Videók Játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Þór vígi þessi rúnar
A Battlestation: Midway még nincs kereskedelmi forgalomban (nincs kész), ezért nem publikálhatom a videót.
Þór vígi þessi rúnar
Nem ismerem a játékot, de ha nem jött ki akkor te hogy csináltál belõle videót?😄D
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Naggyából igy.
Jelenetek megvágása (mi kell/mi nem), és az összeillesztés.
Amúgy nekem nagy mániám az ütemre történõ videóvágás.
Legtöbb videóm ilyen.
A Midway-es lett a legállatabb. Hát beszartam magamon, már elnézést.
Sok meló volt benne, de jó lett szerintem.
Amúgy mingyárt megy vissza a SA videóm.
Jelenetek megvágása (mi kell/mi nem), és az összeillesztés.
Amúgy nekem nagy mániám az ütemre történõ videóvágás.
Legtöbb videóm ilyen.
A Midway-es lett a legállatabb. Hát beszartam magamon, már elnézést.
Sok meló volt benne, de jó lett szerintem.
Amúgy mingyárt megy vissza a SA videóm.
Þór vígi þessi rúnar
hát, tulajdonképpen nem is tudom. talán nem is a kockák felszeletelését, vagy elvágását, levágását, hanem inkább azok összeillesztését. miért te hogy fogalmaznád meg? 😄
Aha. Tehát sok kis vidbõl csináltad, és azokat tetted egy vidbe. Ok, értem.
Erre voltam kiváncsi.
Import media vagy explorer használat?
Erre voltam kiváncsi.
Import media vagy explorer használat?
Þór vígi þessi rúnar
szóval, mivel most vágtam elõször, nemnagyon vágom: ezt lehet másképp is mûvelni? Mármint a vágást...vagy mivan?😄DD
Hát, elõször is kitaláltam, hogy milyen jelenetek lesznek: CJ, kocsi, moci, 1.áldozat, 2.áldozat, 3.áldozat...end, minden jelenetet leforgattam, majd egymás után beraktam a Vegasba. leszedtem a hangot, beraktam a zenét. amit kellet kiszedtem a nyersanyagból, megcsináltam a vágásokat, átúszásokat stb... majd kisebb korrigálások stb. konkrétan mire vagy kíváncsi?
Érdekelne, hogy milyen teknikával vágtál, illetve raktad össze.
A munkafolyamat.
A munkafolyamat.
Þór vígi þessi rúnar
Jah, nekem semt tetszett benne hogy sokat kellet vagdosnom, és nem voltak hosszabb jelenetek, de hát nemvok egy profi kameramen, fõleg nem SA-ban! 😄D
Hát figy. Elõször is kell egy forgatókönyv, hogy mirõl akar szólni.
Aztán megdumáljuk, hogy milyen progival kepelünk, végül kiosztjuk, hogy ki mit kepel. Naggyából ennyi.
Legvégül valaki a nyersanyagokat összegyûjti és megcsinálja a videt a forgatókönyv alapján. Aztán minden készítõ megnézi, hogy milyen lett, az esetleges hibákat megbeszélik és javítják.
Aztán megdumáljuk, hogy milyen progival kepelünk, végül kiosztjuk, hogy ki mit kepel. Naggyából ennyi.
Legvégül valaki a nyersanyagokat összegyûjti és megcsinálja a videt a forgatókönyv alapján. Aztán minden készítõ megnézi, hogy milyen lett, az esetleges hibákat megbeszélik és javítják.
Þór vígi þessi rúnar
Szóval a vid:
Az eleje klassz volt, ahogy bemutattad CJ karakterét, az effekt is nagyon korrekt volt.
Én egy kicsivel hosszabbra hagytam volna a képek közti szöveg idõtartamát, és hosszabb fade-eket használtam volna.
Valamint a tetszett a lövés pillanatában felvillanó fehérség, ez jó ötlet. Viszont a legvégén amikor kinyírod a tagot, van egy kis vágási hiba, de nem túl vészes a dolog!
Az eleje klassz volt, ahogy bemutattad CJ karakterét, az effekt is nagyon korrekt volt.
Én egy kicsivel hosszabbra hagytam volna a képek közti szöveg idõtartamát, és hosszabb fade-eket használtam volna.
Valamint a tetszett a lövés pillanatában felvillanó fehérség, ez jó ötlet. Viszont a legvégén amikor kinyírod a tagot, van egy kis vágási hiba, de nem túl vészes a dolog!
Þór vígi þessi rúnar
Hajrá! Lenne benne stáblista meg minden! 😄D
Csak azt hogy oldhtnánk meg, hogy mindenki rakjon bele egy keveset? Szóval hogy télleg összmunka kellene.
Csak azt hogy oldhtnánk meg, hogy mindenki rakjon bele egy keveset? Szóval hogy télleg összmunka kellene.
Oks, kössz, monnyuk ez, meg a Tankcsapda: Agyarország között vaciláltam...de ez jött ki jobban ritmusban. (De holnap valszeg készítek egy másik ilyen kisfilmet, abban lehet vmi lightosabb is.)
sorry, de nem az én zeném<#szomoru1>#szomoru1> nekem egy kicsit lightosabb teccik. a filmhez illik és tényleg jók ezek a szövegbeszúrások (vágások), jók az effektek, pl az elején, mikor csak CJ éles, a többi homályos. na az bejön. jó lenne valami hasonlót összehozni, de asszem nekem nem ilyen lesz😞
The Matrix has you...
nekem tetszik. iggen kegyetlen vagy áldozataiddal, de jól haladsz a halálsor felé😊)
The Matrix has you...
Azért ha megnézi vki ne röhögjön...legalábbis ne itt! 😄D
de nekem a xDk- és dozer kellene... érted 😊) azaz igazi
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
www.sendmefile.com <#vigyor>#vigyor>
ha már így beindult a topic...kéne egy központi tárhely, ahova mindenki tölthet fel...nos?
naggyon jó kis múvi. multiba is lehet nyomni? melyik F1 verzijó ez?
osztás volt rendesen, azt érzékeltem😊
osztás volt rendesen, azt érzékeltem😊
The Matrix has you...
Ez nagyon rövid, de annál velõsebb: The penis train 18+ (RollerCoaster Tycoon 3)
Méret: 1,02 MB
Hossz: 0:15
De érdemes megnézni, 18 alatt (ugye a készítõ is alatta van <#nevetes1>#nevetes1>) is lehet saját felelõsségre, ha nem félsz az erkölcsi és lelki romlásodtól... <#whatever>#whatever>
Méret: 1,02 MB
Hossz: 0:15
De érdemes megnézni, 18 alatt (ugye a készítõ is alatta van <#nevetes1>#nevetes1>) is lehet saját felelõsségre, ha nem félsz az erkölcsi és lelki romlásodtól... <#whatever>#whatever>
van abban igazság amit mondasz. külön topik nem kellene talán, de mindenképpen érdemes a letöltés elé vagy után írni, hogy tulajdonképpen mekkora. van aki így csinálja egyébként, legalábbis láttam 1-2 ilyet😊
The Matrix has you...
Az én taktikám az, hogy elviselek valamilyen szintû minõségromlást, aminek következtében viszonylag kis méretû videót (wmv) készíthetek, melyet sokan letöltenek (én személy szerint például nem állok neki töltögetni egy 300 MB-os videót, úgy gondolom, ebbe a topicba úgy 50 MB-ig kéne menni, aztán legfeljebb lehet külön nyitni egy Maratoni Videók Játékokból topicot, ahova a bazi nagy fájlokat is be lehetne linkelni)