696
Mutasd meg a többieknek a kedvenc játékvideóidat!
-
#296 Valamiért jobb szeretem előbb elolvasni a szerződést mielőtt aláírom. Képletesen szólva. :-) -
#295 Azt vallalod vele hogy kuldenek egy eredeti kulcsot és 30 napig fel sem tudsz kellni a gep elol:P egyebkent en kiprobaltam, csinaltam meg1 accot igy magamnak es tenyleg muxik. -
#294 Mivel csak az emilem megadása után hajlandó tovább engedni a FAQ-ra, így fogalmam sincs, hogy mit vállalok vele, szóval egyelőre hanyagolom (meg amúgyis már van két MMO-m, nem kell egy harmadik :-) ). -
#293 csinalj ujakat -
#292 Hm, ez visszahozza a régi szép emlékeket. (-;
Kár, hogy már nincsenek meg a régi képeim. :-( -
#291 2 planetside fragmovie:
1. 2.
Jo szerkesztes, jo zene, jokis eksön
Ha vki kedvet kapna: ps.hungs.hu -
ponty1 #290 Windows Movie Maker (magyar és egyszerű kezelni ). Virtualdub al tömörítettem ! Hát igen ! A következő hosszabb lessz :) ! Ja és az elején mindenkit leelőzésről : ha egy szintel feljebb veszem a nehézséget nem biztos hogy így lessz :D ! A moto GP 3 nak még jobb a grafikája !(még csak demmója van) Holnap arról is csinálok videót ! Abban már csillog a motor és az ember sisakja ! -
#289 jó a videó, csak ezis olyan mint az f1 játékok, hogy a rajtnál megelőzöl mindenkit :)juteszembe miért nincs ilyen grafikájú f1 már....(tudom a választ, csak idegesít) -
#288 nem rossz,csak rövid!
mivel vágtad a múvit?:D -
ponty1 #287 Lécci írja le akinek tetszett :) -
ponty1 #286 Moto GP 2 Home Trailer
Na ! Megszületett az első videóm a kedvenc játékomból ! Bár nemtudom meddig lessz a kedvencem mert már jön a következő része :) ! -
#285 ide -
ponty1 #284 Nos elkészült egy marha jó videóm csak nemtudom hova tegyem fel ? -
#283 Mind1, dude!
A lényeg a lényeg.
Csak érti miről van szó! -
#282 fhu nagyon benullaztal :DDDDDDDD deutallak! ;>
egyebkent csak az eredetit nem kellett volna odairni. elirtam, de azt hittem vagja amit irok. eredeti alatt azt ertettem, hogy nem megvasarolt :) -
#281 nem eredeti (kalóz)/ crackelt akkor igen = csak 30 mp-t vesz fel.
Uccsó szót nem-re cseréled, akkor az állításod az enyémmel egyenértékű és helyes.
Igy pont az ellenkezőjét jelenti szerintem. -
#280 en nem ezt irtam?! -
#279 Nem.
Ha shareware és nem veszed meg/töröd fel, akkor 30 mp.
-
#278 nem eredeti/crackelt akkor igen -
ponty1 #277 Ja és érdekelne hogy hogyan lehetne kivarázsolni belőle a hangot ! Mert nem akar megszólalni ! -
ponty1 #276 Csak 30 másodpercet lehet felvenni a Fraps al ? -
#275 Battlefield 2
53MB MPG -
#274 red vs blue nagyon nagy:)meg is keresem vhol a gépeme az első szezont:D -
#273 http://www.machinima.com/
sztem lehet miből válogatni:D -
blackgamer #272 király! -
#271 Ok. Kapásból szedem. -
#270 Lehet, hogy lepattogzott... :)
Akkor feltolom valami temp tárhelyre, de akkor kapásból tőcsd le. -
#269 Nem jött meg a mailra... -
#268 Kár. Pedig sokkal jobb szerintem. -
#267 Én azokkal nem játszottam.. -
#266 Rct3 szerintem nagy visszalépés volt a 2-höz képest.
Szerintem. -
#265 Amúgy a filmtl, megint jácchatnékom lett! Meg mióta a RCT3-mal is játszok, már annyira kíván az ilyen jobb hullámvasutakat! -
#264 Végülis, acc egy mélcímet privibe és tolom. -
#263 Marha jó lett! A Hey boy, Hey girlt nem tod elküldeni? Vagy felrakni valahova? -
#262 Nem pont játék, de azért hátha.
ThemePark Theme -
#261 Csúszik felfelé...
Bár most nemsoká lépek lefelé, majd linkelem. -
#260 aha, akkor azzal is megpróbálom majd. kösz a tippet:)
éppen tegnap végeztem a repülőtéri küldikkel, nem mondom ez a gung hoo vagy mi, elég nehéz volt (persze csak az én bénaságom miatt). a loop the loop még mindig nem megy, ezért próbáltam kicsit repdesni, hátha max flying skill-el könnyebb lesz. egyenlőre még nem max:)
a hullámvasutat meg Én is várom. -
#259 stuntplane nekem bejön.
hullámvasutas jöhet.most épp unatkozom, mert nincs meló szal várom.:) -
#258 Nekem túl hirtelen jármű a stuntplane a 2WW-s vadász jobban kezelhető szvsz.
Nekem meg valamikor felmegy a hullámvasutas téma. Nagyon jó lett. -
#257 egyébként tegnap próbálkoztam Én is összehozni egy videjót, elárulom a tervet, hátha valakinek összejön, mert nekem nem nagyon akart. szal a Stunt plane-nel próbálkozom, amolyan Besenyei Peti féle figurákon, de asszem ezt a gépet nem arra tervezték:)) megy egy-két figura, de túl hamar veszít a magasságból és nem túl "élvezhető" videók jönnek ki belőle... mindegy majd próbálkozom még.