696
Mutasd meg a többieknek a kedvenc játékvideóidat!
-
#136 Jah! Vegas 4.0c - MPEG-2 -
dav1d #135 -
#134 Milyen progival rendereltél?
Vegas? -
#133 Ehhez még gyakorolni kell, mert egyelőre kínai! :DD -
#132 nekem még sose töröltek, ahova én töltök 2 hónapos, és minden nap frissítődik, tehát tuti nem törlik... -
#131 bitráta beállítással be lehet azert lőni a megfelelő képi minőséget(xvid és divx nél legalábbis)! ja és a hang tömörítésével is lehet lehet sprorolni a mérettel! -
#130 Mi a különbség?
(épp frissen csinált és a "működő" között) -
#129 Én is 15k-val töltök fől, és 266-al le! ;)) -
#128 Annyi baj legyen.
Ezekszerint Te is 15 K körül töltesz felfelé... :) -
#127 én működő tárhelyre töltök föl, azt tuti nem törlik! -
#126 2h múlva fent lesz UW-n: "Bérgyilkos a szomszédom San Andreasban" fán múvi báj bazza(naggyon gaggyi! :DD) -
#125 Jaja...Csak az a baj nálam, hogy 15K-val tok feltölteni.
130-al meg lefelé.
Szóval én azért nem rakok fel videket.
Meg a kurva uw és atw másnapra kinyirja a tárhelyemet. (index.html is van pedig.) -
#124 Áhhh. leszarom. ez a dr.divx is elcseszte a minőséget és még ígyis 27 mega.
inkább hagyom 100 megán, aki akarja úgyis leszedi, ráadásul, sztem itt mindenki szélessávú. -
#123 Akkor asszem leszedem.
Ha baleset, rossz nem lehet! -
#122 lehetne akár flat out videó is f1 köntösben, annyi baleset van benne -
#121 Valami krekk vagy szériaszám nincs hozzá? -
#120 Csekk... -
#119 Plato.Video.Converter.v2.08
Íme egyszerű de nagyszerű -
#118 Köszi! -
#117 jó majd ide beirom nemsokára -
#116 Nekem sosem jött be.
Valahogy túl macerás. -
#115 sztem jobb lenne ha VirtualDub-al kezdenéd a tömöritést és vágást! egyszerű és nagyszerű! -
#114 Nekem is jöhet... :) -
#113 Megéri majd 400 megát leszedni?
Miez? -
#112 ha tudsz várni 1 órácskát adok egy kiváló és tök egyszerő konvertáló progit majd privit figyeld..
-
dav1d #111 Index F1 -
#110 mindegy, nemértek hozzá...most dr.divX-el próbálom kicsit csitítani. -
#109 Helyes! Várom.
Amúgy én a 4.0c-t javaslom! -
#108 make movie otvannak a formátumok avi. mpg, wmv stb.... azon belül is jópár és ott odairja mekkora lesz a várhato máret meg az egyéb adatokat.. -
#107 "talán ha néznéd hogy mibe mekkora felbontás milyen minőség.......odairja hány mb lesz milyen paraméterrkel...olvass csak ennyi"
Itt leírtad hogy hol nézzem meg? :OO -
#106 hát nemigaz leugatlak??? leirtam teeee a megoldást...........!!!!!!!!!
énse rég kezdtem a vegast pár hete de olyan alapdolgokat kérdezel amire bárki rájön... -
#105 Hát, most nővérem mutogatott benne(de sztem ő se vágja rendese), ez most a 4.0, és eddig tetszik, bár mondom, most vágtam először, szóval nemtudok viszonyítani semmihez. De majd ti is megtapasztalhatjátok a bénaságomat, sebaj, várom az építő kritikáat(ha minden ok, még ma felmegy a múvim) -
#104 OK.
Hogy tetszik a vegas? -
#103 nem. mindenkinek. -
#102 Ez nekem jött? -
#101 Jóvan bakrameg, de MA használtam először Vegast, és MA vágtam először videót. Szóvel ebben a témában minden új. Kérhetnék egy kicsivel több tolarenciát?! -
#100 csak leugatod a másikat, de azt hogy hol van amit írtál azt már nem lettél volna képes közölni mi? -
#99 Használj codec-eket. Csodákra képesek! -
#98 Máris belejöttél?
Nekem kellett hozzá jópár hónap...
4.0c sokkal gyorsabb. Én azt javaslom inkább. -
#97 Húbazzeg mér vagy ilyen kurva ellenséges?