménynövekedés nagy...
  • Carlos
    Fura. Én def. 30-on hagytam és simán ment a Sa alatt.
  • bazza
    már műxik rendesen, csak vissza kellet venni 16 FPS-re...
  • Carlos
    Mit szeretnél kérdezni?
    Hogy vágni effektezni, vagy kiszedni játékból?
    És lécci vegyél vissza, mert csak!
  • ponty1
    NEM IGAZ NEM LEHETNE VÁLASZOLNI !!!!!??????????????????????????????????
  • Carlos
    2.6.3 és nekem tökéletes lett.
    Mármint a viszonyokhoz képest.
    Aztán meg ugye úgyis vágni kell a nyers videót, meg ilyenek, utánna lehet tömöríteniu.
  • Carlos
    index nekem is volt. 95 mega és 1 nap alatt leb***ták a picsába.
    És ez már nem az első eset (második).
  • z0ty #82
    tessék itt a legfrisebb aclais muvi linkje :)
  • z0ty #81
    aclais sem rossz, csak nem az én stílusom :D
  • ponty1
    Mondanátok egy jó progit amivel csinálhatnék videót ?
  • DJ Skyline
    én atw-s vagyok és már 3x regeltem ugyanazt a tárhelyet...pedig csak össz vissz 10 mega volt rajta az is 2 SA videó...
  • bertino
    ehh mégse,majdcsak holnap ha hazaértem :( máris törölték nekem is tárhelyem, most meg nem regelek ujat :(
  • bertino
    majd akkor én feltöltöm csak igyekezzetek a letöltéssel :DDDD
  • bertino
    De fasza... mondom nem érdekel belinkelem annyira jó... :) van saját lapjuk, de onnan az a movie ugy tűnik tárhelyszolgáltató által törlésre került :(
  • bertino
    Aclaist kellene belinkelnem... :) volt miskolci sztech találkozó és ott volt home movie verseny, bár az is CS amit nem kedvelek, viszont kivételes, még meglátom belinkeleme-e ide majd, sajnos nem az enyém, de a movie tényleg kivételes. Na valami olyasmi előretörésre számítok én is a flatout alatt majd, mint ami abban van :-)

jah jóreggelt
  • bazza
    pedig de...sajnos. ->2.6 nincs ennél jobb verzió? Te melyiket használod?
  • Istencsászár
    nálad van a probléma nemgyorsit az semmit
  • bazza
    25-öt és a 30-at is kipróbáltam de felgyorsítja a játékot mindkettőnél! :(
  • bazza
    Ráadásul már itt várja a Vega, hogy rendes múvit csinálhassak, dehát még anyagot se tok csinálni a fraps-el, akkor micsináljak?!
  • z0ty #70
    fps-nél mennyit állítottál?
    25 v 30 legyen
  • bazza
    nem az a fő probléma... teee nagyokos! :))
    "olyan felvételt csinál mint egy gyorsítottfelvétel"
    "Ráadásul a hang is késik!"
  • Istencsászár
    te agyonsikolázott talán tömöriteni convertálni kéne:D és máris a 1 perces cucc pár mb
  • bazza
    Az összes FRAPS ilyen szar? ->#7
    Most próbáltam először, de olyan felvételt csinál mint egy gyorsítottfelvétel, és 1 perc-> 150 mega! Semmi beállítás! nuku! Ráadásul a hang is késik! borzalom...
  • z0ty #66
    #44 - gondolom senkit sem érdekel, de több mint 8 perc! :D
  • Amse
    enyémet is, hogy b*****k meg.volt fent 80 mb és index.html-is volt fönt, sőt még figyeltem is, hogy ne directlinkeljek.komolyan nem értem.szar az összes magyar ingyenes tárhely.
  • Carlos
    Faxé törölték az uw-es tárhelyemet?
    Nem volt rajta 200 mega (még 100 se)...
  • Carlos
    Nekem vannak jóféle videóim.
    egy 185 megás CRC videó, meg egy jó kis Battlestation: Midway videó. Azis jóféle vagy 5 perces (165Mb), csak azt nem tehetem fel.
    Az a baj, hogy 15 K-val töltök fel és beleőszülök mire felér a 185 mega...
    Ha este megy a gép, akkor nemtok tőle aludni... :)
  • robotnyk
    még gyűjteni kell hozzá :)
  • Carlos
    Annyi baj legyen! :)
  • bertino
    Azért nagyobbakat is emberek :) Ha kis darabokból összeállítotok egy nagyobbat(monnyuk 3 perces, de az is kevés még sztem :-) alátesztek frankó zenét, ütemre vágjátok a képet(ma már két kattal lehet minden progiban) netán megtűzdelitek pár izgi ritka effektel máris kész egy fankó home movie :-) Megéri szenvedni vele, főleg ha utána magának a készítőnek is tetszik a cucc!
  • robotnyk
    moderaten maradt véletlenül, sry
  • Carlos
    Törés kikapcsolva???
  • robotnyk
    Nascar Racing 2003 Season
    8 mbyte