696
Mutasd meg a többieknek a kedvenc játékvideóidat!
-
#216 repüljetek jetpack-el, majd játszátok vissza! ;) -
#215 Sokminden egyébbel!
Mingyárt megnézem...
Klassz! :) -
#214 nitro is van de mivel utollag jottem ra hogy jol nez ki igy nem latszik... replay titokzatos modon eltunteti :) -
#213 állat!:DD
szép nagyokat ugratsz! -
#212 GTA - San Andreas -> Super GT -> Viz
video
(cel mentese maskent, atnevezni *.FLV -re!) -
#211 -
#210 na
ez a videjo annak az emberkenek keszult ([cmr05_hun]bestofwrc) akivel az utobbi par napban neten nyomtam a jatekot es az istenert nem hitte el hogy nem cheatbol vagy csalasbol csinaltam elonyt magamnak...
(csak zarojelben... az hogy en egy P206 -al rongyaverlek a Citroen -eddel egyutt az aze' van meeee' nem tuccc jaccani nem pedig aze' me csítelek - be-be-beeeeee-bekaphatod )
video (jobb click - mentes maskent - atnevezni *.FLV -re)
lejatszo (jobb click - mentes maskent - atnevezni *.EXE -re)
-
#209 Süti-süti!
Köszi!
Ami szerintem nagyon fontos, hogy a zene összhangban legyen a videóval.
Szerintem ez az egyik legfontosabb! -
#208 Szerintem marha jó mind! :))
A Crashes-ben volt aki túlélte? Ekkora bukásokat még életemben nem láttam.
(pedig 10 méterről láttam ahogy Benik a sátai gyorson bebukik a célba még asszem 2002-ben, vagy 2003-ban, és az nagyvolt! kb 7x megpörtült a tengelye körül...úgy kellet elugrani onnan. majd befostam.)nod, ds ezek a videk királyak! :DD -
#207 Videóim
A legelsőt (Crashes) nem leszólni.
Az volt az első munkám, még premier-el csináltam. -
#206 Valamikor 2006 elején. -
#205 mindegy. a nem-hivatalos? :) -
#204 Őőőőő...hát a f***mtuggya.
A hivatalos érdekel vagy a nemhivatalos? -
#203 és az mikor lesz má? :)) -
#202 Ha kiadják végre azt a szart, akkor megkapjátok igérem! -
#201 Jah, ok! -
#200 háde zipzár a számon -
#199 Ohh szép! ;)
Te tényleg zenére vágod! :D
---------------
De most tényleg. Egy közös filmgyárat kéne nyitni így a topicon belül. vagy erre nincsen igény srácok? -
#198 Mithis-es voltam. -
#197 Komolyan nem értem...:| -
#196 SA videóm -
#195 Aztán megbasz a Mithis úgy, hogy ülni se tudok... :) -
#194 fetötöd és priviben elküldöd a linket:) -
#193 Hehe... -
#192 A Battlestation: Midway még nincs kereskedelmi forgalomban (nincs kész), ezért nem publikálhatom a videót. -
#191 Nem ismerem a játékot, de ha nem jött ki akkor te hogy csináltál belőle videót?:DD -
#190 Hogymivan? :OO -
#189 Őőőő...Sajna nem lehet, mert még nincs kint a játék. -
#188 Midwayes? :OO
MUTI! :DD -
#187 Naggyából igy.
Jelenetek megvágása (mi kell/mi nem), és az összeillesztés.
Amúgy nekem nagy mániám az ütemre történő videóvágás.
Legtöbb videóm ilyen.
A Midway-es lett a legállatabb. Hát beszartam magamon, már elnézést.
Sok meló volt benne, de jó lett szerintem.
Amúgy mingyárt megy vissza a SA videóm. -
#186 hát, tulajdonképpen nem is tudom. talán nem is a kockák felszeletelését, vagy elvágását, levágását, hanem inkább azok összeillesztését. miért te hogy fogalmaznád meg? :D -
#185 import media -
#184 Attól függ Te mit értesz vágás alatt? -
#183 Aha. Tehát sok kis vidből csináltad, és azokat tetted egy vidbe. Ok, értem.
Erre voltam kiváncsi.
Import media vagy explorer használat? -
#182 szóval, mivel most vágtam először, nemnagyon vágom: ezt lehet másképp is művelni? Mármint a vágást...vagy mivan?:DDD -
#181 Hát, először is kitaláltam, hogy milyen jelenetek lesznek: CJ, kocsi, moci, 1.áldozat, 2.áldozat, 3.áldozat...end, minden jelenetet leforgattam, majd egymás után beraktam a Vegasba. leszedtem a hangot, beraktam a zenét. amit kellet kiszedtem a nyersanyagból, megcsináltam a vágásokat, átúszásokat stb... majd kisebb korrigálások stb. konkrétan mire vagy kíváncsi? -
#180 Érdekelne, hogy milyen teknikával vágtál, illetve raktad össze.
A munkafolyamat. -
#179 Jah, sztem kira lenne! -
#178 Jah, nekem semt tetszett benne hogy sokat kellet vagdosnom, és nem voltak hosszabb jelenetek, de hát nemvok egy profi kameramen, főleg nem SA-ban! :DD -
#177 Hát figy. Először is kell egy forgatókönyv, hogy miről akar szólni.
Aztán megdumáljuk, hogy milyen progival kepelünk, végül kiosztjuk, hogy ki mit kepel. Naggyából ennyi.
Legvégül valaki a nyersanyagokat összegyűjti és megcsinálja a videt a forgatókönyv alapján. Aztán minden készítő megnézi, hogy milyen lett, az esetleges hibákat megbeszélik és javítják.