696
Mutasd meg a többieknek a kedvenc játékvideóidat!
-
itt már nem1szer le lett irva mivel vannak a videók csinálva, sőt be is lett a fraps legújabb verzója linkelve crackel együtt!
ha arra nem vagy képes hogy nyamvadt 94 üzenetet elolvass akkor ne sok segítségre számíts!!
apropó hol vannak a MAI videók?:) -
talán ha néznéd hogy mibe mekkora felbontás milyen minőség.......odairja hány mb lesz milyen paraméterrkel...olvass csak ennyi -
Ti mivel tömörítitek a videótokat? A Vegas most csinált nekem egy 100 megás videot 3 percből, és szeretném összébbnyomni, de nemtaláltam normálisan működő tömörítőt! -
Nekem kellett egy kis idő, míg a Vegas 6-ba belejöttem, de megéri vele fogalkozin! (Szerintem) -
Na, játékból kiszedni videót a FRAPS-al tudsz.
Aztán pedig egy olyan programmal vágod meg, amilyen a szívedhez közel áll.
Movie Maker, Adobe Premier, Vegas, amiben jártas vagy. -
Fraps -
ponty1 #90 Játékból szeretnék felvenni videót ! Még nem csináltam ilyet soha de lenne egy két ötletem miből csinálnék jó videót ! Csak annyit szerettem volna kérni hogy mondjatok egy programot amivel ezt megycsinálhatom ! És jó lenne egy link is ahonnan leszedhetném :)! Ezt amúgy már leírtam 1x de nem írtatok semmit ! (#33) -
Ha nincs bekapcsolva a Frame limiter a menüben, a fraps beállításainál meg ki van pipálva a No Sync, akkor megy az 40-en, 50-en is, bár sok értelme nincsen, csak a teljesítménynövekedés nagy... -
Fura. Én def. 30-on hagytam és simán ment a Sa alatt. -
már műxik rendesen, csak vissza kellet venni 16 FPS-re... -
Mit szeretnél kérdezni?
Hogy vágni effektezni, vagy kiszedni játékból?
És lécci vegyél vissza, mert csak! -
ponty1 #85 NEM IGAZ NEM LEHETNE VÁLASZOLNI !!!!!?????????????????????????????????? -
2.6.3 és nekem tökéletes lett.
Mármint a viszonyokhoz képest.
Aztán meg ugye úgyis vágni kell a nyers videót, meg ilyenek, utánna lehet tömöríteniu. -
index nekem is volt. 95 mega és 1 nap alatt leb***ták a picsába.
És ez már nem az első eset (második). -
tessék itt a legfrisebb aclais muvi linkje :) -
aclais sem rossz, csak nem az én stílusom :D -
ponty1 #80 Mondanátok egy jó progit amivel csinálhatnék videót ? -
én atw-s vagyok és már 3x regeltem ugyanazt a tárhelyet...pedig csak össz vissz 10 mega volt rajta az is 2 SA videó... -
ehh mégse,majdcsak holnap ha hazaértem :( máris törölték nekem is tárhelyem, most meg nem regelek ujat :( -
majd akkor én feltöltöm csak igyekezzetek a letöltéssel :DDDD -
De fasza... mondom nem érdekel belinkelem annyira jó... :) van saját lapjuk, de onnan az a movie ugy tűnik tárhelyszolgáltató által törlésre került :( -
Aclaist kellene belinkelnem... :) volt miskolci sztech találkozó és ott volt home movie verseny, bár az is CS amit nem kedvelek, viszont kivételes, még meglátom belinkeleme-e ide majd, sajnos nem az enyém, de a movie tényleg kivételes. Na valami olyasmi előretörésre számítok én is a flatout alatt majd, mint ami abban van :-)
jah jóreggelt -
pedig de...sajnos. ->2.6 nincs ennél jobb verzió? Te melyiket használod? -
nálad van a probléma nemgyorsit az semmit -
25-öt és a 30-at is kipróbáltam de felgyorsítja a játékot mindkettőnél! :( -
Ráadásul már itt várja a Vega, hogy rendes múvit csinálhassak, dehát még anyagot se tok csinálni a fraps-el, akkor micsináljak?! -
fps-nél mennyit állítottál?
25 v 30 legyen -
nem az a fő probléma... teee nagyokos! :))
"olyan felvételt csinál mint egy gyorsítottfelvétel"
"Ráadásul a hang is késik!" -
te agyonsikolázott talán tömöriteni convertálni kéne:D és máris a 1 perces cucc pár mb -
Az összes FRAPS ilyen szar? ->#7
Most próbáltam először, de olyan felvételt csinál mint egy gyorsítottfelvétel, és 1 perc-> 150 mega! Semmi beállítás! nuku! Ráadásul a hang is késik! borzalom... -
#44 - gondolom senkit sem érdekel, de több mint 8 perc! :D -
enyémet is, hogy b*****k meg.volt fent 80 mb és index.html-is volt fönt, sőt még figyeltem is, hogy ne directlinkeljek.komolyan nem értem.szar az összes magyar ingyenes tárhely. -
Faxé törölték az uw-es tárhelyemet?
Nem volt rajta 200 mega (még 100 se)...
-
Nekem vannak jóféle videóim.
egy 185 megás CRC videó, meg egy jó kis Battlestation: Midway videó. Azis jóféle vagy 5 perces (165Mb), csak azt nem tehetem fel.
Az a baj, hogy 15 K-val töltök fel és beleőszülök mire felér a 185 mega...
Ha este megy a gép, akkor nemtok tőle aludni... :) -
még gyűjteni kell hozzá :) -
Annyi baj legyen! :) -
Azért nagyobbakat is emberek :) Ha kis darabokból összeállítotok egy nagyobbat(monnyuk 3 perces, de az is kevés még sztem :-) alátesztek frankó zenét, ütemre vágjátok a képet(ma már két kattal lehet minden progiban) netán megtűzdelitek pár izgi ritka effektel máris kész egy fankó home movie :-) Megéri szenvedni vele, főleg ha utána magának a készítőnek is tetszik a cucc! -
moderaten maradt véletlenül, sry -
Törés kikapcsolva??? 
-
Nascar Racing 2003 Season
8 mbyte