15
  • megrab
    Engem kicsit meglep ez az arány. Rosszabbra számítottam: a barátok közt féle sorozatokat 10 ből 8-an megnézik a tv-ben.
  • Hege15
    pf...
    ilyen is van még
    emberek megnyitják az ilyen leveleket
    pedig még a tv-be is ezt nyomják hogy ne nyisssák meg az ilyen meg olyan leveleket és ezek után is ...
    na mindegy ne ragozzuk a semmit
    van egy ilyen "érdekes réteg"

• Hegyikecske
    hmm, sztem ez főleg a kezdő netezőkre vonatkozik (ki nem volt kezdő..) én is emléxem mikor még sok éve sp2hiányában minden szar feljött az akkori újdonságnak számító xpn olyan ablakban nyiltak meg a hirdetések mint amiet az xp használ, olyan gombokkal, akkor volt h én is beugrottam, de a mai rendszereknek köszönhetően ha vki nem abszolutt lamer eléggé könnyne visszaszorít6ó sztem :)
  • akyyy
    ezt a zöld képet valaki nagyban nem tudja hol lehet megnézni?
  • fanatic
    Gratulálok a sok k@cs@gnek, akik nem törlik azonnal a spam-et!
  • ReTeK
    a legtöbb spam a viagrával kapcsolatos, nem igaz hogy ennyi imp* van a földön :-P
  • pemga
    Out-of-office leveleket? :)). Én legalábbis betanítottam SA-t, hogy ilyesmivel se zaklassanak :).
  • Manoi
    Ebben lehet igazság!
    Mondjuk a SPAM 9% meg is érdemli... Legalább megtanulták!

Viszont az is egy érdekes kérdés lehet, hogy a felmérés mit tekint SPAM-nek és mit nem, mert ha ezt megtudnánk, akkor lehetséges, hogy jelentősen módosulna az a százalékos arány!
  • IoIa
    Számomra teljesen egyértelmű. Úgy van, ahogy írtam.
  • Blackman
    Azért nem annyira egyértelmű a helyzet, mert egy olyan országban ahol megszokott a neten történő vásárlás és a spamek nagyrésze angol nyelvű.. szal aki sokat vásárol neten és saját nyelvén van a hírdetés írva, nyilván abban az országban többen vásárolnak spam alapján!
  • IoIa
    Gondolom, ez a statisztika az intelligenciát még messziről sem látott amerikaiakra vontakozik. Úgy kell nekik, vásároljanak csak
  • [HUN]PAStheLoD
    Ergó, minden tizedik netezőnek három héten át tartó leszoktató kínzást kéne reklámozni, ingyen, hátha megveszik. Aki nem azt egy 4 hetes rábeszélő táborban kéne megvendégelni. Aki esetleg még mindig vásárolna, azt egyszerűen lelőjük, mert ahhoz is hülye hogy megértse , hogy milyen hülye.
  • benczurzs
    Egyszerűen nem értem.
    Talán mégis.
    A vírusok is terjednek, pedig épeszű ember meg nem nyitja őket. Talán a spammel is így van valahogy.
    Akkor viszont soha nem fognak kihalni
  • toyotakacsa01
    Van olyan ember aki elolvassa ezeket a leveleket?
    Nekem ez új.
  • smv
    No comment. Pedig ha senki nem vásárolna onnan megszünne...